Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anele Ngcongca ile hiç ilgilendik mi şimdiye kadar?

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      8 Diego'ya verene kadar her türlü Dembele derim bende ama Klose gelirse şu stopere de hazır başkan gaza gelmişken dünya çapı bir adam alsak..
      Marquez diyorum ben 32 yaşında olmaz mı? Neden olmasın Yumlu'nun daha öğreneceği çok şey var.

İkincisi Diego yalan haber bence.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sekmeler arasında açık kalmış pcnin sesi açınca farkettim .
        Bu linki kim paylaştı?

İptal oldum , artık transfer haberi almasam da olur .

bu ne yaaaaa !!!!!! ççççççççççççççç
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzon'ummmm oleeeeeeeeeey..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• eğer ki klose ile başkan görüşecekse transfer tamamdir. Aklıma Gökhan transferi geldi çünkü. Parayı basar ve alırız rahat olun
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Transfer degil muhabbet forumu

Ben bu başlığa transferle ilgili bilgi almak için giriyorum ama konuşulanlar genelde geyik muhabbeti.Başka bir yerlerde chat yapsanız daha iyi olmaz mı arkadaşlar.Forum kullanma kültürüde gelişmeli taraftarın. Buyazıdan alınacak arkadaşlar kusura bakmayın ama düşüncem bu.

Yorum

• Eğer milli maça Emre Belözoğlu'nun kaptanlığı altında çıkarsa A milli takım zerre desteklemeyeceğim.Dua edeceğim Belçika galibiyeti için.

Bu millet tarihi boyunca hiç bir zaman hangi kulvarda olursa olsun hiç bir zaman bir şerefsizin önderliğinde başarı elde edememiştir.Etse de hayır gelmez zaten.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sekmeler arasında açık kalmış pcnin sesi açınca farkettim .
                  Bu linki kim paylaştı?

İptal oldum , artık transfer haberi almasam da olur .
                  tam bir fenevli gerizekalı
                  # BMN #

Yorum

• Polonya asıllı Alman oyuncuyu Türkiye'ye getirmek için İtalyanlarla Belçika'da kapışıyoruz.
                    Başka işe katılmayan ülke kaldı mı?

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      vee santi cazorla trabzonda acaba sadri başkanın sprizi bumu. keşke bu olsa
                      o değil de Guıseppe Rossi daha iyi
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vee santi cazorla trabzonda acaba sadri başkanın sprizi bumu. keşke bu olsa
                        ismi dahi karizma =)
                        Santi Cazorla, 40, aus Spanien ➤ Real Oviedo, seit 2023 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 200 Tsd. € ➤ * 13.12.1984 in Lugo de Llanera, Spanien

Yorum

• arma aşkına saldır belçika

Yorum

• ne oldu klose yalanmı yani

başkalarımı gündemde

Yorum

• istanbul karmasına karsı Belcikaya yürekten basarılar..
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hadi artık Klose işi bitsin de sıradakine bakalım
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Çalışıyor...
                                X