Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTvbordomavi
Sol bek için Türk oyuncu örnekler verebilir misiniz ?
Abi ben yazıyorum ama cevap gelmedi
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleenes durup durup birseyler atiyorsun ortaya
Atmıyorum abi paylaşıyorum Klose'nin olmaması çok iyi oldu olmayacaktı zaten ama inş Hamdui ikna edilecektir...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Soruları kim cevaplıyor sorması ayıptır?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper Potuk
Alper için benim düşüncelerim;Bileklerine hakim takımı için elinden geleninin en iyisini yapmaya çalışan bir futbolcu.Defansif yönüyle özellikle dikkat çekiyor.Alper-Colman ve Zokora 3'lüsü takımımızda çok iyi olabilir bence.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
Tvbordomavi
Trabzonspor'un tribünlerinin en etkili taraftar grubu ?
Şu anda darbe marbe bişeyler izliyoruz"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtmıyorum abi paylaşıyorum Klose'nin olmaması çok iyi oldu olmayacaktı zaten ama inş Hamdui ikna edilecektir...bende cenk transferini daha olasi görüyorum acikcasi..ama eger jaja gözden cikarilmissa olabilirde..filho da var nasil olsa..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruları kim cevaplıyor sorması ayıptır?Kimdir necidir belli değil.
- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKevin De Bruyne transferi hakkında bilgi sahibi olma imkanı olan arkadaşlar var mı??? Alırsak yılın transferi olur.. 5 tane Olcan ve 10 tane Ozan ipek almış oluruz... ----Kevin De Bruyne-----
Yorum
Yorum