Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Defansa takviye yapılması lazım tabi bu isimler Gökhan Zan gibi mallar değil.

Kemal Tokak transferi çok akıllıca olur.
    kemal anca ilerisi için bir yatırım olur.şu anda bu ağırlığı kaldırabileceğini düşünmüyorum açıkçası .kaliteli yabancı bir stoper için israrcıyım..

Yorum

• Şu adriana 2 M.eurodan fazla para verirsek işimiz yaş demektir..4 M.euro diyor ya..genç bişede değilki geleceği parlak diyelim..8taş bile Fernandesin bonservisini 2,5 m.euroya aldı..Biz ne olduğu belirsiz bir adama 4 m.euro..Yazık ya Vallahi yazık..
      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Sercan'ın bitiriciliği aynı Umut gibi. Hızlı, top sürüyor ama bitiricilik yok.
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Barış'mı aman Allah'ım n edir şimdi bu böyle şimdi biri bana bu adamın oynamayan Zafer ,sezer,barış tan bir fazlasını söylesin yada mukavele imzalamadığımız Ceyhun'dan Ceyhun'a 1 milyon euro vermiyorsunuz bu adama 1.2 milyon euro nedir şimdi bu .Eğer ki bu para olayı doğruysa ben Colman falan Burak'ın yerinde oynamam bu takımda adam Colma'a cep harçlığı vericek parfaya oynuyor Trtabzonspor'da yazık.Ben hocayada bişey diyemiyorum ama hocam sende herşeye evelallah deme bu transferi hoca istemise vay halimize.

Yorum

• İlk olarak xunutulmazx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kemal anca ilerisi için bir yatırım olur.şu anda bu ağırlığı kaldırabileceğini düşünmüyorum açıkçası .kaliteli yabancı bir stoper için israrcıyım..
            glowacki tarzı kaliteli bir stoper gelecekse, 1000 kere kemal i tercih ederim.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu altı çizili yerden anlayın ki transferler şenol hocanın isteği ya da takıma göre alınmıyor

menajerler bastı yine kulübü

bejeke 2 devam ediyor...
              Ciddi olduğunu söyleyen bir yayın organının bu tür ifade kullanması çok çirkin. Açıkça kulüp ile hatta direk Şenol Güneş ile bir hesaplaşma içinde olduğunu gösteriyor. Bu durumda bize düşen Ligtv yi değil Şenol hocayı desteklemektir. Tuzağa düşmemek lazım. İğrenç bir yayın organının değil hocamızın yanında olmalıyız. İlgili haberin altına bu konuda yorum yazmak gerek.. Her fırsatta Ligtv yi aşağılamalıyız..

Yorum

• Biz niye yabancilara 4 yillik, Türk oyunculara da 3 yillik imza attiriyoruz???

Selcuk ve Egemen´de 3 yillik attilar ve simdi yok..simdi de Baris!!!

Bu arada Baris´in alacagi Türk Lirasidir!
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Barış aşkıdır aldı başını gidiyor...

Yorum

• İlk olarak _SaMeT_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu adriana 2 M.eurodan fazla para verirsek işimiz yaş demektir..4 M.euro diyor ya..genç bişede değilki geleceği parlak diyelim..8taş bile Fernandesin bonservisini 2,5 m.euroya aldı..Biz ne olduğu belirsiz bir adama 4 m.euro..Yazık ya Vallahi yazık..
                    Fernandesin 2.5 a aldığını göstersene bana.10 milyon diyolardı.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sercan diskolardan çıkmayan biri çorap değiştirir gibi manita değiştirir 2 günde kaçar. Zaten bizim ihtiyacımız olan türden forvet değil..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• adrian mierjzievski ile bizden başka ilgilenen kulüp var mı acaba ?
                        En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 19:14.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          satın alma opisyonu 8 milyon euroydu.

sonra gönülsüz davranıp düşürdüler biraz ama kesin fiyatını bildirmediler borsaya.

ama medyaya göre 3 ile 4,5 arası bir fiyata aldılar.

5 değil yani.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yerli oyuncuları açıklayan Beşiktaş, Fernandes'le de anlaşma sağladı24/05/11 20:43

Beşiktaş, Ocak ayında Valencia'dan kiraladığı Manuel Fernandes ile anlaştı. İspanyol kulübe 2.3 Milyon Euro bonservis ödeyecek olan Beşiktaş, Portekizli oyuncuya da yıllık 1.7 milyon Euro ücret ile 4 yıllık mukavele imzalayacak.

kaynak: htspor.com
                            SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                            ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              matrix alper potuk hakkında bilgin varmı
                              Var Hocam Ana Hedeflerden biri

Eskişehir yan çiziyor.....
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Baris´in alacagi Türk Lirasidir!
                                Renkdas, kaynak??

Yorum

Çalışıyor...
                                X