Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak majesty_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    brozek kardeşlerin kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.....yerli piyasada onlar gibi bi sürü oyuncu var
    +++++++++++++++++++
    aynen renktaş sana 1 mlyon kez katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      samsunmu....

su bursamsunmu?

hani su "anti istanbul...anti Trabzon" diye samsunmu
      Yıllarca kardeş takım dediğimiz Eskişehir'den, Bursa'dan iyidir...
      Yöremizin takımı en azından.

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeş kaynak var mı?
        bizzat kendi ağzından dökülenler bunlar...Dün akşam bir düğünde camianın içinden bir arkadaşla konuşmuşlar...kendisine sormuş aldığı cevap bu olmuş. dedikodu kategorisine girmesini istemem...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu Yönetim futboldan anlamiyor herhalde 10 Ozan 1 Engin etmez be..sonuna kadar Engin..

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu Kemal'i alalım...
            Samsun kardeş takımımız, yöre takımımız, onları güçsüz bırakmayız.
            Onların işine yarayacak, bizde gözden çıkarılmış çok adam var.
            2 taraf da karlı çıksın.

Sezer verilebilir.. Hiç kullanmıyoruz ama Samsun'un işine yarayacaktır.
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıllarca kardeş takım dediğimiz Eskişehir'den, Bursa'dan iyidir...
              Yöremizin takımı en azından.
              katılıyorum bu husumet bitmeli artık....
              Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• brozeklerin maliyeti cok uygun.

Fiyat performans oranında cok cok iyiler.

İyi bir hazırlık kampından sonra cok faydalı olabilirler..

Öndeki sayfalarda yazılmıstı romaric alınmazsa

---------zokora---colman-----------
                burak--------jaja---------filho
                -------pawel----------------

bence bu seneki takımdan bir tık uste cıkmıs bir takım olur..
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  söyle kimler?
                  ben söyliyim mi sana forvete: adem büyük, turgay,sercan,isaac,ergin,mehemt yıldız,
                  solbek: bence yedek ferhat olarak kalailir : hasan ali kaldırın, gökhan,malik fathi

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Yönetim futboldan anlamiyor herhalde 10 Ozan 1 Engin etmez be..sonuna kadar Engin..
                    Engin sezonun 15 maçını sakat 5 maçını idmansız geçirdi.

Ozan İpek sol kanadı boydan boya 50 defa koşuyor her maç.Her şey yetenek değil.Makelele sadece kuvveti ile 10 sene Real Madrid forması giydi, sayısız kupa kazandı.

Bence Ozan İpek şart değil, ama Engin'e güvenip sezona girilmez.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Yönetim futboldan anlamiyor herhalde 10 Ozan 1 Engin etmez be..sonuna kadar Engin..
                      evet haklısın ama enginin sağı solu belli olmuyor her maçta heran takımı eksik bırakacakmış gibi agrasif oynuyor, özellikle hakemle diyaloglarına dikkat etmiyor...

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        trt 3de trabzonspor şarkıları var çok güzel.
                        gercektende süperdi..Sampiyon olsaydik bu sehir yanardi..ondanmi sampiyon yapmadilar bizi acaba?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.haber61.net/news_detail.php?id=85162

İnşallah Sonra Tersi yönde haberler çıkmasın da......
                          Benim anlamadığım bazı internet sitelerinde, bu oyuncunun (Paul Henrigue) bonservisinin bir şirkette olduğu ve bu şirketin 4 milyon avro istediğini bundan dolayı transferin askıya alındığı yazıyor.Bu ne kadar doğru anlayamadım.
                          BÜLENT

Yorum

• Pawel hazırlık maçlarından itibaren size gerekli cevabı verecek merak etmeyin !
                            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Engin sezonun 15 maçını sakat 5 maçını idmansız geçirdi.

Ozan İpek sol kanadı boydan boya 50 defa koşuyor her maç.Her şey yetenek değil.Makelele sadece kuvveti ile 10 sene Real Madrid forması giydi, sayısız kupa kazandı.

Bence Ozan İpek şart değil, ama Engin'e güvenip sezona girilmez.
                              kesinlikle katılıyorum...

Yorum

• İleri uçta savunma arkasına hareketlenebilecek , süratli ve bitirici vuruşları normalin üzerinde olan her futbolcu Jaja-Colman ikilisi sayesinde 15 gole ulaşır .

Yorum

Yükleniyor...
                                X