Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhuna neden imza parası vermiyorlar?
    O zaten bizim diye mi, Selçuk gibi

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Barış'a verilen yıllık ücret abartılmış..Bu durumda takım içi dengeler baya bi değişir..Çoğu oyuncuya iyileştirme yapmak zorundayız..
      Colman ve jajada kesin yapılması lazım. ne olursa olsun . adamlar diycek yedekte bekleyen adam benim 2 katım para alıyor benim yarım kadar iş yapmıyor. bu psikolojiyle ne derece oynar bir topçu. Adaletli olunmalı. barış olmayan takım dengesini şu an bitirmiştir bence. colman al tüfeği eline gel gardaşım hakkını beraber arıyalım

Yorum

• bugün facebooktaki trabzonspor sayfasında okudum sadri şener sercanla kesinlikle ilgilenmiyoruz diyordu
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 taksitle 3 milyon euro bonservis bedeli olmuş biraz .
          Serdar böyle bir rezalet olmaz ya.Colman dönmesin yerden göğe kadar hakkı.İşin acı tarafı bu adam hiç bir Trabzonsporlunun ilk onbirinde yok.Demek ki takım içi dengeleri de bıraktık.Bu arada bu rakama göre Zokora yı fena kazıklamışız.
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• şimdi ben merak ediyorum acaba ceyhuna kaç lira verdik de kabul etmedi
            1967' den beri olduğu gibi
            SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Barış'a bu ücret ödeniyorsa Şenol Hoca Barış'ı çok fazla kullanacak demektir.

Barış yeter ki her şeyini ortaya koysun. Hayırlı olsun.
              Cidden Şenol Hocanın Barış'ı istediğine inanıyor musunuz?
              Bordomavi.net

Yorum

• Baris'a verilen parayi duyup topcularin alayi kacsa yeridir... Yaziklar olsun, boyle is olmaz. Cocuklarin tekmeye kafa sokarak, kanlarini akitarak, hayatlarini riske atarak sene boyu kazandirdiklari parayi gidip bu kazmaya veriyorlar... Bir de tabi taraftar olarak bizler variz, disimizden tirnagimizdan arttirip kulup para kazansin diye aldigimiz lisansli urunler, verdigimiz bilet paralari bakin nasil topculara veriliyor... Cok yazik gercekten...

Okulu filan birakip idmanlara basliyorum, yurtdisinda top oynadim altyapim iyi derim, bonservisim de yok beni de alirlar herhalde. Hayatim kurtulur.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bugün facebooktaki trabzonspor sayfasında okudum sadri şener sercanla kesinlikle ilgilenmiyoruz diyordu
                  isabet olur..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• barış'a verilecek yıllık ücreti görünce...takımdan ayrılacak oyuncu sayısının tahmin edilenden fazla olduğunu anladım...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Serdar böyle bir rezalet olmaz ya.Colman dönmesin yerden göğe kadar hakkı.İşin acı tarafı bu adam hiç bir Trabzonsporlunun ilk onbirinde yok.Demek ki takım içi dengeleri de bıraktık.Bu arada bu rakama göre Zokora yı fena kazıklamışız.
                      Aynı fikirdeyim .
                      Takımın maaş bütçesi yükselsin diyoruz , ancak kulüpte daha çok yıldız oyuncu görmek için , var olan yıldızları daha uzun yıllar görmek için .

Burak kaç para ücrete oynuyor , benim aklıma o takıldı .

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ulan bu barış özbeke 3 yıl için verceğin parayla alperin bonservisini verip adamın 5 yıllık ihtiyaçlarını karşılardın. ayıptır yaa bu yönetim napıyor bu kadar dengesizlik fazla. İSTİFA İSTİYORUM BEN
                        senin istegim kimsenin umrunda degil arkadas begenmiyorsan git baska takimlari destekle !
                        iLK VE SON ASKiM TRABZONSPOR'UM

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barış'a bu ücret ödeniyorsa Şenol Hoca Barış'ı çok fazla kullanacak demektir.

Barış yeter ki her şeyini ortaya koysun. Hayırlı olsun.
                          Barisin bu parayi haketmesi icin deplasmanlara tum takimi sirtinda tasimasi lazim. Guclu kuvvetli cocuk, Sadri baskan da ucak masrafindan yakiniyordu.
                          Ben bu adama bu parayi verdikten sonra kulupte kesilen ampulleri, damlayan musluklari bile buna degistirtirim...

Yorum

• İlk olarak murat köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şimdi ben merak ediyorum acaba ceyhuna kaç lira verdik de kabul etmedi
                            Menajeri 750-800 bin euro gibi bir şey teklif ettiğimizi söylemiş. Onlar ise 1.1 milyon euro istiyormuş...

İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak kaç para ücrete oynuyor , benim aklıma o takıldı .
                            Burak 650 bin euro alıyor...
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 20:06.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• forvet istiyoruz adam gibi yeter artık kaç yıldır çektiklermiz !!!!!!!!!!!!
                              Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                              18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cidden Şenol Hocanın Barış'ı istediğine inanıyor musunuz?
                                Koskoca Senol Gunes.Heralde istiyordur.Sadri Sener veya yonetim Senol hocaya al oynat diyemez.O kadar hafif bir adam degildir Senol Hoca.
                                Ayrica Ozan Ipek-Alper-Gokhan Suzen-bence gelirse faydali olur ve cok iyi forvet olan Sercan.Artik adam gibi transferler yapmamiz lazim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X