Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstenmeyen adamlardan giden yok.

Ulan bari temizlik yapıyorsun gönder hepsini.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gidenler:

Selcuk, Ceyhun, Jaja, Egemen, Yattara, (Umut)

Selcugun yerine Zokorayi aldik, tamamdir.
      Ceyhunun yerine bence daha kaliteli olan Barisi aldik.
      Jajanin yerine Henrique.
      Yattara kayip degildir benim icin.
      Egemen bir kayiptir, transfer sart.
      Umutun yeri dolmalidir.

Gerekli takviye:
      Saglam bir forvet.
      Sag acik.
      Saglam bir stoper.
      Sol acik.

Lüks transfer:

Sag bek (Ne kadar Tayfun Serkanin yedegi olsada, fazladan yerli bir sag bek iyi olur).
      Sol bek (Cale ve Piotr yerinede iyi bir yerli sol bek bakilabilir.)

Yani en az 4 transfer sart.
      Aynen katiliyorum. Bravo.

Yorum

• kadroda ki revizyon bu boyutlara geldikten sonra Umut Bulut'un kalması, en başta Umut'un kendi zararına olur artık...seneye olası bir sportif başarısızlık halinde cadı avına malzeme olacak 1.günah keçisi adayı Umut olacaktır...Ogün'e atılan dayak halen yüzümüz karartırken...bir ikinci dayak ayıbına muhatab olmayasın Umut...kendi iyiliğin için git...yönetim de adam olsun...verdiği sözü tutsun...Umut'a kolaylık sağlasın...adamı kendi s.ç.şlarına kalkan olarak tutmasınlar takımda..

Yorum

• Vazgeçilmez futbolcu yoktur anlayışını garipsemesem de bu sefer de olay borçsuz ama amaçsız klüp muhabbetine dönüyor biraz.Evet yeri gelince menfaatler açısından futbolcu satılır .Jaja da satılmıştır belki ama yeri tam anlamıyla doldurulmuşmudur.Yoksa hazır talip varken eimden çıkarayım da yeri doldurulur muhbbetimi?Ayrıca bu transfer kimin isteği sonucu oluştu.Yönetim mi fırsat bulmuşken satayım dedi yoksa hoca hazır fırsat gönderin dedi.İlerde bu konuda çok tartışılacak ve iki tarafta yıpratılacak...

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abartısız söylüyorum, en az 5 milyon verse biri Onur'u da satarlar, girayı da.. ama Umut'u satmazlar, haşa teklif vereni bile terslerler.

Yok artik, ayrica Turgay gelip Umut giderse o zaman iyice kafayi yerim.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• şu barış ve sezer ne olacak arkadaş, giden gidene bunlar duruyor
              İmza...

Yorum

• Baris iyi topcu ya sezon basi hazirlik maclarinda takimin en iyisiydi ceyhunun yerine bu sezon ona sans verilseydi cok verimli olurdu

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kadroda ki revizyon bu boyutlara geldikten sonra Umut Bulut'un kalması, en başta Umut'un kendi zararına olur artık...seneye olası bir sportif başarısızlık halinde cadı avına malzeme olacak 1.günah keçisi adayı Umut olacaktır...Ogün'e atılan dayak halen yüzümüz karartırken...bir ikinci dayak ayıbına muhatab olmayasın Umut...kendi iyiliğin için git...yönetim de adam olsun...verdiği sözü tutsun...Umut'a kolaylık sağlasın...adamı kendi s.ç.şlarına kalkan olarak tutmasınlar takımda..
                  umut u önümüzdeki sene kadroda tutabilecek bir yiğit göremiyorum ben,
                  bitti o iş
                  fakat klose mi el-hamdi mi derken paolo ismi ne derece işimizi görürü orasını bilmem...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu barış ve sezer ne olacak arkadaş, giden gidene bunlar duruyor

