Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• romaric le bu akşam bir görüşme olucaktı. görüşme halen bitmedimi.
    Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Park chou youngu yazmayın Adam askere gidicek Vargas Uygun
      ben transfermarkt.de de o soruyu fransizlara iletim.
      öyle bisey yok, zaten almamiz zor paris ve ingiltereden teklifler geliyormus fakat cogu yükses yillik geliri yüzünden geri adim atiyormus.
      yillik geliri 3 mio. euro.
      yani biz 1.5-2 mio. euro arasi bisey versek gelir zaten bonservisi galiba 6 mio. euromus.
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        baris özbek ve ugur incemanla hüseyin hasan kiyaslamasi......olur olurda bu kadarda futboldan futbolcudan anlamama olmaz yahu.....yazik günah....
        Futboldan anlayan sen misin ? Hayırdır futbol uleması mısın ? Sana göre iyi futbolcu olabilirler , bana göre Barış Özbek ve Uğur İnceman değil Trabzonspor Bank Asya'da bile oynayamayacak oyuncular

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Galiba hepimiz gerginiz...Hep beraber başlığı boşaltalım...Dindar olanlar ibadet etsin olmayanlar film seyretsin kitap okusun ne bileyim...Yarın akşam inşallah daha keyifli oluruz....Uğur, sen de bir daha açıklamayacağın ismi söyleme bana....Anladım başka takımlar üşüşmesin diyorsun ama ahalinin de asabı bozuk...

Cümleten hayırlı geceler...Artın eksilmeyin taşın dökülmeyin inşallah....

Abi,aklın burda kalıyo değil mi?Amacın burayı boşaltıp rahat rahat uyumak heralde

Bende bura kalabalık olunca ayrılasım gelmiyor.Halbuki sabah altıda kalkacam.
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu an için erenin yerine engin baytarın olması daha iyi.Çünkü erenin performansını şu an tam olarak bilemiyoruz.
            ben erene güveniyorum.
            siz hep sol tarafa adam istiyorsunuz fakat ben erenin orda oynayacagini düsünüyorum.
            modern bi kanat oyuncusu ve adindan cok söz ettirecek.
            hepiniz cenk tosunu istiyorsunuz oda genc.
            eren zaman tanidik mi o onu kullanacaktir bundan hic süphem yok.
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Gene ses yok, herkese iyi geceler.
              Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben erene güveniyorum.
                siz hep sol tarafa adam istiyorsunuz fakat ben erenin orda oynayacagini düsünüyorum.
                modern bi kanat oyuncusu ve adindan cok söz ettirecek.
                hepiniz cenk tosunu istiyorsunuz oda genc.
                eren zaman tanidik mi o onu kullanacaktir bundan hic süphem yok.
                İnşallah dediğiniz gibi olur zaten yıllardır sol açığımız yok inşallah eren orayı senelerce doldurur.

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  80 kiloymuş. http://www.psg.fr/fr/Equipe-Pro/3000...83/Edel-Apoula

Paris Douchez'i aldığı için Edel'i yollayacak.
                  tofas icin olmasın bu
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Evet arkadaşlar Erdal abide yattığına göre ; Her gece olduğu gibi saat yarımdan sonra takımımıza gelecek olan transferleri değil takımımımızda ki gizli kalmış futbolcular üzerinden teknik ve taktik söylentilere geçelim.

Sonuçta onlarda bir transferdir öyle değil mi ? Mesela Burak Yılmaz ? Hiç birşey ummuyorduk elimiz ayağımız oldu.

Şimdi Bu gece Mehmet Çakırı Ele Alalım ;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• arkadaşlar gidin yatın.bu yönetim olduğu müddetce ne bomba da ne transfer yapamazlar.hergün bir isim atarlar ortaya.1 2 gün sonra çıkıp yok kulübü vermiyor yok trabzonu beğenmiyor.yok anlaşamadık.bari adam gibi çıkıp deyin ki paramız yok borcumuz çok transfer yapamıyacağız.bu kadar insanları gece yarılarına kadar bekletmenin ne anlamı var.muhteşem üçlü sadri nevzat ve hasan yener kendi yazıp kendi oynuyorlar.hergün televizyonlara ve gazetelere çıkarak kendi reklamını yapıyorlar.hepinize yazıklar olsun.sizler olduğunuz müddetce bu takımdan bir halt olmaz.kimse kimseyi kandırmasın.hadi iyi geceler.
                      imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet arkadaşlar Erdal abide yattığına göre ; Her gece olduğu gibi saat yarımdan sonra takımımıza gelecek olan transferleri değil takımımımızda ki gizli kalmış futbolcular üzerinden teknik ve taktik söylentilere geçelim.

Sonuçta onlarda bir transferdir öyle değil mi ? Mesela Burak Yılmaz ? Hiç birşey ummuyorduk elimiz ayağımız oldu.

Şimdi Bu gece Mehmet Çakırı Ele Alalım ;

Mehmet Çakır anadolu takımlarında büyük işler yaptı.Ama büyük takım topçusu olabilir mi olamaz mı tartışma konusu.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kilosunu küçültmüştür

abi o belli olurdu be
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hayırlı Geceler Ama Yarından Umutluyum
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Kaleci Kiloluymus Ne Var bunda Ne olmus ki Kilolu diye
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Yükleniyor...
                              X