Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün, sokakta gördüğüm TRabzonspor forması giyen bir çocuğun sırtında alttaki gibi yazıyordu..Tamda bizim durumumuzu özetliyor..

.....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Werder Bremen'e 4 milyon €'ya gitti.

Özür diliyorum sabahtan akşama internette spor haberlerini takip ediyorum ama bunu yeni duydum

Bayern'den kiralık değil miydi ?

Edit : Baktım evet kiralıkmış.Bayern Münih'in hocası, "Gitme seni kullanmayı düşünüyorum" dediği halde gidip 90 dakika oynamak istiyorum diyen bir adamdı Mehmet Ekici.Kendine güveni var.

4 milyona satmaları çok ilginç olmuş .. Bize gelmezdi orası ayrı mesele.
      En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 20:52.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ne yazik ki bu sezon da bitmistir.Elimizde tek kaliteli futbolcu Colman kaldi.Zokora'yi aldik ama adama yazik olacak.Senol Gunes'te transferde sinifta kaldi.Ilk 7 cok cok zor.Sampiyonlar liginde fark yeriz elemelerde.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cenk transferini lütfen artık unutalım arkadaşlar 15 milyon euro verebilecek misin Allaha aşkına
          Bu Antep'in bi tarafını bjk kaldırdı Tabata olayı alt üst etti 2 yıldır piyasayı.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Werder Bremen'e 4 milyon €'ya gitti.
            Mehmet Ekici Gaziantepspor'da olsa... 4 milyon €'ya alabilirmisin? Yemin ediyorum 10'dan asagisina vermezler. Arkadasda onu kastetmek istiyor sanirim. Türkiye liginde futbolculara harcanan paralar cok ama cok fazla.

Edit: En azindan ben öyle düsünüyorum :P
            En son kemaLAZ61 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 20:52.
            .

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cenk transferini lütfen artık unutalım arkadaşlar 15 milyon euro verebilecek misin Allaha aşkına
              Aman 15 M euro istiyorlar deme, yanlış anlama ama İbrahim Kızıl o kadar da abartmaz; belki de Sadri Bey'in transfer politikası üstüne abartı geliyordur bana...
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Özür diliyorum sabahtan akşama internette spor haberlerini takip ediyorum ama bunu yeni duydum

Bende öyle biliyordum .. sözlesmesi bitiyor yaziyor .. ama kiralik oldugu icin 4 milyon € ödenecek.

Yorum

• Olcan için ne kadar ister tahminen Gaziantepspor takımı ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Millet neleri aliyor bizimkiler neleri.Yaziklar olsun mahvettiniz takimi.

Yorum

• Cenk'e gidip fahis fiyatlar odemeyelim, cok yazik olur gercekten...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olcan için ne kadar ister tahminen Gaziantepspor takımı ?
                        Antep'ten tuzluk istesen milyon euroyla acarlar kapiyi. Ismail Koybasi gibi futbol fukarasini 6 kusure sattiklarini unutmayalim.
                        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 20:55.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yazik ki bu sezon da bitmistir.Elimizde tek kaliteli futbolcu Colman kaldi.Zokora'yi aldik ama adama yazik olacak.Senol Gunes'te transferde sinifta kaldi.Ilk 7 cok cok zor.Sampiyonlar liginde fark yeriz elemelerde.
                          Yabancı kontenjanın defansa kullansınlar,ortalama iki de bek alsınlar kafaya oynarız,geçen sene bizi oyun olarak bozan tek takım F.bahçe oldu,onuda Colman ve sahtekarın kırılganlığına borçlular,Jajanın gidişi de kayıp değil.
                          Defansımızı bir takiviye etsek işimiz kolay.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Edit : Baktım evet kiralıkmış.Bayern Münih'in hocası, "Gitme seni kullanmayı düşünüyorum" dediği halde gidip 90 dakika oynamak istiyorum diyen bir adamdı Mehmet Ekici.Kendine güveni var.

4 milyona satmaları çok ilginç olmuş .. Bize gelmezdi orası ayrı mesele.
                            Bayern Münih'le anlaştığımız halde gelmedi zaten kendisi. Baya da iyi şartlar sunulmuş kendisine ama "Türkiye'ye gelmek istemiyorum" demiş. İyi yapmış.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Jaja, Selçuk, Egemen.

Takımın en iyi futbolcuları gitti yerlerine Zokora hariç kayda değer doğru düzgün 1 transfer yapılmadı gelecek seneden endişelenmeye başladım.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Forumda toplanalim acalim bir Managerlik sirketi.Paravan olarak bir Yunan Rumän vs basa gecirelim, Liste yapalim forumda.O listeyi yönetime gönderelim belki adam gibi bir transfer sezonu geciririz.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X