Baris Atas kalsinda su Sezer'i yollasinlar...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 82 puan sırasında genellikle atlanan başlıklar
                      -İki kalecimizin de standatların çok çok üzerindeki oyunları...
                      -Giray Kaçar'ın bir anda içine Nesta-Cannavaro karışımı birşey kaçmış gibi oynaması...
                      -Colman'ın insan limitlerini zorlayan oyun temposu...
                      ve Burak Yılmaz ....

bu arkadaşlar hala bizimleyse ki öyle ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum...ve bekliyorum...
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        82 puan sırasında genellikle atlanan başlıklar
                        -İki kalecimizin de standatların çok çok üzerindeki oyunları...
                        -Giray Kaçar'ın bir anda içine Nesta-Cannavaro karışımı birşey kaçmış gibi oynaması...
                        -Colman'ın insan limitlerini zorlayan oyun temposu...
                        ve Burak Yılmaz ....

bu arkadaşlar hala bizimleyse ki öyle ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum...ve bekliyorum...
                        doğrusun usta. ben selçuğa üzülüyordum bitek ama zokorayı bilmiyorum. forumda bu kadar metediliyorsa selçuk eksiği kapanmıştır.
                        bence transfer dönemi bitince geçen seneden daha iyi bir kadromuz olacak...
                        İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Baris Atas kalsinda su Sezer'i yollasinlar...
                        o zaman barış özbek i yollasınlar
                        tekmeci kasap ya, sinmedi içime valla.
                        En son arifemre tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 14:20.
                        İmza...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim gitse arkasından göbek atma , köçek oynama , misket ve bunun gibi folklör oyunları oynanır ?

_ _ U _ _ _ L _ _ ?
                          harf alıyım.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak legorakiss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            jaja yetenekli oyuncu ama yeri doldurulamaz değil
                            önemli olan ucuza gitmemesi
                            orhna şamın 3,5 m euro
                            emenikenin 9 m euro
                            pektemeğin 4m euro fiyatı varsa
                            jaja 5m euroysa bu işte art niyet ararım başka yolu yok
                            bu yazdiĞin futbolculara tÜrkİye diŞinda 1 mİlyon euro verecek bİr kulup bul bendende sana 1m euro hedİye
                            en fazla 500-600 bİn euro belkİ bulabİlİrsİn
                            ______________didier zokora___________

Yorum

• Paulo Henrique: "Bu anlaşmadan dolayı çok mutluyum. Birçok teklif aldım fakat ben Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmalarından dolayı ve finansal durumlardan dolayı Trabzonspor'u seçtim. Başka bir neden ise Türkiye Ligi'nin, Belçika Ligi'ne daha üstün bir lig olması."

Demek ki Standart Liege bizim verdiğimiz rakamlara kadar çıktı..

Standard bir oyuncuya 4 milyonu çıkarıp veriyorsa o adam iyidir..
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben söyle bir kadro yapardim...

CL icin...

---------------------Onur/Tolga--------------------

Serkan-------Giray----------------Kucher-------Piotr

----------Baris-------Colman-------Zokora----------

Burak------------------------------------------Engin

-----------------------Klose------------------------

Süper Lig icin...

---------------------Onur/Tolga--------------------

Serkan------Giray----------------Mustafa-------Piotr

----------Colman-------------------Zokora----------

Burak------------------Adrian------------------Engin

-----------------------Pawel------------------------

Yani üst düzey bir Stoper bir Forvet...

Eger Stoper yerli alinip üst düzey bir sag bek alinirsa yine birsey demem...

Not: Klose'yi misal olarak yazdim...

Bu arada unutmusum...

Burak'in alternatifi yok yahu...

Engin'nin yerine Eren Albayrak, Alan, vs oynayabilir...

Yani

1 Stoper (üst düzey)
                                1 Forvet (üst düzey)
                                1 Sag Acik(yerli olabilir)

Bunlari alinirsa sorun kalmaz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X