Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancı dil eğitimi veren ingilizce fransa v.s uluslar arası denkliği olan özel bir okul..

Sadece yabancı oyuncuların çocukları için değil..

Trabzondaki zengin insanların evlatlarınada senelik hatrı sayılır bir ücretle eğitim verecek bir kurumdan bahsediyorum..

Sınıf ayrımına yol açar ama napalım düzen böyle
    Bu iş o kadar kolay değil. Sadece Yabancı Dil-Türkçe ders veren okul ancak yapılır. Yabancı dilde eğitim veren okul ne demektir biliyor musun? O ülkenin eğitim sistemine ve müfredatına göre eğitim veren kurum demektir. Yani, Fransızca eğitim için, matematik dersi için ,Fransızca bilen matematik öğretmeni, Fransızca ve hatta Fransız Edebiyatı bilen edebiyat öğretmeni, Fransızca bilen İngilizce öğretmeni, Fransızca ve tabi ki adamlara kendi İnkılap Tarihi dersimizi anlatmayacağımıza göre,Fransız tarihini bilen tarih öğretmeni, vs., vs. gerekmektedir. Bunu sadece Fransızca konuşanlar için söylüyoruz, mesela Arjantin'den transfer edilenler için aynı şekilde İspanyolca, Brezilyalılar için Portekizce aynı şekilde de eğitim verilmeli. Polonyalılar için Lehçe, Hırvatlar için Hırvatça, vs.

Uzun lafın kıısası, bu iş öyle "Kolej kuralım daha ne bekliyoruz" demekle olacak iş değil.
    En son TheCrow tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 13:03.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Yönetici Tuncay Bekiroğlu, bu akşam TSİ ile 18.00'da Legia Varşova ile masaya oturarak Adrian'ın transferini bitirmek için çalışacak. Bordo-Mavililer, Adrian'ı ikna ettikten sonra 4 milyon EURO'luk teklif ile transferi bitirmeyi amaçlıyor

Yorum

• Yunus Emre Sel'in görevi gazetecilik. Bu kadar üstüne gitmeye ne gerek var anlamıyorum...

Yönetim doğrulamadıysa yalanlamamış da. Belli ki basına yansımasın isteniyor.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• YES Doğrulamadı Transferi. Yönetim Yok Diyormuş Unutalım Heinze Yi O zaman

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetici Tuncay Bekiroğlu, bu akşam TSİ ile 18.00'da Legia Varşova ile masaya oturarak Adrian'ın transferini bitirmek için çalışacak. Bordo-Mavililer, Adrian'ı ikna ettikten sonra 4 milyon EURO'luk teklif ile transferi bitirmeyi amaçlıyor
            La yeter da Adrian'la ne kadar uğraştılar

Yorum

• cafercan aksu

bize karsi dikkatimi cekmisti

sözlesmeside bitti

iyi bir alternatif olur

Yorum

Yönetici Tuncay Bekiroğlu, bu akşam TSİ ile 18.00'da Legia Varşova ile masaya oturarak Adrian'ın transferini bitirmek için çalışacak. Bordo-Mavililer, Adrian'ı ikna ettikten sonra 4 milyon EURO'luk teklif ile transferi bitirmeyi amaçlıyor

Hay ben bu Adrian'ın
                Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

Tamam akşam 6 da buraya otururuz sabah 6 ya kadar bekleriz ...
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Nedir bu Adrian israri arkadas ? Aklima senelerce pesinden kostugum eski kiz arkadasim geldi.
                    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• beyler trabzonsporun borcu http://spor.bugun.com.tr/spor-haber/...cu-haberi.aspx 105 milyon lira diye gösteriliyor. ve lig gelirlerini, iddaa reklam falan çıkarsak bundanda az her neyse 200 milyon borç ayakları çok dönüyor siteden. kaynak ne 200 mil?

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cafercan aksu

sözlesmeside bitti

iyi bir alternatif olur
                        cafercan'ı gençlerbirliği aldı sanırım.
                        "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cafercan aksu

sözlesmeside bitti

iyi bir alternatif olur
                          cavcav aldı onu..

Yorum

• İyide bir cemahatin(ismini söylemeye gerek yok Tahmin ediyorsunuzdur) dünyanın çoğu ülkesinde o ülkenin en iyi okulları arasına girmiş özel okulları var..

Madem bu işler bu kadar zor adamlar nasıl yapıyor..

Trabzon şehrinde Trabzonsporun öncülüğünde bu iş istenirse yapılır olmaz diye bir şey yok...

Kaldiki bu yönetimin ilk dönemlerinde bu yönde bir söylemleri olmuştu..
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• 4.000.000 € Nedir arkadaş ya, verilmez bu paralar...

Yorum

• İbisevic/Cenk uuu beybi
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Çalışıyor...
                                X