Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim yönetim nezaman BELÇİKA POLONYA AVUSTURYA VE TÜREVLERİNDEN vazgeçipte şöyle İSPANYA İNGİLTERE FRANSA İTALYAYA YÖNELİCEK ÇOOOOK MERAKLARDAYIM
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• bu dubai de raakip bir takım yok mu caca'nın takımına misilleme olarak alanzinyo yu alsın yahu...
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ahada aynı saftayız...
        benide ekleyin..
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Hızlı,tempolu ve fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takımımız olacak.
          Şenol Hoca'ya takım kuramaz diyenler lütfen Seul takımına baksınlar.
          Bu arada gizliden gizliye Ki hamlesi bekliyorum.
          Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yunus Şenol Hoca hep bunu yapıyor belki fazla iyi niyetinden kol kırılsın ama yen içinde kalsın diye.Şu ana kadar benim gözümde tek transferimiz var o da zokora.Her sene Burak gibi bir mucize yapamazsın.
            bencede öyle ama zokora kalitesinde en az 3 adam (forvet,ofansif ortasaha,stoper) daha almazsak ciddi ciddi çok vahim bir sezon bizi bekliyor.

sol kanat, bek için ise türk alternatifler ( ozan ipek , olcan , gökhan süzen) gibi oyuncular yeterli olur..

neyse uyuyayım bari biraz belki kendime gelirim yarın daha sağlıklı düşünebilirim kulübe mail atarım filan uyuyan devi uyandırmaya çalışmak lazım.

herkese hayırlı geceler...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alanzinho ve Glowacki'nin gitmesinden yanayım
              alan in pek piyasasi yok gibi ama norvecte isimize yarayan bir oyuncu varsa takasta kullanilabilir örnegin..glo gitmez..10 yabanci hakkimiz var..kalabilirde aslinda..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu dubai de raakip bir takım yok mu caca'nın takımına misilleme olarak alanzinyo yu alsın yahu...
                zaaten missilemeyi jaja'nin gitdigi takim yattarayi alan takima yapti

Yorum

• İlk olarak Mütebessim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  üzülebiliriz, ama omurgali bir takim isek Jaja gitmeliydi.
                  gecen seneki Jaja'siz oynadigimiz süper kupa macini düsünelim.
                  Oyunun akiciligi, pas alisverisimiz, oyuncularin takim savunmasina olan katkilari, Jaja'li takimdan cok cok daha iyiydi.
                  artik yetmisli yillardaki futbol oynanmiyor, top ayagina gelince oynayan, yanindan gecince yakalamak icn mücadele etmeyen topcularla futbol oynanmaz.
                  öncelik takim olmali, takimina uyuyorsa, takim icin yeteneklerini sergilemek isteyen herkese kapimiz acik olmali. Sadece kendine oynayip, onun haricinde oyunda yoksa,
                  gitsin hali sahada oynasin. Futbol artik böyle oynanmiyor.
                  Umut Bulut kime oynuyor...Jaja gibi bir adamı önüne düzgün bir forvet ve arkasını doldurarak oynatırsın...Zokora'yı aldın tamam,önüne iyi bir forvet..keza Colman'ı da bi nebze Selçuk'un yerinde düşünürsek..1 stoper 1 forvete iş tamamdı ilk 11 olarak...Oluşacak olumsuzlukları da düşünürsek 2 stoper,2 forvet,2 bek,2 ortasaha daha lazım...
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• çanakkale dardanel'in kadrosuna baktım şimdi orası da bitmiş
                    Okan Koç yuvaya dönmüş ve Serkan Kılıç'ta orada
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim yönetim nezaman BELÇİKA POLONYA AVUSTURYA VE TÜREVLERİNDEN vazgeçipte şöyle İSPANYA İNGİLTERE FRANSA İTALYAYA YÖNELİCEK ÇOOOOK MERAKLARDAYIM
                      - İmza müthiş yanlız ççç ççç

