İlk olarak Fúser tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCNN Türk'te altyazı Klose Lazio ile anlaştı diye ama bilemiyorum...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Daha Klose ile görüşme bile yapılmadı Lazio'lular afkursun..
Klose gitse Hoffenheim'a giderdi ordanda iyi para teklif ettiler adam şampiyonlar ligi dedi.."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15:00 de kesin görüşülecekmi klose ile kim görüşecek bilgi veririmisiniz arkadaşlarAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Gİder alırsın Ersan'ı, hem Egemen için BJK'ya
hem de Selçuk için GS'ye tokat atarsın,
gelirsin.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga cigerci haberi dogrumu?
tanıyan arkadaslar biraz anlatsa..
2 maçta da Sol Kanatta,Sol içe yakın şekilde oynadı..
Köln maçında Sol tarafı otobana çevirmişti,top sürmesi,pasları çok iyi..
Bizim oyun yapımıza da çok uyar,sabit bir oyuncu değil,Sol taraf da oynamasına rağmen sık sık Sağ tarafa,orta alana geldiği de oluyordu..
Ama ben alınabiliceğine pek ihtimal vermiyorum..
Haber MT'de çıktı pek inandırıcı değil..En son Bekir tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 13:00.
Yorum
-
İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGİder alırsın Ersan'ı, hem Egemen için BJK'ya
hem de Selçuk için GS'ye tokat atarsın,
gelirsin.
Yorum
-
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar 15:00 da görüşülecekl ama bu saat türkiye saati mi ben dün 16:30 diye duymuştum mesela???And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
Yorum