Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Henrique'yi umarım almışızdır.

Ceyhun'la pazartesi görüşme varmış sanırım. Takımda tutulsa fena olmaz.

Gökdeniz'in sözleşmesinin bitimine 6 ay kaldı. Kendi de Trabzonspor olunca her zaman göreve hazır olduğunu belirtiyor. Gelmek istiyor. Ozan'dan çok daha uygun bir fiyata bu transfer bitirilir.

Romaric de bitti deniyor. Bu konuda tek korkum Romaric-Zokora ikilisinin birbirini olumsuz etkilemesi. Umarım böyle bir şey yoktur. Aksine birbirlerinden güç alırlar.

Sol tarafa bonservisi elinde olan Oscar Wendt'i alırsak mükemmel bir iş yapmış olacağız. Makul bir fiyatı da kabul edecektir Oscar. Yönetimin gündeminde. Ancak bana göre öncelik bu transferde olmalı ve direk bir yönetimiz uçağa atlayıp bu işi bitirip dönmeli.

Kemal Tokak alınmalı.

Sağ bek mevkiinde de alternatifimiz yok. Serkan bütün sezonu taşıyamıyor.

Bende istek bol malesef..

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Klose Haberi Doğruysa Klose Beşiktaşa Gider. Hem Okulda Var İstanbulda.

Yorum

• Klose BJK'ye giderse yakırz bu gezegeni git romaya o zaman...
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• beşiktaş 1000 tane forvet aldı, almaz kloseyi. o basının gazı...

ikinci olarak tuncay bekiroğlu twitter hesabını kapamış...

bomba elimizde patladı demektir bu da

Yorum

• fanatik'te ibisevic'in bize 3m€'ya önerildiği söyleniyor.var mıdır acaba böyle bir şey,gündemimizde midir ya da?
            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Çoğu haber yalan. İtibar etmeyin
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzon'dan transferde büyük bomba!
                Bugün 10:39 Pazar
                Trabzonspor transferde büyük düşünmeye devam ediyor. Klose, Podolski ve Diego’dan sonra gözler şimdi Norveçli golcü John Carew’e çevrildi.
                İngiliz Aston Villa takımının serbest bıraktığı oyuncuyu çok istiyor.

Trabzonspor, flaş isimleri takıma kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok oyuncuyu gündemine alan ancak şu ana kadar somut bir sonuca ulaşamayan yöneticiler, büyük oynamaya devam ediyor.

Miroslav Klose, Lukas Podolski ve Diego Ribas da Cunha gibi dünyaca ünlü isimlerle ilgilenen Bordo-Mavililer'in son gözdesi bir zamanlar Beşiktaş forması da giyen Norveçli golcü John Carew oldu.
                2007 yılından beri futbol yaşantısını İngiltere'nin Aston Villa takımında sürdüren ve geçtiğimiz sezon Stoke City'de kiralık oynayan 32 yaşındaki Norveçli golcü, bonservisini elinde bulunduran Aston Villa ile iplerini kopardı.

TAKİP EDİLİYORDU
                İngiliz ekibinden ayrılan ve boşta olan Carew için atağa kalkan yöneticilerin, uzun süredir oyuncuyu takip ettiği öğrenildi. Golcü futbolcunun son performansını değerlendirmek için Carew'in dün Norveç milli takımıyla Portekize karşı oynadığı maçı izleyen yetkililerin memnun kaldıkları ve oyuncuyu transfer etmek için düğmeye bastıkları ifade edildi.

Öncelikli olarak Carew'in Trabzon'a gelmesi için ikna edileceği belirtilirken, iyi bir ücretle de oyuncun aklının çelineceği ifade edildi.

Yorum

• İlk olarak Murat Engin Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fanatik'te ibisevic'in bize 3m€'ya önerildiği söyleniyor.var mıdır acaba böyle bir şey,gündemimizde midir ya da?
                  Ibısevic'in 3 milyon euroya önerilmesi mi? Her zamanki gibi yalan haber. Böyle bir şey olsa ne duruyoruz?

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Orta sahada çok yabancı oldu.
                    Kemal Tokak ve Gökhan Süzen farz oldu.

