İlk olarak r9emre tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamadım ben Münih büyük bir şehir değil mi? İstanbul kadar olmasa da?
Yorum
-
Kısacası elimizdekinin değerini bilmiyoruz.
Bugün Romaric'i eleştirenler, olur da Romaric Galatasaray'a giderse nasıl kaçırdık diye yönetime,ona buna laf atarlar biliyorum.
Başka takımdaki oyuncular hep kıymetli geliyor bazılarına.
Elimizdeki değerleri göremiyoruz. Sadece çocukça eleştirmek için burada bazıları..
Yorum
-
Galatasaray ne yapmak İstİyor????????
Arkadaşlar sizlerin de bildiği üzere gayS önce bizden habersiz selçuk inan'la görüşmüş ve anlaşmıştı.
bu kulüp daha sonra da bizim almaya çok yaklaştığımız klose'ye el attı.
Şimdi de bu ahlak yoksunları romaric için transfer teklifi sunmaya hazırlanıyorlarmış...
BU KADAR DA OLMAZ.Yuhhhhh size artık YUHHHH!!!!
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray ne yapmak İstİyor????????
Arkadaşlar sizlerin de bildiği üzere gayS önce bizden habersiz selçuk inan'la görüşmüş ve anlaşmıştı.
bu kulüp daha sonra da bizim almaya çok yaklaştığımız klose'ye el attı.
Şimdi de bu ahlak yoksunları romaric için transfer teklifi sunmaya hazırlanıyorlarmış...
BU KADAR DA OLMAZ.Yuhhhhh size artık YUHHHH!!!!
Qranqvist ?
Şenol Güneş olmasa ne yapacaklar bilmem..
Yorum
-
İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa Klose boşa hanımı gel Trabzon'a.Mis gibi temiz hava yaylalar Uzungöl...)))))))))
Yorum
Yorum