Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konu dışı ama İstanbul bi ara sadece bu renkti..

Tarih: 5 Haziran Pazar 2011 Saat 12 gibi
    En son Ömer Yüce tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 15:29.
    DRAGO GABRIC

Yorum

• damjenovic vardı...onu alıp gelmesinler.

Yorum

• sercan haberi var pasfotomacda cok sevindim insallah dorudur insallah aliriz sercan yildirimi
        arzali felan demeyin senol hoca onu star eder Buraklan Sercan süper ikili olur insallah gelir haberi okudum cok sevindim Kloseyi de istemiyorum yeterki sercan gelsin

sag burak sol Sercan Süper Ikili ortada kim ??? hahahahhaha INSALLAH sercan bize gelir INSALLAH
        TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• Altan abi yerli transfer konusunda gelişme var mı?

Alper ve Ozan transferleri lehimize sonuçlanabilir mi?

Yorum

• Petrovic'i de izlemeye gitmiş olabilir
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşte Park'ın 18 saar önce yüklenmiş olan en yeni videosu ve en son maçından yapılmış videosu. O da milli maçı yani Kore- Sırbistan.

http://www.youtube.com/watch?v=Be39fP1GETw
              6 dakikalık koca videoda bir tane ileriye pas atılmaz mı arkadaş.Bu adam mı Trabzonspor'da oynayacak.
              Marifet yapmış gibi 6 dakikalık video hazırlamışlar
              Ekleme: Pardon iki tane denemiş , atamamış.
              En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 15:30.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Petrovic'i de izlemeye gitmiş olabilir

tamamda petrovici cokda izlemeye gerek yok sanirim

Yorum

• fotoğraf ve haber yeni renkdaşlar sayfanın dilini Türkçeye çevir özelliğini kullandım tam olarak çeviremese de zokora transferimizden falan bahsetmiş.. anladığım kadarıyla sırada da park chu'nun olduğunu söylüyo, ama haber kesinlikle yeni
                  TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tamamda petrovici cokda izlemeye gerek yok sanirim
                    Düşünsene izleme komitemiz Real Madrid'in sol açığı Angel Di Maria'yı izleyip Şenol Hoca'ta rapor veriyormuş
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bizden birinin canlı canlı izlemiş olmasına sevindim zaten maçın özetinde dikkat çeken adam Petrovic'ti küçük ve benzer koreliler arasından da kolay seçiliyordu hadi inşallah
                      sonra Şeref Hoca kondüsyonerdir oyuncunun fiziğinden koşu temposundan anlar biraz verebileceklerini...
                      En son Abluka tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 15:32.
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İşin ilginci Zokora'yı aldık,Romaric'i alıcakmışız,Jaja ve Colman kalıyormuş;
                        Buna rağmen hala Ortasaha ve Forvet arkası isimleri geçiyor..

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          6 dakikalık koca videoda bir tane ileriye pas atılmaz mı arkadaş.Bu adam mı Trabzonspor'da oynayacak.
                          Marifet yapmış gibi 6 dakikalık video hazırlamışlar
                          Ekleme: Pardon iki tane denemiş , atamamış.
                          Merak etme zaten alamayız
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• hala klose de umutlu olanlar var.eğer o yaşta biri gelecekse ben 33 yaşındaki fatih tekkeyi,32 yaşındaki kloseye tercih ederim..

eğer alternatif bir golcü düşünülüyorsa neden olmasın..

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşte Park'ın 18 saar önce yüklenmiş olan en yeni videosu ve en son maçından yapılmış videosu. O da milli maçı yani Kore- Sırbistan.

http://www.youtube.com/watch?v=Be39fP1GETw

adam ne sicriyor yaww...hemen hemen her topu kafasiyla indirdi. Bence tam bize göre bi forvet....insallah alinir
                              Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Klose'nin artık gelme ihtimalini artık 0 olarak görüyorum.Kalır Almanya'da keyfine bakar hiç uğraşmaz çocukların eğitimiymiş falan filan geçmiş olsun gelse iyi olurdu ama sağlık olsun...
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Çalışıyor...
                                X