Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turgay ve Romaric transferlerinden ötürü bütün forumu karşıma almaya hazırım
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Colman-Selcuk ıkılısının cok guclu bır orta saha oldugu lıgımızde Zokora-Romarıc ıkılısı top class olur, gobekte sorun yok

Umut-Burak-Jaja uclusunun umuttan kaynaklı uretme sıkıntısı henrıque ıle cozulurse ılerde de sorun yasamayız...( Henrique Teo'nun kuvvetli hali gibime geldi )

Kale emin ellerde...

Sıkıntı yasarsak ger dortlude yasarız....2 stoper ve bır sol bek olmazsa olmaz...Bence artık donup gerı dortluye bakması gerek yonetımın....

Yorum

• millet 14 bıldım lannn...spor totodan ne kadar alırım var mı fıkrı olan bişi deyin da...ona göre dışarı cıkıp para yicem..

Yorum

• program bir anda bitti olsun güzel başlangıç ileride daha aktif olacaktır.

Yorum

• Umut gidiyor derken,

Şimdi başımıza Turgay'ı saracaklar.

Vay halimize...

Yorum

• Bir tek yöneticilerimize göre Vedad ile ilgilenmiyoruz zaten...
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkandayım renkdaş
                İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız değilsin Ama forumun böyle olması daha iyi dediğim gibi ''günah çıkarmak'' adettendir bizim forumda
                İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Turgay'ı yedek diye alıyoruz ama maç temposunu yakaladığında 11 in değişmez elemanı olacak.

e güzel..yalnız olmaktan iyidir
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Kafamda şu kadroyu bir türlü kuramıyorum, sinir oldum.

Bu kadar ortasaha ile 4-3-3 oynamazsak, Romaric ve ya Colman'ı nasıl keseriz ? 4-3-3 oynarsak, Jaja'ya nasıl yer açarız ? Henrique'yi forvette mi oynatacağız, yoksa solda gizli forvet olarak mı ? Bu Romaric her şeyi karıştırdı, olmadı şimdi.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• romariç hücuma en yakın olanı, onun biraz gerisinde colman, en arkada da zokora.

iyidir bu orta saha.

takım başka bir havaya büründü anasını satıyım, başka bir takım ortaya çıktı resmen.

Yorum

• Başta Samet Paslı ve Dursun Vural olmak üzere

Herkese Teşekkürler

Programımızın ilk yayını sona erdi.
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Duran Toplari kim kullanacak? Selcuk gitti zaten hep kisa kesiyordu ortalari.Bence Jaja kullanmali veya Romaric.
                        duran topları da turgay kullanır

benim sinirlendiğim, egemen ve selçuk'u ve hatta ve hatta şampiyonluğu beceriksizliğinden elinden kaçıran yönetim, şimdi de transferde bombaları(!) patlatıyor ve herkes uyuyor ya...

öyle büyük hatalar yapıldı ve devam ediyor ki bu hatalar akıl karı değil...

tuncay bekiroğlu birşey diyor başkan farklı havadan çalıyor...

duyumcular (!) türedi birsürü, ortalıkta bilgi kirliliği... herkes biliyor(!) ama söylemiyor (nasıl oluyorsa artık)

biz duruyoruz ama rakipler durmuyor ve bu sene lig geçen seneki gibi kolay olmayacak... bunu da unutmayın...

Yorum

• Romaric gelirse nasıl bir dizilişle sahada olabiliriz.

Zokora-Romaric-Colman-Burak-Jaja-Forvet

Henrique var onu nereye yazacaz

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            millet 14 bıldım lannn...spor totodan ne kadar alırım var mı fıkrı olan bişi deyin da...ona göre dışarı cıkıp para yicem..
                            2 bin tl filan alırsın.

Bak bir tek ben cevap verdim 100-200 tl şu adrese atarsın artık ptt aracılığıyla

Koray Özendi, Akçaabat Ptt şubesi
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              millet 14 bıldım lannn...spor totodan ne kadar alırım var mı fıkrı olan bişi deyin da...ona göre dışarı cıkıp para yicem..
                              tutturan sayısına bağlı 15 lirada olabilir 15 bin lirada
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnşaallah şu Henrique transferindeki düşüncelerimde yanılırm da şu adam bize faydalı olur ...
                                Abi paylaştığın videoyu izledim, ama bir fikir edinmek için yeterince göremedim Zokora'yı. Yarın doksan dakikalık maçı izleyecem.

Yorum

Çalışıyor...
                                X