Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak newrocki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu transfer dönemi de VASAT adamlarla geçecek. belli oldu... adamlar portekiz milli takımı kurdular, diğerleri iyi yerliler aldı... biz de emekli afrikalı futbolcular peşindeyiz... klose olsa çok klas olacaktı ama sanırım olmayacak...
    FC Sevilla´da banko oynayanlari aliyoruz bizim taraftar yine begenmiyor. Inanilir gibi degil
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Romaric bitti mi kesin?
      Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• yaaa kimsenin pek itiraz edemeyecigi isimler istiyoruz arkadas, çok mu ??

1. Paulo Henrique, bize yakin zaten
        2. Vedad Ibiseviç
        3. Sejad Salihoviç
        4. Fuchs veya Wendt veya hiç kimse, Piotr ile idare...
        5. Anele Ngongca (Serkan'in yerine de oynayabilir, ön libero da, stoper de)
        6. Ozan Ipek
        7. Petroviç
        8. Granqvist veya Juhasz
        9. Gökdeniz olabilir
        10. Kemal Tokak veya Ibrahim Öztürk
        11. Turgay Bahadir

Cale + 5-6m€ verip Ibiseviç Salihoviç ikilisini alalim
        Umut gidiyor, büyük ihtimal 4m€'ya
        Gabriç dondurulur sözlesmesi
        Glowacki'yi verebiliriz belli olmaz,

ne etti , Zokora - Jaja - Alanzinho - Pawel Brozek - Piotr Brozek - Colman - Paulo Henrique - Salihoviç - Ibiseviç - Fuchs - Petroviç - Anele - Granqvist
        13 yabanci etti
        Fuchs falan iptal, Brozek idare, etti mi 12
        o zaman Salihoviç fazla mi oluyor, hem Ozan hem Henrique hem Alanzinho hem de Engin, o zaman o da iptal, etti mi 11 ???
        e 1 tane iptal etmek lazim, ya Paulo Henrique, ya da Petroviç, malesef ki malesef Petroviç olmayacak gibi, o iptal, etti mi 10 ..
        Hesap tamaaamm

.................................................. .................Onur (Tolga)

Serkan Balci (Anele)............Giray Kaçar(Mustafa)(Anele)..............Granqvist(Kemal)............Piotr Brozek(Ozan)

...........................Didier Zokora(Baris Özbek)...............................Gustavo Colman(Tolga Cigerci)

...............................................Jackson Avelino Coelho Jajààààà(Alanzinho)(Colman)

Burak Yilmaz(Gökdeniz)........................................ .......Ozan Ipek(Paulo Henrique)(Engin)(Alanzinho)(hat ve hat E.Albayrak)

.................................................. .....Ibiseviç(El Hamdaoui)(Paulo Henrique)(Pawel)(Turgay)
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Tecrübe zamanla olur ama hız olmaz abi....Selçuk bizde oynadığından daha iyi olmaz mesela zira bundan sonrası fiziksel yetersizlik....Mustafa konusunda gelebileceği nokta Glo nun genci diye düşünüyorum...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Mustafa geçen yıl şöyle bakıyordu olaya; ilk yılım, ne yapsam kabul görebilir...

Hatalarım tolere edilir...

Bu yıl daha ciddi bakılacak ona...

Umarım bir iyi abisi vardır etrafında...

Onu eğitecek, Koç gibi... Yaşam koçu...

Yoksa kiraya gider...

Yorum

• Bu transferleri kim istiyor Senol Gunesmi yoksa baskanmi ??? Kim yaptiriyor yani

Yorum

• Yabancılardan Colman, Glowacki ve Alanzinho kalacak. Jaja'nın durumu belli değil. Gabric'in sözleşmesi dondurulacak.

Glowacki'nin kalacak olması yabancı stoper alınmayacağı anlamına geliyor bana göre. Duyduklarımı yazıyorum bu arada.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mustafa geçen yıl şöyle bakıyordu olaya; ilk yılım, ne yapsam kabul görebilir...

Hatalarım tolere edilir...

Bu yıl daha ciddi bakılacak ona...

Umarım bir iyi abisi vardır etrafında...

Onu eğitecek, Koç gibi... Yaşam koçu...

Yoksa kiraya gider...
                  Bi anımı anlatıyım Olcay abi benim kuzenimin fotoğraf stüdyosu var stadın hemen ilerisinde bende oradayım Ceyhun Gülselam'la geldiler içeri ama daha A takımda nadir idmanlara çıkmış ama kendisini tanıyorum dedim Ceyhun abi gel fotoğraf çektirelim Mustafa Yumlu'da göz ucuyla bana bakıyor o gitti oturdu dediki Ceyhun sen git fotoğraf çektir dedim Mustafa abi sensiz olmaz o yüzündeki gülümsemeyi görmeniz lazımdı bayağı muhabbet etmiştik
                  Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FC Sevilla´da banko oynayanlari aliyoruz bizim taraftar yine begenmiyor. Inanilir gibi degil
                    banko oynayan mı????

uzun süredir la liga izlemiyorsunuz herhalde.. yedek kendileri...

Yorum

• Yönetime sallayanlar Allah'ınızdan bulun arkadaş ya ben böyle bişey görmedim..

Yahu ne çabuk unuttunuz ayman , moawad , djokaj transferlerini..

Gerçekten hayret ediyorum.. Klose ile ilgileniyoruz.. Yani şimdi başkanın elinde imkan olsa adamda en kral transferleri yapar emin olun..

Herşey para değil beyler her şey para değil sallarken 2 kere düşünün ezbere konuşuyorsunuz Football Manager oynamıyoruz.
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• ------------onur(tolga)--------------
                        serkan -- gİray(glo) --- serdar azİz(mustafa) -- tosic
                        -------------- zokora --------------
                        -------- romaric(alper) -- colman(jaja) --------
                        burak -------- paulo(klose) -------ozan(umut)

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          messi gelse yine beğenmeyiz biz ne güzel işte
                          Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Kloze meselesi eleştiriyi hak ediyor tabi...Yani gazetecilere görüşme saati verirsen böyle olur....Ama yapacak bir şey yok bizim başkan bu
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yabancılardan Colman, Glowacki ve Alanzinho kalacak. Jaja'nın durumu belli değil. Gabric'in sözleşmesi dondurulacak.

Glowacki'nin kalacak olması yabancı stoper alınmayacağı anlamına geliyor bana göre. Duyduklarımı yazıyorum bu arada.
                              Brozek x2 belli degil mi durumlari ??? Glowacki kalsin kalmasin yabanci bir savunmaci daha almak zorundalar, haaa yabanci olmuyor mu, Serdar Aziz'den baskasi yalan o zaman, bana ne.....
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                              X