Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk İnan Hatay'da bir cafede şuan yakın sayılır gitsem mı yanına Tüm Trabzonun sana selamı var desem mı

Üstünüzde Trabzonspor'lu olduğunuzu belli edecek bir şey varsa sizi farketmesini sağlayın ama o yokmuş gibi davranın. Muhatap olmaya değmez şerefsizle.
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      malik ve biglia başka takımlardan teklifler alıyorlar ondan haberin varmı.cenk i de vermezler bize cok istiyorum bende gelmesini de vermezler

Ne yani kalede kaleci var diye gol atmayacak mıyız??
      Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• Arkadaslar Sercan bence bizde cok is yapar. Nasil Burak´da da heres böyle yapiyordu. Aynensini simdi hem Barisda hemde Sercan da yapiyorsunuz. Senol Hoca herkesi adam eder ! Sadece Genclerbirligine attigi gol ile kalitesini gösteriyor.

Yorum

Selçuk İnan Hatay'da bir cafede şuan yakın sayılır gitsem mı yanına Tüm Trabzonun sana selamı var desem mı

Ayrica "Nankör" oldugunu da söyle lütfen...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avrupaya gitmek istiyorum derken avrupa yakasını mı kastetmiş bence onu sor soracaksan.
            güzel gs avni akere geldiginde acalım bi pankart görsün gözünün icine icine sokalım sana İNANmıştık avrupaya gidecegine meger AVRUPA YAKASINA gidecekmişsin diye ona yeter o ayıp etti bu taraftara
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Hayırlısıyla şu yerli transferine bir başlasak çok güzel olacak.Takımın iskeletinin yerli olması bence çok önemli. Yabancılar çok kaliteli olursa orası ayrı tabi.

Yorum

avrupa nerde diye bir sor
                Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                irkciliga hayir bursa
                Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Yahu sercan işi yalan, bizim basın çalışanları veya yöneticiler GS taktiği yapıyor. Sayfalarca bu kadar mesaj atmanıza gerek yok.

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    usta ben sercana 5-6 vereceklerine cenke 7-8 verilmesinden yanayım. cenk 5 yılda bu takıma çok şey katar bence. hemde şenol güneşin elinde pişecek
                    Ne Sercan 5 eder, ne de Cenk 7 eder, ne de Barış'a senede 1 verilir. Hepsi yanlış bence. istanbul takımları piyasayı mı yükseltiyor, varsın alsınlar o zaman bütün yerli futbolcuları. Antep Cenk'i kaça almış ki 7 milyon verelim. Para konusunda istanbul takımlarıyla sidik yarıştırmak bizi yorar, o yüzden akıllı transfer politikası, alt yapı, yeni yıldızlar çıkarmak ilk hedefimiz olmalı. Tabi ki 1-2 tane üst düzey oyuncu alınabilir, Zokora gibi, Romariç gibi. Ama bjk Mustafa'ya 4 verdi diye bizde Sercan'a 4 vermemeliyiz, onu da istanbul takımları alıp turşusunu kursunlar. Her sene vergi borçları affedilmese ben göreceğim onları ama, onun da zamanı gelir İnşallah.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Git masasına 20 TL bırak.Trabzonsporlulardan sana geldi bu de.
                      Kesinlikle

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forman var mı?
                        bende aynisini soracaktim giyip gitse bile selcuk anlar tum Trabzonsporlularin onun hakkinda ne dusundugunu

Yorum

• sercan a oranla turgay bahadir bizde daha basarili olur.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

''Ben bir söz verdim ve sözümün eriyim. Türkiye'de Trabzonspor dışında başka bir takımda oynamam. Sözüm senettir. Yakında bunu kanıtlayacağım"

Bu yazıyı Bordo-Mavi renklerde yazıcıdan çıkartıp gidip eline verip,Bir de tebrik edersen iş tamamdır

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Git masasına 20 TL bırak.Trabzonsporlulardan sana geldi bu de.

Bu daha iyimis...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bıktım her durumda Burak'ın örnek gösterilmesinden.
                                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X