Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ngog yeni aldıkları genç için takasta kullanılmadı mı Liverpool tarafından ?
    Aynen Öyle
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• renktaşlar şu kyrgiakos u alabilsek bu takıma çok şey katar..acaba sözleşmesi bitiyor mu?
      Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• İlk olarak FreeFalconSon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renktaşlar şu kyrgiakos u alabilsek bu takıma çok şey katar..acaba sözleşmesi bitiyor mu?
        Sözleşmesi Bitti sayılır Bu ay sonunda

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi aslında bu adam polis okuluna gidene kadar bi pok bilmezdi gitti duyumcu oldu geldi )

Odasında kaldığı arkadaşın yönetimle bağlantıları varmış dediğine göre bir kaç isim vermişti içinde Tuncay B. 'da vardı Adrian transferi ile o ilgileniyor hayırlı olsun deyince ondan duymuştur diye düşündüm ama Hasan Yener kulüple anlaşmadığımızı söyledi . Off bilmiyorum
          Tuncay B. bombacı Mülayim olan mı?
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sözleşmesi Bitti sayılır Bu ay sonunda
            bence alabilirsek süper transfer olur..defans problemi çok büyük ölçüde hallolur..iki lugano eder o adam.

Yorum

• Sözleşmesi Uzatılmadı Normal Değeri 8 milyon

Yorum

• Scott Parker gibi bir oyuncuyu Trabzonspor'da görmek isterdim.Çok güzel bir transfer olurdu bizim için.
                Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biraz gerideki bir mesaj ama David Ngog..Mükemmel bir transfer olur bizim için..

Edit: Demiştim ki mesajları okumaya devam edince başka takıma gittiğini öğrendim..Yazık oldu..
                  Henderson icin Liverpool Sunderland' e Para + N' gog u teklif etti... Premier League' de kalacaktir
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Sözleşmesi Uzatılmadı Normal Değeri 8 milyon
                    marveaux yanlışım yoksa transfer oldu.

Yorum

• Şu Teofilo'yu tekrar alalım yau 20 maç 15 gol 3 asist, bonservisi de ucuz hem %20 si bizde daha ne olsun
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uyumaya devam...
                        ╔══════╗
                        ║o-<--<║
                        ╚══════╝
                        uyan mamoş oyuncular kaçmak üzere.
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Daha Sözleşmesi Uzatılmadı

Normal Değeri 7 milyon

294 maçda 123 golü var
                          En son Emirhan Yazıcı tarafından düzenlendi; 14.06.2011, 19:15.

Yorum

Piattiyi Alamayız Ama

Vargasla Petriçi Alabiliriz...
                            sadece petriç yeter ne müthiş sol ayak var adamda.alabiliyorsak hemen alınmalı.

Yorum

• Romaric gelirse 4-3-3 oynayacağız gibi. Merak ediyorum bu taktikle neler yapabiliriz.
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak highlander tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Scott Parker gibi bir oyuncuyu Trabzonspor'da görmek isterdim.Çok güzel bir transfer olurdu bizim için.
                                lig tv de, fenevinde ilgilendiğiyle ilgili bir haber görmüştüm.
                                Mert olmayanlar dert olurlar en sonunda pert olurlar

Yorum

Çalışıyor...
                                X