Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Klose felan burun kiviran var.Adamin yasini biyana birakin,varsayin ki kazma bir topcu,genede bu adamda klassik alman sansi var.Top biyere carpar önüne düser 90 dakkika görünmez 91 dakkikada golü atar.Top biyerine carpar gol olur.Ingilizlerin bir deyim var Futbol 90 dakkika sonunda Almanlar kazanir.Öyle birseydi iste.Klose tam buna uyuyor.

İngiliz milli takım oyuncusunun Gary Lineker 'ın lafıdır o , Futbol basit bir oyundur topu bir sağa bir sola gider ve sonun genellikle Alman'lar kazanır.
    DOZER CEMİL

Yorum

• YES
      diego transferini kulüp yalanlamadı ama çok pahalı. Yine Başkan Sadri Şener olunca, olabilir mi diyorum

Klose'den haber ver YES...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu gs'nin de transfer komitesi hikaye... Adamlar resmen bulaşık ya
        Veya ayni Manager sirketleriyle calisiyoruz.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• klose için 388 aktif üyemi.?ben olsam asla gelmezdim..

Yorum

• Bu YES'in bişey bildiği yok bence
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Klose, Ozan, Fuchs...
              Fuchs icin Mainz cok para istedi......
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İngiliz milli takım oyuncusunun Gary Lineker 'ın lafıdır o , Futbol basit bir oyundur topu bir sağa bir sola gider ve sonun genellikle Alman'lar kazanır.
                Öyledir tamam aklimda degildi.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gerim gerim gerildim burda beklemekten.
                  Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Hayırlı olsun .
                    Twitter Adresim

Yorum

• Diego Jaja takasından doğan bir transfer vblerine ben razıyım. Jaja'yı istemiyormuş zaten Şenol Güneş duyumcularımıza göre Diego frikik atar duran top ustası adam. Asistlerini biliyoruz zaten. Ayrıca Almanya'da Klose ile birlikte oynadılar. Diego Misimovic giib olmaz onu söyleyeyim. Ben bekliyorum Yıllık 5milyon euroya gelir belki
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayırlı olsun .
                        ne oldu renkdaş bi duyummu aldın
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu YES'in bişey bildiği yok bence
                          Biliyor biliyor. Bilmez olur mu hiç ? Sadece bizim yöneticiler gibi fazla konuşuyor.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• 3 gündür Klose'den haber bekliyorum, hayatımda okumadığım kadar yorum okudum burada. Artık açıklansın şunun transferi deli olacam
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Lincoln, Marcelinho, Misimoviç bu adamlar Bundesliga'da harika oynadılar ama Türkiye'de dibe vurdular. Tesadüf mü acaba. O yüzden kalsın Diego bence... Almanya'dan 10 numara gelmesin arkadaş

Şunu da söylemeden içim rahat etmez Jaja Diego'ya on basar
                              En son worldmaster tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 16:40.
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Görüşme gelir misin gelmez misin görüşmesi olmayacakmış .

Para ve transfer dışındaki şartlar konuşulacak .
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X