Yorum

• Alanzinho kulübede iyi bir joker, sonradan girip maçı çevirebildiğini bu sene kaç kez kanıtladı. Kalsın isterim. Glowacki gönderilip yerine daha iyi bir stoper alınırsa daha iyi olur.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          30 yaşındayım, 90 senesinden berisini bilirim hemde çok iyi, biz ne zaman oyuncu göndersek yeri boş kalır, lemiden sonraki en iyi sağ bekimiz serkan balcı hesaplayın artık, ne zaman adam oluruz bilmiyorum, önce alternatifini alın sora kimi istiyosanız satın ,, bu sene giden her oyuncunun şu anda yeri boş.....!!!
                          önemli olan giden oyuncunun yerinin dolması değil. giden oyuncu sayısı 5 ise ve biz 6 oyuncu almışsak her şey rayına oturmuş demektir. bizden iyisi yok. 5 kişi gitmiş, 6 kişi gelmiş heyt be, kim durabilir önümüzde.. hele şimdi düşünsene 2 kişi daha aldığımızı. off, açık ara şampiyonuz..

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gel de anlat.
                            Sorun Jaja'nın gidişi Egemen yada Selçuk'un gidişi değil.

Sorun bu adamların elinde tutamayacağını bile bile bir hazırlık yapmayıp şimdi sudan çıkmış balığa dönmen.

Zokora Selçuk'un yerine mi alındı külahıma anlatsınlar Colman'ın yerine düşünüyorlardı.

Diyeceksin ki Selçuk ve Egemen'in gidişi süpriz oldu yönetim için.Kusura bakmasınlar ama böyle işbilmezlik olmaz.Ya zamanında uzattırır takımda kalmasını sağlarsın yada devre arasından yerlerine adam bakarsın.

Egemen gitmiş.İsmini cismini pek hafife almayın bu kadroda yazılacak ilk bi kaç kişiden biri ,gitti ortada dolaşan isimlere bak Önder Turacı,gökhan Zan.Yöneticeler şaın ne yapacaklarını bilmiyolar.Gülerler adama gülerler.

Umut gidecek yerine adam alamıyosun mecburen kadroda tutacaksın.

Serkan denen adam koca bir ikinci yarı sahada gezmiş yerine adam bakmaktan acizsin.

Solbekin aksıyor adam alacaksın oturup iki tane kıçı kırık adamı ikna edemiyorsun.İstedeğin adam Almanyanın vasatın altındaki bir takımına gidiyor.

Bu mu yöneticilik?

Yorum

• İlk olarak ileri_libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hızlı,tempolu ve fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takımımız olacak.
                              Şenol Hoca'ya takım kuramaz diyenler lütfen Seul takımına baksınlar.
                              Bu arada gizliden gizliye Ki hamlesi bekliyorum.
                              İyi hatırlattınız.
                              Güney Kore'den tek bir yeteneği dahi getiremeyen bir hoca..
                              Veya Güney Kore'de bize yaraşır bir yetenek yoktu, günahını almayalım..
                              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güney Amerikalı istemiyorum artık takımda , bıktım disiplinsizliklerinden.
                                Kardeşim ahanda Ukrayna , sırbistan , polonya orda , ordan gelen adamlarda hiçbir sorun olmuyor tesadüf değil ya bu...

...merak etme geliyor....polonyalılar.....

...zaten bu büyük takımlar geri zekalı...hep güney amerikalı oyuncuları alıp duruyolar....bi biz akıllı çıkacaz....

....futbol bu futbol başka bişeyden bahsetmiyoruz....günümüzde futbolu bu adamlar oynuyor.......diğerleri ilk 11 dolduruyor sadece....

....niye messiler kakalar ronaldinholar ...hep o coğrafyadan çıkıyor hep tesadüf mü bunlar...
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Çalışıyor...
                                X