Polonya Arjantin maçını veren kanal var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Spor61 Giray ropörtajından bir alıntı, paylaşmak sitedim :
Takımdan giden ve gitmek isteyen futbolcular olduğu sorusuna ise kısa ve net cevap veren Giray, "Dataylara inmeye gerek yok. Zaten konuşmamız yasak ama şunu söyleyebilirim ki. Trabzonspor'un büyüklüğünü ve ne ifade ettiğini daha iyi anlayacaklar. Ben biliyorum zaten. Trabzonspor'dan kimler gitmedi ki ama hala en büyük" dedi.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor61 Giray ropörtajından bir alıntı, paylaşmak sitedim :
Takımdan giden ve gitmek isteyen futbolcular olduğu sorusuna ise kısa ve net cevap veren Giray, "Dataylara inmeye gerek yok. Zaten konuşmamız yasak ama şunu söyleyebilirim ki. Trabzonspor'un büyüklüğünü ve ne ifade ettiğini daha iyi anlayacaklar. Ben biliyorum zaten. Trabzonspor'dan kimler gitmedi ki ama hala en büyük" dedi."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı veren Tv kanalı yokBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet ÜzerindenBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePark olayinin kaynagi neresidir renkdaslar?
Bu arada Zokara-Romaric ile orta sahamiz iyice guclendi. Ama neden bir sol bek ve stoper ismi gecmiyor hala anlam verebilmis degilimTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu dışı ; Federer-Nadal resitalini kaçırmayın bu arada.Seyretmeyenler için.En son Sinan Ayaz tarafından düzenlendi; 05.06.2011, 18:14.
Yorum
-
Eğer Carew gelirse yalan oluruz. Kendisini Londradan tanıyorum. Her dışarı çıktığımda onu görüyordum. Hatta tanışmışlığım var, hiç bize göre bi futbolcu değil, gelirse yazık olur. Ha iyi futbolcumu, bence çok iyi, ama ne şehir ona ne de o bizim şehire uymuyucak bir yapıda.
Yorum
Yorum