Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Reis Gerimi Dönüyor???

JaJaaaaaaaa

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jaja bana göre Türkiye'deki en etkili futbolcu.

Az da sorumluluk sahibi olsa Alex'i 4'le çarpar 8'e böler.
      alex teknik direktöre göre oynuyor, daum un kovulmasında nedendir.

geçen yıl bazı maçlarda takımı sabote etti

brezilyalılara pek güvenmemeli
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Twitter'da diğer taraftarların tümü başkana sallıyor. Acı bir durum ki bizden kimse de karşıt görüş ifade etmiyor. Bugün söylediği şampiyonluk meselesiyle ilgili ve Fener'in aldığı topçular...
        7

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cevap iyiymiş yalnız, her ne kadar senin selçuğa attığın cevabın altında kalsada abi, Şenol Hocaya felsefe yapmış

Selçuğa atılan cevap ??? Nedir bu olay, merak ettim...

Yorum

• -----------------------Onur------------------------
            Serkan------------Giray----Kyrgiakos----XXX
            ----------------Zokora----------Colman-------------
            Burak--------------------Jaja------------------Henriqe
            ----------------------BABA---------------------
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ya Klose Hala Olabilirmiş. Şurada İyi Almanca Bilen Bir Gönüllü Yokmu Eğitim Verse Çocuklara 2 Sene Ya.

Yorum

• Biri gidip jajanın kulağını çeksin
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja devre arasında geç geldi, Alex erkenden gelip çalıştı. Arada uçurum var beyin olarak.
                  Alex in gelme niyeti farklı sözleşmesi uzamazdı.

Aziz Yıldırımın tehdit ettiği futbolcuların başında, 1. sıradaydı
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yalnız bu yazdığım üçüncü kişi kaynaklı bilgidir...Yarın Jaja satılır sonra bana "vay sahtekar" demeyin....Ben bu haberi duyduktan sonra Jaja Colman da sorun yok haberleri yayıldı ve yayan ben değilim bunun üzerine doğru lma ihtimali arttı diye düşündüm....

Adrian manajer kazığı mı? Valla Uğur Adrian da Glowacki de bizim ekibin takip ettiği oyuncular...Yani ya bizde bir kaç takip ekibi var ve birbirilerinden haberi yok....Ne bileyim?
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Romaric gelsin arkadaş istemeyeni anlamakta güçlük çekiyorum. Şu an Romaric GS ile anlaştı diye haber çıksa tvde hemen ah vah eder bizimkiler, adamı alıyoruz diyince istemezuk oluyor ne aç gözlü olduk böyle İniesta mı gelecek neyi bekliyonuz?

Gerekirse Santraforsuz oynar bu takım, zaten geçti o devirler. Trendi Barça belirliyor ve o yönde ilerliyoruz

Zokora-Colman-Romaric orta sahasının önünde Burak-Jaja-3.bi forvet(Pauolo vs...) Bu takım ne yapar eder golü bulur...
                      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• yabancilarin hepsinin ilk 11 kalitesinde olmasini istiyordum... hayaldi gercek oluyor...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Jaja'nın cevabında bir tek ben mi sıkıntı görüyorum.
                          Aslında bakarsan aynı haltları yemeye devam edecem, herşeye rağmen buna hala katlanacağınızı söylüyorsanız sevdim sizi, dönüyorum diyor

Yorum

• bu kadrolarda hep Kyrgiakos var bu gündemde miki?

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Romaric ortada değerlendirilirse Jaja kanat oynayabilir.

Oynar mı ki?
                              tabiki oynar. zokora colman romaric li 3lü ortasaha ileri üçlünün sağı burak solu jaja ortada santrafor. bu 3ü pozisyon değişmeli oynar zaten. bu kalitede avrupada top 10da olacaktır.

jaja nın kalacağını biliyoırdum. bu takımın başındakiler bu kadar mal olamaz diyordum en başından beri. ligde yetenek ve kalite anlamında kimse ile kıyaslanamaz. ilk senesine rağmende 10 numara katkı yaptı takıma.

romaric kesin alınmalı. genç paulo gelsin. alper potuk gelsin. bide sol kanat alalım tamam keşke ozan ipek olsa. ceyhunlu takas kullanabiliriz. son olarak turgay bahadırda alternatif olarak alınabilir.

Yorum

• yes konusmamis bile yoneticiylen..

daha yeni simdi bidaha dene diyor
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Çalışıyor...
                                X