Ulan Sivas'ın topçusu bile milli bizde 3 tane var biri oynamıyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Benim anlamadigim bu kadar yabancidan hangileri gidicek?
Cale
Glowacki
Colman
Jaja
Alanzinho
Gabric
Piotr
Pawel
Zokora, romaric, henrique ile de anlaşılmış.
Bir de klose ya da başka bir forvet daha alınsa 12 yabancı ediyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Konu dışı..
"Detaylara inmeye gerek yok. Zaten konuşmamız yasak ama şunu söyleyebilirim ki Trabzonspor'un büyüklüğünü ve ne ifade ettiğini daha iyi anlayacaklar. Ben biliyorum zaten. Trabzonspor'dan kimler gitmedi ki ama hâlâ en büyük..." - Giray Kaçar -
önceden paylaşıldıysa özür..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePiszcek tam bize göre yaaaaKotu espiriydi kabul. Sustum.
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan Sivas'ın topçusu bile milli bizde 3 tane var biri oynamıyor...BÜLENT
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArjantindeki 16 numara kim ?Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePablo Piatti
neyse sormamış say sen beni)) gözüme çarptı keşke şöyle bir admaımız olsa derken.. piattiymiş
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Sefer ya! Aliriz ondan sonra da "Piscek" diye bekleriz.Kotu espiriydi kabul. Sustum.
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
Yorum