bu adrian mierzevski'den dehşet-ül cengiz bir kazık yiyecekmişiz gibi bir his var içimde...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adrian mierzevski'den dehşet-ül cengiz bir kazık yiyecekmişiz gibi bir his var içimde...
Yorum
-
yaa arkadaşlar artık aklım beynim almıyor..bu yönetimi allaha havale ediyorum..teoyu, selçuğu, egemeni, yattarayı, jajayı yok pahasına elden çıkardılar.gidip bucadan sercanı gs den barışı aldılar.32 yaşındaki zokorayı 11 milyon euro maliyetle aldılar..ama şampiyonluğun gitmesinin tek nedeni olan umut hala takımda hala takımda hala hala hala hala..allah rızası için bana dua edin sinirden deli olmak üzereyim..Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Jaja karakterİnde bİr futbolcunun transferİ ne kadar yanliŞ İdİyse gÖnderİlmesİ de o kadar doĞrudur.jajanin yeteneĞİ 10 Üzerİnden 9 İdİyse dİsİplİnİ de 10 Üzerİnden 1 İdİ.futbolda yetenek baŞari İÇİn gereklİdİr ancak Ön Şart deĞİldİr.baŞari İÇİn ÖnŞart motİvasyon dİsİplİn ve ÇaliŞmaktir.sİvasspor gİbİ bİr takim bu lİgde 2 sezon kilpayi Şampİyonluk kaÇirdi.o kadronun futbolcularina bİr bakin Şİmdİ nerelerdeler.yeteneklerİ Çok kisitliydi ama mÜthİŞ bİrmotİvasyon ve sahada dİsİplİn ve ÇaliŞkanlik vardi.trabzonspor jajayi gÖndermekle Çokİyİ yapti.ancak yapacaklari transferlerde gİdİp bİr baŞka jaja alacakalrsa yazik olur takima. Burada hala daha yok klose yok konute vb gİbİ İsİmlerİ İsteyen taraftarlar gerÇekten ne kendİ Şehİrlerİnİn gerÇeklerİnİ nede kendİ takimlarinin gerÇeklerİnİ bİlmİyorlar demektİr.
İstanbul takimlari onca İmkanlarina raĞmen bu tÜr İsİmlerİ alip zarar ettİĞİ gerÇeĞİnİ gÖremyen taraftarimiz bİrde onlarla İsİm yariŞina gİrmek İstİyor.trabzospor bu yolda devam ederse baŞarili olamaz.mutlaka scout sİstemİnİ getİrmelİ.baŞari İÇİn yaÇok İyİ altyapiniz olmali yada Çok İyİ scout sİstemİnİz.yaŞi geÇmİŞ yildiz oyuncular deĞİl baŞariya aÇ dİsİplİnlİ genÇ oyuncular bulmali.bunu yapan takimlari Örnek almaliyiz.______________didier zokora___________
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa arkadaşlar artık aklım beynim almıyor..bu yönetimi allaha havale ediyorum..teoyu, selçuğu, egemeni, yattarayı, jajayı yok pahasına elden çıkardılar.gidip bucadan sercanı gs den barışı aldılar.32 yaşındaki zokorayı 11 milyon euro maliyetle aldılar..ama şampiyonluğun gitmesinin tek nedeni olan umut hala takımda hala takımda hala hala hala hala..allah rızası için bana dua edin sinirden deli olmak üzereyim..
Yorum
-
tamam disiplinsiz ama bu kadar kolay olmamalı jajanın gidişi
yönetim elinde tutmak için çaba sarfetmeliydi
yıl boyunca ara paslarıyla Burak'ı besleyen jaja ve selçuk artık yok.
şenol hocaya saygım sonsuz ama 82 puan toplayan bir takım niye revizyona giriyor.
takım başarılı ama masa başında kaybedenin yani yönetimin revizyona gitmesiydi aslolan.
bizi istemiyordu gittiden ziyade orda tutabilmekti yöneticilik.
en kaliteli ayaklarımız gitti.
Kim kaldı?Son derece dürüst,efendi 'Umut'
Lanet olası futbol dürüstlük istemiyor işte.
en kötü hali 10 gol 4-5 asist yapan fakat biz kıvranıyorken rakibin yedeğiyle kadeh kaldıran bu yüzsüzlerle oynanıyor bu oyun.
jaja oynamadan ligi salladı oynasa düşünemiyordum.
tek temennim colmanı tutmaları.
oda giderse...?adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ
Yorum
-
Gidenler:
Selcuk, Ceyhun, Jaja, Egemen, Yattara, (Umut)
Selcugun yerine Zokorayi aldik, tamamdir.
Ceyhunun yerine bence daha kaliteli olan Barisi aldik.
Jajanin yerine Henrique.
Yattara kayip degildir benim icin.
Egemen bir kayiptir, transfer sart.
Umutun yeri dolmalidir.
Gerekli takviye:
Saglam bir forvet.
Sag acik.
Saglam bir stoper.
Sol acik.
Lüks transfer:
Sag bek (Ne kadar Tayfun Serkanin yedegi olsada, fazladan yerli bir sag bek iyi olur).
Sol bek (Cale ve Piotr yerinede iyi bir yerli sol bek bakilabilir.)
Yani en az 4 transfer sart.
Yorum
-
Biraz mantıklı düşünebilsek Şenol Güneş bu takıma geldiğinde bu takımın vasat bir takım olduğunu , futbolcu kalitemizinde vasata yakın olduğunu ama 1 yılda nasıl bir ilerleme gösterdiğimizi anlayabiliriz.
Şenol Güneş alınan futbolcularla yine takımı iyi bir seviyeye getirecektir.Lakin elindekinden en iyi verimi alma konusunda Şenol Hoca'nın üstüne teknik direktör tanımıyorum.. Sadece Şenol Hocanın futbolcu portföyüne güvenmiyorum yani transferleri Şenol Hoca yaptırsın diyoruz ama buda ne kadar sağlıklı olur oda bilinmez..
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa arkadaşlar artık aklım beynim almıyor..bu yönetimi allaha havale ediyorum..teoyu, selçuğu, egemeni, yattarayı, jajayı yok pahasına elden çıkardılar.gidip bucadan sercanı gs den barışı aldılar.32 yaşındaki zokorayı 11 milyon euro maliyetle aldılar..ama şampiyonluğun gitmesinin tek nedeni olan umut hala takımda hala takımda hala hala hala hala..allah rızası için bana dua edin sinirden deli olmak üzereyim..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
Yorum