Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altan abi

1) Zokora
    2) Klose

3. isimi bekliyoruz :d

Bu arada 15dk. kaldi

Yorum

• Ulan arkadaş akşama nişanım var şu haberi alayımda rahat gideyim
      Liverpool FC Trabzonspor
      Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimi kasdettiğini bilmiyorum ama öyle olunca da Jaja gibi adama yer yok diyorum...Hatta Cernat a bile yanlış mı düşünüyorum?
        Bence doğru düşünüyorsun. Bu durumda ileride 3 tane tipik forvet oyuncusu olacak. Bu durumda orta sahayı tutacak 3 tane mücadele eden adam lazım. Belki rakibe göre risk alınıp bu sayı 2'ye indirilip yer açılabilir.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Giray'ın performansını ve konsantrasyonunu dağıtmaya hiç gerek yok...Kaptanlığı saha içerisinde nabız 180 lerde iken bile sağlıklı düşünüp cümle kurabilecek adamlara vermeliyiz. Oyuncu kadromuzda da böyle bir adam maalesef yok...Umut'un ise inandırıcılığı zayıf

Dik not: Ben Egemen'in bile kaptanlık işini beceremediğini düşünüyordum.Zira saha içerisinde çok antipatikti ve gereksiz işlerle uğraşıyordu...kalkıp pozisyon alması gereken yerde kaptanlığın etkisiyle hakeme bir iki laf edeyim diye olması gereken yeri çok ihmal etmişliği vardır...
          Klose gelirse bant Tolga ve Onur'da durur. Klose reyiz diğer işleri halleder
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Yok artık KLOSE+PODOLSKİ mi? ne diyeceğimi bilemiyorum. Olursa yer yerinden oynar Müller'i de alak bari tam olsun
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Jaja gidecekse sistem de değişecektir , orta sahayı üçleyip ileri üçlüyü de Burak-Klose-??? şeklinde yapacağız sanırım .Bu durumda sol forvet ve orta sahaya oyunu yönlendirebilen bir oyuncu alınacaktır .

Yorum

• Butun medya brukselde ve baskanda brukselde

transfer bitse suanda butun medya bunu gecerdi..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Başkan'ın Brüksel'de ne işi var

Yoksa ikinci bomba bizim milli takımdan mı gelecek Başkan bir yerli yıldızla görüşmek için maçın oynanmasını bekliyor olabilir mi
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan arkadaş akşama nişanım var şu haberi alayımda rahat gideyim
                    Hayırlı olsun.

Çifte bayram olacak inşallah

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekrardan yazıyorum stoper mevkisi için bizim için en ideal futbolcu şu anda İbrahim Öztürk.
                      Alternatif bakımından da Çağdaş Atan iyi bir transfer olur kanaatindeyim
                      vazgectim stoper felan istemiyorum

Yorum

• Ama imzayi Bugün atsin,veya Borsaya bildirsinler,bisey yapsinlar.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• giray-tayfun olur göbek bence sağ bek erhan güveni alsak fena olmaz

Вы попали по адресу!

Yorum

Allah tamamına erdirsin : )
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• arkdaşa pazartesiye vermem gereken 3 proje var ama iş yapamıyorum hadi da....
                              1967' den beri olduğu gibi
                              SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

Yahu siz her şeyi hak ediyorsunuz....Aynı anda hem güldürdün hem ağlattın beni....Allah tamamına erdirsin kardeşim....İnşallah çocukların Avrupa da herkesin tanıdığı bir takımın taraftarı olacaklar....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X