Carew yazdığına göre Klose işi iptal gibi duruyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- Bu YES birtaraflarından uyduruyor olmasın , ne görüşmesiymiş bu kaç saattir , vatanı kurtarma planları bile bu kadar sürmez...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu başlık hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.Her sene kendinizi geliştiriyorsunuz arkadaşlar. Tebrik ediyorum
Neyse, konuyla ilgili de yazalım yönetici arkadaşlar kızmasın
Şu Henrique olayı tamamsa Klose olmasa da üzülmem ben.Sağda Burak solda Henrique'nin ortasında Klose olmaz bence.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani bir başkadır bizim trans seferlerimiz
Yeni pazarlarımız Balkanlar, Belçika, Norveç, Rusya.
Nispeten yakın sayılır.
Yöneticilerin kaybolma ihtimali de yok, elini sallasa bir Türk bulur.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Klose bizim başkanın esprilerini tam olarak anlayamadığından görüşme uzun sürmüştür. Acaba nasıl espriler yapıyordur.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlumlu yada olumsuz bir gelişme yokmuş hala yarınada sarkabilirmiş bunlarında bişi bildiği yok hikaye...kaynak radyo haber61
Yorum
-
İlk olarak GuRBeTCii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaslar klose yattimi, durumlar ne?? haberin birinde Lazioyla prensipte anlasmis yaziyordu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
bu ne bicim görüsme???
klose almanya milli takim kampinda degilmi?? ayrica görüsme belcikada olmasi ayri bir sacmalik.
Yorum
-
yeni giren arkadaslar lutfen en az 10 sayfa geriden baslasin..her seferinde sorup durmasin..
ayrica geriden gelip okumakta eglenceli oluyo tavsiyedir..tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
Yorum