Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polonya Arjantin maçını veren kanal var mı?
    BÜLENT

Yorum

• Spor61 Giray ropörtajından bir alıntı, paylaşmak sitedim :

Takımdan giden ve gitmek isteyen futbolcular olduğu sorusuna ise kısa ve net cevap veren Giray, "Dataylara inmeye gerek yok. Zaten konuşmamız yasak ama şunu söyleyebilirim ki. Trabzonspor'un büyüklüğünü ve ne ifade ettiğini daha iyi anlayacaklar. Ben biliyorum zaten. Trabzonspor'dan kimler gitmedi ki ama hala en büyük" dedi.
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Maçı veren Tv kanalı yok
        Twitter : @EY61_
        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Spor61 Giray ropörtajından bir alıntı, paylaşmak sitedim :

Takımdan giden ve gitmek isteyen futbolcular olduğu sorusuna ise kısa ve net cevap veren Giray, "Dataylara inmeye gerek yok. Zaten konuşmamız yasak ama şunu söyleyebilirim ki. Trabzonspor'un büyüklüğünü ve ne ifade ettiğini daha iyi anlayacaklar. Ben biliyorum zaten. Trabzonspor'dan kimler gitmedi ki ama hala en büyük" dedi.
          helal olsun..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçı veren Tv kanalı yok
            Nasıl izliyor ki millet...
            BÜLENT

Yorum

• İnternet Üzerinden

Yorum

• YES'ten de mi haber yok, pazar bir tek bize pazar değil anlaşılan
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Park olayinin kaynagi neresidir renkdaslar?

Bu arada Zokara-Romaric ile orta sahamiz iyice guclendi. Ama neden bir sol bek ve stoper ismi gecmiyor hala anlam verebilmis degilim

Yorum

• Konu dışı ; Federer-Nadal resitalini kaçırmayın bu arada.Seyretmeyenler için.

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnternet Üzerinden
                      Ara ki bulasın linki şimdi...
                      BÜLENT

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Park olayinin kaynagi neresidir renkdaslar?

Bu arada Zokara-Romaric ile orta sahamiz iyice guclendi. Ama neden bir sol bek ve stoper ismi gecmiyor hala anlam verebilmis degilim
                        Korea basını Yazmış abi

Yorum

• nazar ettiniz tenis maçınada ..
                          karaiplerde bir trazonsporlu..
                          bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Bizim adam topsuz oyunda cok iyi, topa dokundugunu daha gormedim..

hos hangisi bizim adam onuda tam olarak kestiremedim
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konu dışı ; Federer-Nadal resitalini kaçırmayın bu arada.Seyretmeyenler için.
                              maç durdu yaa yağmur nedeniyle
                              En son Sinan Ayaz tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 18:14.

Yorum

• Eğer Carew gelirse yalan oluruz. Kendisini Londradan tanıyorum. Her dışarı çıktığımda onu görüyordum. Hatta tanışmışlığım var, hiç bize göre bi futbolcu değil, gelirse yazık olur. Ha iyi futbolcumu, bence çok iyi, ama ne şehir ona ne de o bizim şehire uymuyucak bir yapıda.

Yorum

Çalışıyor...
                                X