Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renkdas, kaynak??
    Bunun kaynagi mantigim!

Ilk 11´i zorlayacak bir isme o kadar para verilmesi imkansiz cünkü Senol Hoca buna izin vermez! Hele hele takimda bircok oyuncu 400-950bin euro civarinda kazaniyorsa.
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Arkadaşlar var mı bi gelişme bi haber heyecan verici?
      BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
      Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yuh el insaf. Daha fol yok yumurta yok, defolun gidin ne demek ya ? Barış kendisimi söyledi sana 1.250 euro alıcam diye ? Hayır nasıl inanabiliyorsunuz 1.250 euro alacağına bende onu anlamıyorum. Çok zorluyomusunuz yönetime sallıcam diye kendinizi buna inandırmaya ?
        işte senin aklın bunu almıyor

kulüpte bu kadar salak işler yürütüldüğünü farketmiyorsunuz

tepkim dikkat ederseniz sadece barış olayına değil.

orada kulüpteki işlerden bahsetmişim

yazıyı okumak için okuyup alıntılamak için alıntılıyorsunuz

bi ... tan çaktığınız yok

öyle milletle didineyim,vakit geçsin

bir kulüp/şirket nasıl kötü yönetilirin en güzel örneğidir bu yönetim

hiçbirinde yönetim becerisi yok
        kulübün ürünlerinden itibarına kadar her şey yerlerde

2 yıldır nike bizi özel forma üretecez diye bafiliyor,forumdada bi güzellik havası esiyor

forumdaki insanlar ben lesconla anlaşalım dediğimizde bana gülüyorlardı ama o adamların hiçbiri şu an ortada yok

niye biliyormusun
        nike ile anlaştıktan sonra kulübün satışlarında hiç bir gelişim olmadı

nerdeler
        kayıplar utanıyorlar

biz nerdeyiz buradayız

haklı çıkıyoruz ama bununla gurur duymuyoruz

sizin gibiler kulübü sadece sportif başarıyla,yapılan iki üç gönül alma açıklamalarıyla,iki transferle değerlendiriyorlar

bu kulübün bu şekilde yürümeyeceğini,ileride bu salakça sistemin bu takımı tutanların başına yıkılacağını söylüyoruz

niye öyle diyoruz
        çünkü her sene şampiyonluğa oynayıp şampiyon olamıyorsan transfer politikandan her şeyine sıkıntı vardır

biz hala transfer poltikasını değiştiremedik

diyoruz ki berezilya arjantinden gelen topçular sıkıntılı,illa gidip oralardan adam alıyorlar

diyoruz ki bir dönemlik transfer parasını alt yapıya ayırın
        yok o da yok

ne emmeye geliyorlar ne gömmeye

böyle her şeye destek mantığıyla bir arpa boyu yol alamazsınız

siz desteğe devam edin
        seneye şampiyonlar liginde ne olacak,ligte kupa da ne olacak hepinizi göreceğim

uzun vadeli plan yapmaktan haberi olmayan,vizyonsuz kişileri başkan seçen trabzonsporlular kendi markalarını kendileri batırıyorlar

ileride göreceksiniz ki türkiyede antep,kayseri,eskişehir,bursa gibi kulüpler başarılı olacak

çünkü bir gün gelip yasa değişecek,kulüpler şirket olacak,dernekler kanunundan çıkacak-gerçi bizim kulüpte dernek değil ama- o zaman akan sular kesilecek ve herkes ağlayacak

o zaman göreceğim ben ...
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• şu defans işini sağ salim bir halledebilirsek geçen yıldan daha ii ve daha alternatifli bir kadroya sahip olacağız.
          SABIR = BAŞARI

Yorum

• romaric defteri kapandimi hepten?
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşin içinde fon olmadan o paraya nasıl almışlar.Hala 8 milyon gözüküyor değeri
              fon var mı yok mu bilmiyorum.

ama fonu her takımın kullanması lazım.

bjk almeidayı 2 milyon euro vermeyip fon üzerinden aldı(3,5 milyon euor verip istediği an fondan geri alabiliyor), kasalarından kuruş çıkmadı.

fon yarın almeidayı 10 milyon euro üzerinde fiyata sattığı zaman gelecek bonservisin yüzde 40 ya da 45 i bjk nin olacak(tam hatırlamıyorum yüzde kaç).

