Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Soruları bekliyoruz
    Tvbordomavi

özer hurmaci gündemdemi?

Yorum

• Özer'i tabi ki isterim, hem çok iyi bir oyuncu hem çok iyi bir Trabzonlu hem de Lemi gibi sembol bir oyuncumuzun yeğeni...bunun yanında çok sakatlanması en büyük mesele!!!

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tvbordomavi

Sol bek için Türk oyuncu örnekler verebilir misiniz ?

Abi ben yazıyorum ama cevap gelmedi
        ibbden. gökhan süzen. bence şu an alınabilinecek boştaki en iyi yerli sol bek

Yorum

• Kevin De Bruyne transferi hakkında bilgi sahibi olma imkanı olan arkadaşlar var mı??? Alırsak yılın transferi olur.. 5 tane Olcan ve 10 tane Ozan ipek almış oluruz... ----Kevin De Bruyne-----
          Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            enes durup durup birseyler atiyorsun ortaya

Atmıyorum abi paylaşıyorum Klose'nin olmaması çok iyi oldu olmayacaktı zaten ama inş Hamdui ikna edilecektir...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Kevin de Bruyne cuk oturur takıma ya.

Ama hayâl gibi.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Soruları kim cevaplıyor sorması ayıptır?
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• sezon maç gol asist
                  2010-2011 40 16 8
                  2009-2010 42 18 7
                  2008-2009 37 14 4
                  2007-2008 34 14 6
                  2006-2007 33 16 1

Toplam 186 78 26

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alper Potuk

Alper için benim düşüncelerim;Bileklerine hakim takımı için elinden geleninin en iyisini yapmaya çalışan bir futbolcu.Defansif yönüyle özellikle dikkat çekiyor.Alper-Colman ve Zokora 3'lüsü takımımızda çok iyi olabilir bence.
                    Teşekkür ederim.Üstelik yaşı da çok genç.Umarım ciddi bir şekilde ilgileniyoruzdur.
                    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Tvbordomavi

Trabzonspor'un tribünlerinin en etkili taraftar grubu ?

Şu anda darbe marbe bişeyler izliyoruz
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yayın sadece bende mi dondu ??
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atmıyorum abi paylaşıyorum Klose'nin olmaması çok iyi oldu olmayacaktı zaten ama inş Hamdui ikna edilecektir...
                          tahmin ama bu bende cenk transferini daha olasi görüyorum acikcasi..ama eger jaja gözden cikarilmissa olabilirde..filho da var nasil olsa..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soruları kim cevaplıyor sorması ayıptır?
                            Valla ben iki kere sordum aldığım tek yanıt dava adamıymış o kadar Kimdir necidir belli değil.
                            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kevin De Bruyne transferi hakkında bilgi sahibi olma imkanı olan arkadaşlar var mı??? Alırsak yılın transferi olur.. 5 tane Olcan ve 10 tane Ozan ipek almış oluruz... ----Kevin De Bruyne-----
                              Adamla Chelsea ilgileniyor fazlasıyla nasıl olacak acaba yine birisi ortaya laf attı...Bizde etrafında önüp dolaşacağız

Yorum

• teo gitmesine karisi sucludur trabzonda disco yokmus

Yorum

Çalışıyor...
                                X