Bunu acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Erdal abi ben maçı izledim adrian gol attı ama öyle alalım şu adamı bir adam değil...bi maçla değerlendirmek olmaz ama bizim takımda hiçbir mevkiye koyamadım ben adrian ı...
pawel oynarsa daha iyi olacak gibi kendini toparlıyor ama ,daha güçlü olması ve temposunu arttırması lazım...bizim için yeni bir transfer etkisi olabilirBiz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenkten öte antepten danyi almalıyız.
Geçen hafta sözleşmesini uzattı abi .
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Romariç olmayacak...Ne olacak bilmiyorum ama Romariç olmayacak...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak majes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantepten muhammed demiri alalım derim cenk tosun yerine ??
Yorum
Yorum