sen almedayı 2 ye alsan en fazla 6-7 ye satarsın. o da en fazla ihtimal.

ama fon adamı pazarlıyor, pazarlamasını biliyor ve tamamen o işlerle ilgileniyor.

bjk bobo için s.etienne ile transfer görüşmesi yaparken 10 milyon euro istemiş sanırım. fransız kulübünün başkanı da siz hiç o paraya futbolcu sattınız mı tarihinizde demiş. oturtmuş adamları resmen.

fon sayesinde hem kasadan para çıkmıyor hem de kar yapabiliyorsunuz.

eğer trabzonspor istikrarlı bir şekilde avrupa kupalarına katılabilirse, bu fon olayına girilmeli. çok mantıklı bir durum bence.

Yorum

• Klose Romaya esiyle beraber gitti. Yenge cok mutlu gözüküyor Bu transferde kimin sözü gectigi de belli oldu

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ahh Klose Ahh , gelseydin ne olurdu be...

Yorum

• fon muhabbetini çözemedim ama iş makinesi alırken falan leasing yapıyorlar onun gibi bişeymi
                    birde sercan olayını anlamadım golcü desen değil hızlı olmasından başka bir özelliği yok ne işe yarayacak meraklandım doğrusu şenol hocanın böyle iismlerle uğraşacağını sanmıyorum.medyanın uydurmasııdır büyük ihtimal.

Yorum

• -------colman--------zokora-------

paulo-----------jaja--------------ozan

---------------burak-----------------

Ozan transferi gerceklesirse ileri 5li bu sekilde olur..

sol taraf hallolur orda enginle erende oynayabiliyor..

sag icin orda hem engin hem paulo hemde burak oynayabilir..

orta sahaya bir alternatif gerekebilir colman ve zokoraya yardimci olmasi icin..
                      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Mierzejewski'yi Amerikan hapishane filmlerindeki aktörlerden birine benzetiyorum ama çıkartamadım Umarım alırsak fahiş fiyata olmaz

Benimde aklımdan geçiyordu

Prison Break...T-Bag...

Yorum

• Bu Polonyanin bukadar pesinde kosuldugunu Jaja´nin gitmesinin sinyalleridir. (kendi fikrim)
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fon muhabbetini çözemedim ama iş makinesi alırken falan leasing yapıyorlar onun gibi bişeymi
                            birde sercan olayını anlamadım golcü desen değil hızlı olmasından başka bir özelliği yok ne işe yarayacak meraklandım doğrusu şenol hocanın böyle iismlerle uğraşacağını sanmıyorum.medyanın uydurmasııdır büyük ihtimal.
                            futbolcu senin malın olmuyor, ama ipler tamamen fon un elinde de değil. istediğin zaman paranı basıp futbolcunun tapusunu alabiliyorsun.

futbolcuyu transfer ederken kasandan kuruş çıkmıyor. sen oynatıyorsun futbolcuyu, fon pazarlıyor.

iyi fiyata satılırsa futbolcu hem sen para kazanıyorsun hem fon.

Yorum

• Ne yazık ki korktuğumuz başımıza geldi...

Profesyonel futbolcu Barış Özbek'in kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 3 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2011-2012 futbol sezonu için 1.015.000 EUR garanti ücret ve 3.125 EUR maçbaşı ücreti,
                              2012-2013 futbol sezonu için 1.005.000 EUR garanti ücret ve 3.125 EUR maçbaşı ücreti,
                              2013-2014 futbol sezonu için 900.000 EUR garanti ücret ve 3.125 EUR maçbaşı ücreti ödenecektir.
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne yazık ki korktuğumuz başımıza geldi...

Profesyonel futbolcu Barış Özbek'in kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile 3 yıllık (2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;

2011-2012 futbol sezonu için 1.015.000 EUR garanti ücret ve 3.125 EUR maçbaşı ücreti,
                                2012-2013 futbol sezonu için 1.005.000 EUR garanti ücret ve 3.125 EUR maçbaşı ücreti,
                                2013-2014 futbol sezonu için 900.000 EUR garanti ücret ve 3.125 EUR maçbaşı ücreti ödenecektir.
                                Olacak is degil......
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

Yükleniyor...
                                X