Yorum

• Carew evli mi, çocuğu var mı ?
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon'dan transferde büyük bomba!
                        Bugün 10:39 Pazar
                        Trabzonspor transferde büyük düşünmeye devam ediyor. Klose, Podolski ve Diego’dan sonra gözler şimdi Norveçli golcü John Carew’e çevrildi.
                        İngiliz Aston Villa takımının serbest bıraktığı oyuncuyu çok istiyor.

Trabzonspor, flaş isimleri takıma kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok oyuncuyu gündemine alan ancak şu ana kadar somut bir sonuca ulaşamayan yöneticiler, büyük oynamaya devam ediyor.

Miroslav Klose, Lukas Podolski ve Diego Ribas da Cunha gibi dünyaca ünlü isimlerle ilgilenen Bordo-Mavililer'in son gözdesi bir zamanlar Beşiktaş forması da giyen Norveçli golcü John Carew oldu.
                        2007 yılından beri futbol yaşantısını İngiltere'nin Aston Villa takımında sürdüren ve geçtiğimiz sezon Stoke City'de kiralık oynayan 32 yaşındaki Norveçli golcü, bonservisini elinde bulunduran Aston Villa ile iplerini kopardı.

TAKİP EDİLİYORDU
                        İngiliz ekibinden ayrılan ve boşta olan Carew için atağa kalkan yöneticilerin, uzun süredir oyuncuyu takip ettiği öğrenildi. Golcü futbolcunun son performansını değerlendirmek için Carew'in dün Norveç milli takımıyla Portekize karşı oynadığı maçı izleyen yetkililerin memnun kaldıkları ve oyuncuyu transfer etmek için düğmeye bastıkları ifade edildi.

Öncelikli olarak Carew'in Trabzon'a gelmesi için ikna edileceği belirtilirken, iyi bir ücretle de oyuncun aklının çelineceği ifade edildi.

http://www.internetspor.com/spor/sup...l?v=1307259910
                        carew iyi hoş da sakat değilmiydi o adam
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Aslında medyaya o kadar sarmamak lazım.. Zokora gelmiyordu onlara sorsanız. İtibar etmeyin..

Yorum

• Zokora - Romaric - Eren - Paulo - Sercan - Barış Özbek

Şimdilik gelenler ve gelebilecek olanlar bunlar .
                            Jaja ve Colman'da kalacakmış .
                            Peki stoper almayacak mıyız ?

Yorum

• "Bir anımı anlatmak isterim şimdi... Trabzon’daki 5. yılımın sonunda, dedikodulardan da bunalmış bir hâlde şehirden ayrılmaya karar vermiş bir ruh hali içindeydim, kafamda bitirmişim yani. Akçaabat’ta Nihat Usta’nın orada köfte yemişiz. Neyse kalktık gidiyoruz tam, 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu geldi yapıştı bacaklarıma, “Ünal abi sakın bizi bırakıp gitme” diye ağlıyor sızlıyor. ertesi sabah uçağa binip gideceğim ve bir daha dönmeyecektim güya. O sevimli kız bana el sallayarak dedesiyle içeri doğru giderken, ben yakındaki bir telefon kulübesinden kulübü arayıp “sözleşmeyi hazırlayın, imza atacağım.” dedim ve yine trabzon’da kaldım. O an anlamıştım ki, bu şehirde beni tutan, beni çeken bir şey var ve ben bu şehri ölene dek terk edemeyeceğim... "

Ünal Karaman
                              transferle pek alakası yok ancak yine de paylaşmak istedim renktaşlar
                              Adaleti, aklın yardımı olmadan yerine getirmek imkansızdır.J.A. FROUDE

https://twitter.com/sahinogluozgur

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zokora - Romaric - Eren - Paulo - Sercan - Barış Özbek

Şimdilik gelenler ve gelebilecek olanlar bunlar .
                                Jaja ve Colman'da kalacakmış .
                                Peki stoper almayacak mıyız ?
                                romariç kesin değil diye biliyorum yönetimde alnmasın diyende varmış. o.s çok yabancı oluyor.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Çalışıyor...
                                X