Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son dakika... Veysel Sarı'nın ağzından: Es-Es Ts maçında Sezer-Ümit Karan ve Ersun Yanal sağlam para kaldırdı...Herkes herkese veriyor şaşırmamak lazım
    Gelecek sene Gs diyorlar...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Şu Kemal'i alalım...
      Samsun kardeş takımımız, yöre takımımız, onları güçsüz bırakmayız.
      Onların işine yarayacak, bizde gözden çıkarılmış çok adam var.
      2 taraf da karlı çıksın.

Yorum

• Özellikle video dan izleme işine girersek izlediğim video larda son vuruş açısından en iyisi bence Pawel. O nedenle kamp sonrası benim Pawel den beklentim yüksek.Ne kadar Klose gibi büyük bir tecrübe ve bitiriciye bu takımın her zaman ihtiyacı olsada ve kıyaslamanın yeri olmasa da Pawel de gerek son vuruş gerekse ara pas yeteneği ile bize asıl gerekeni verebilecek oyuncu gibi geliyor bana...

Yorum

• Sırp gazetelerinde petrovic garanti gidicek partizandan diyor Marsilya ve Trabzon ilgileniomus bide 3 milyon euro ciddi bı teklif diolar

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son dakika... Veysel Sarı'nın ağzından: Es-Es Ts maçında Sezer-Ümit Karan ve Ersun Yanal sağlam para kaldırdı...Herkes herkese veriyor şaşırmamak lazım
            Kardeş kaynak var mı?
            Not Important..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yeni gelen Brezilya'lı sadece Umut'un gidişi üzerine değil , birazda Ozan'ın yüksek bonservis bedelinden ötürü transfer edilmişe benziyor .

O zaman bu adam sol forvet oynar, santraforda da Brozek ve Turgay'ı görürüz ?
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu Kemal'i alalım...
                Samsun kardeş takımımız, yöre takımımız, onları güçsüz bırakmayız.
                Onların işine yarayacak, bizde gözden çıkarılmış çok adam var.
                2 taraf da karlı çıksın.
                samsunmu....

su bursamsunmu?

hani su "anti istanbul...anti Trabzon" diye samsunmu

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence istanbul ezikleri gibi gereksiz parayla o parayı asla etmeyecek oyuncular alacagımıza paf,pilot,alt lig,gurbetci yetenekler ile kadroyu tamamlayalım.

u14-u18 sampiyon oldu unutmayalım.
                  şampiyon olması önemli değil çocuklara neler kazandırıldığı önemli eğer çocukların gelişimini arttırmak ve yeni yetenekler kazandırmak istiyorsak şampiyon olmak yetmez. hala alt yapı konusunda bir çok eksiğimiz var şampiyon olması demek iyi bir gelecek demek değil. doğru ve planlı uzun süreli antreman programlarıyla eğitimli anrtrenörle iyi planlanmayla yapılması gerekir. bence bu antrenörleri de hollanda yada almanyadan getirmek en doğrusu.

Yorum

• romaric olmayacak adrian gelecek muhtemelen..

Yorum

• trt 3de trabzonspor şarkıları var çok güzel.

Yorum

• kloseden fayda gelmez, gençliğinde de beğenmezdim, şimdi 33 yaşında işe yaramaz bizde. sanki sağlı sollu ortaya boğuyoruz santroforu. klose kafacıdır, bizse kafa golü az olan bir takımız. yaşı ve yeteneği itibarıyle yavaş, çalım atamayan biri, aman diyorum. ayrıca yüksek bütçeli tranferlere karşıyım. genç ve yıldız olmaya aday, folha gibi oyuncular daha çok heyecan veriyor bana. özellikle cenk tosun diyorum...
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• brozek kardeşlerin kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.....yerli piyasada onlar gibi bi sürü oyuncu var

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son dakika... Veysel Sarı'nın ağzından: Es-Es Ts maçında Sezer-Ümit Karan ve Ersun Yanal sağlam para kaldırdı...Herkes herkese veriyor şaşırmamak lazım
                            kaynak nedir ?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stoperde henüz üst düzey tecrübeye sahip bir oyuncunun adı geçmedi . Yunanlı stoper ise büyük olasılıkla karavana haber .

Kemal ve Aykut bence de iyi tercihler . İkiside son derece ayaklarına hakim ve gelecekte komple bir savunmayı yönetebilecek kabiliyette . Kemal'in bir avantajı da ayakları seri bir savunmacı . Aykut ise şu an Valencia'da top koşturan Mehmet'i andırıyor , komple savunmacı .
                              Ben Kemal'i daha çok beğendim.Ama Şampiyonlar Ligi ve hatta Süper Ligi ne kadar kaldırabilirler soru işareti.Giray 3 senede Giray oldu.Stoperlerin üst düzey maçları çıkarabilmesi için belli bir tecrübeyi yaşamaları gerektiği herkesin malumu.

Yabancı bir stoper şart gibi.

Yorum

• İlk olarak majesty_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                brozek kardeşlerin kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.....yerli piyasada onlar gibi bi sürü oyuncu var
                                söyle kimler?
                                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X