Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anlamadım ben Münih büyük bir şehir değil mi? İstanbul kadar olmasa da?
    aynen başka bi sebebi vardır bu işin

Yorum

• Devre arası transfer gündemimizde olan Cleo için ne dersiniz ?

Cléo ➤ former footballer from Brazil ➤ Centre-Forward ➤ last club: Qingdao Huanghai ➤ * Aug 9, 1985 in Guarapuava, Brazil
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Hey gidi Umut Gaziantep maçında uzaya gönderdiğin ilk türk uydusu ve Kayseri maçında yarım metreden fizikçileri ayağa kaldıran vuruşlarını hiç unutmayacağım
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlamadım ben Münih büyük bir şehir değil mi? İstanbul kadar olmasa da?
          Munih 1 milyon 300 bin kisilik bir sehir. Istanbul kacti, 15 milyon filan? Istanbul'dan en az 10 tane Munich cikar yani

Yorum

• Kısacası elimizdekinin değerini bilmiyoruz.

Bugün Romaric'i eleştirenler, olur da Romaric Galatasaray'a giderse nasıl kaçırdık diye yönetime,ona buna laf atarlar biliyorum.

Başka takımdaki oyuncular hep kıymetli geliyor bazılarına.

Elimizdeki değerleri göremiyoruz. Sadece çocukça eleştirmek için burada bazıları..

Yorum

• Baskan Kloseye 3.5 Milyon Euro teklif etmemismiydi,niye bidaha görüsecekmis Klose ile.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Madem Klose metropol istemiyor, Trabzon onun için biçilmiş kaftan Ne bekliyorsun daha... Şaka bi yana GS almaz umarım Klose'yi . Selçuk'un moral bozukluğunu daha yeni atlatmışken bi de burdan sinir etmeseler bari...
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Galatasaray ne yapmak İstİyor????????

Arkadaşlar sizlerin de bildiği üzere gayS önce bizden habersiz selçuk inan'la görüşmüş ve anlaşmıştı.
                  bu kulüp daha sonra da bizim almaya çok yaklaştığımız klose'ye el attı.
                  Şimdi de bu ahlak yoksunları romaric için transfer teklifi sunmaya hazırlanıyorlarmış...
                  BU KADAR DA OLMAZ.Yuhhhhh size artık YUHHHH!!!!

"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• Toki'ye söyleyelimde Klose'nin eşine uygun en de ve boyda bir şehir yapsınlar bari bu ne yahu?

Yorum

• Romaric iyi topçu ama aynı mevkiye aynı ülkeden transfer yapmaya hiç bi zaman sıcak bakmadım önümüzde de Afrika Kupası var ve ikiside o kupaya gidecek.
                      En son Koray tarafından düzenlendi; 08.06.2011, 21:04.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Galatasaray ne yapmak İstİyor????????

Arkadaşlar sizlerin de bildiği üzere gayS önce bizden habersiz selçuk inan'la görüşmüş ve anlaşmıştı.
                        bu kulüp daha sonra da bizim almaya çok yaklaştığımız klose'ye el attı.
                        Şimdi de bu ahlak yoksunları romaric için transfer teklifi sunmaya hazırlanıyorlarmış...
                        BU KADAR DA OLMAZ.Yuhhhhh size artık YUHHHH!!!!

Elmander ?

Qranqvist ?

Şenol Güneş olmasa ne yapacaklar bilmem..

Yorum

• Menajerler Trabzonspor,Galatasaray ve Bursaspor'a aynı oyuncuları öneriyorlar diye düşünüyorum.
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            La Klose boşa hanımı gel Trabzon'a.Mis gibi temiz hava yaylalar Uzungöl...
                            Yok kardeş metropol istemeyen bir yenge tam bizlik işte.Ben Klose gelmeden önce yengeyi tuttum.Klose gardeş yengeye iyi bakasun )))))))))

Yorum

• Klose meselesi artık sıktı...

Yorum

• Yazın bir kenara başkan gider alır gelir Klose'yi haftasonu...

08.06.2011 21:04

emre611967
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Çalışıyor...
                                X