Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samed Yesil de Trabzonsporlu çikti aaahhhaahhh olaya bak
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• napiyor bu cocuklar ya okan aydin dan müthis gol ve almanya 6 yapti
      En son nuri45 tarafından düzenlendi; 21.06.2011, 00:50.
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Okan Aydın'ın golü de iyiydi bu arada, plaka yaptılar 6-1
        There are 10 kinds of people
        Those who understand binary and
        Those who don’t

Yorum

• Almanya Plaka yapti

8. Numarali Kaptan cok iyi. Trabzonlu'mu acaba
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burak ts ye vereceğimi verdim dedi. Onur kalır ama burak bu sezon sonunda yolcu gibime geliyor.
            Ne zaman dedi onu Burak ?

Geçen röportajı vardı o mu ?

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Samed benim uzakdan akrabam olur, ve fanatik Trabzonsporludur, suan gelmez ama ilerde ciddi sekilde istenirse Trabzonsporumuz icin ter dökmekden gurur duyar...

Seneye Bayer Leverkusende bol bol izleriz ins. ...
              U17 Avrupa Sampiyonasi herhalde Sirbistanda yada eski Jugoslavya devletlerinden birinde, oraya gitmeden önce tasinma isleriylen ugrasiyordu ailecek Leverkusen e tasindilar yani tekrar bi tasinma olayina girmezler bir kac sene...
              Sence ileride Türkiye icin mi yoksa Almanya icin mi oynar?
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Cenk ile Abdulkadir Özgen'i aynı kefeye koyduk..
                Oda güzel..

Yorum

Samed in babasi Bayburtl abi, ama koyu Trabzonsporlu hatta MSN adresi Yattarasamed mi ne ona bnezer biseydi...
                  Geçen de aynı hataya düştüm Trabzonsporlu çıkıyor diyelim o zaman, Serdar Taşçı gibi..

Yorum

• Su an ortasaha incin top oynuyor.Alper-Ugur Inceman-Murat Ceylan-Aykut 4lusunden 2 si alinmali.Solbeke Hasan Ali kaldirim alinmali.Forvete ise Fatih Tekke.Ozan Ipekte israr edelim olmazsa Gokdeniz.Mutlaka 6 adama ihtiyac var.Solbek-stoper-2 ortasaha-forvet.

Yorum

• Israrla yazıcam bu Emre Can gelmiş geçmiş en büyük Türk futbolcu olabilir ilerde...

Yorum

• Ben şampiyon olamadıktan sonra Türk futbolu döviz kaybederse kaybetsin. Sen elindeki iyi oyuncuları Milli takıma almayıp vitrine çıkartma, git istanbul takımlarına kim transfer olmuşsa onları ödüllendir. ( alttan gelenler sürekli bu işin bilincinde olup ona göre tranfer olsunlar diye) haliyle ortaya çıkan bu vasıfsız oyuncu topluluğunu neden Avrupa takımları transfer etsin ki...
                        BMN TRABZON

Yorum

• Hem bilgisayarı kullanıp, hem de tv de maç izleyebilen arkadaşlarıma ekstra hayranlık duyuyorum...Benim buna cesaretim yok mesela!

Yorum

Samed in babasi Bayburtl abi, ama koyu Trabzonsporlu hatta MSN adresi Yattarasamed mi ne ona bnezer biseydi...
                            aha Hakan Calhanoglu'ndan sonra bi Bayburtlu Trabzonsporlu daha güzel güzel
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cenk ile Abdulkadir Özgen'i aynı kefeye koyduk..
                              Oda güzel..
                              Aynı kefe mi?
                              5 milyon Euroluk farkın değerlendirmesi mi?
                              Veya bu takıma ilk önce stoperin gerektiğinin açıklaması mı?

Yorum

• Cenk'i hala satacaklarini zannetmiyorum.Madem 8 milyon euro gozden cikarildi.Heman Alper-Ozan-Hasan-Aykut alinsin.Forvete Tekke.

Yorum

Çalışıyor...
                                X