Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulan Başkanın uçaktan inişini görüntülüyorlar yahu ...

Hatta uçağı çekiyorlar ...
    Merdivenlerden nasil indigi cok önemli
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eski Madridli,Manulu Gabriel Heinze
      saol dostum.

Yorum

• Bizim başkanın niye özel uçağı yok...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adrian da biraz selçuk havası var..belkide daha tempolusu..hoca sistemin dağılmadan kaliteyi arttırma yoluna gidiyor gibi..
          hic alakası yok selcuk driplingle dikine gidemiyor, ceza alanında etkili degil, selcuk bu kadar da hızlı degil.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya Olcan , ya Ozan .
            Yedeği de Eren olacak .

Başka bir ihtimal var mı ?

Engin kalırsa , Adrian ile aynı pozisyonu paylaşır .
            engin takasta bursaya verilebilir..sanirim bursa istiyor engin i..ben ozan - engin takasinin gündeme gelebilecegini düsünüyorum..tabi burda kiyamet kopar bence senol günes artik engin i düsünmüyor..haklida..sonuna kadar
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine mevkisi belli olmayan adamlarla doldu takım...

Zamanında Gökdeniz'in nerde oynadıgı belli değildi sonrasında Alanzınho , Jaja...

Şimdi de bakıyorum kadrolara kimisi Adrian ' ı sola çekmiş Filho'yu forvete

Bazıları Filho'yu sola almış Adrian'ı Jaja'nın yerıne...

Bu adamların mevkısı nedır bılen varsa aydınlatsın lutfen...

Şu takımda herkesın yerı yurdu bellı olsun lutfen lee yong gıttıgınden beri sol kanatta kımın oynadıgın hala cozemedım sahsen......
              aynen katılıyorum..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim başkanın niye özel uçağı yok...
                Yardim kampanyasi baslatalim
                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Alanzinho bize gelmeden Norvecde harikalar yaratiyodu bence Adriani sola cekip Alanzinhoyu Jajanin pozisyonunda bi deniyelim 4-5 mac belki patlamayi yapar

Yorum

• malesef Engin Senol Gunes piyangosunu kullanamadı..

Eger kullanabilseydi simdi Arda ile birlikte anılırdı ismi..
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o zaman Alanzinho bosa cıkıyor.
                      Benim hesabıma göre öyle oluyor .
                      En az dört transfer daha olacak , tahminim bu yönde . Başkanın imzasını atacağı transferler olacak .

İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      engin takasta bursaya verilebilir..sanirim bursa istiyor engin i..ben ozan - engin takasinin gündeme gelebilecegini düsünüyorum..tabi burda kiyamet kopar bence senol günes artik engin i düsünmüyor..haklida..sonuna kadar
                      Olabilir haklısın .
                      Ancak hem Engin hem Alan aynı anda gitmez gibi geliyor . Şenol hoca uzun maratonu düşünerek birini takımda tutmayı tercih edecektir .

Sizce hangisi daha faydalı ?
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.06.2011, 01:18.

Yorum

Bizim başkan soruyor benimde bir uçağım olsa...

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hic alakası yok selcuk driplingle dikine gidemiyor, ceza alanında etkili degil, selcuk bu kadar da hızlı degil.
                          bence adrianla engin benzeşiyo selçuk değil, adrianın selçuk etmesi için 3 sene oynaması lazım, hele bi görelim..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki Zeki Müren'de bizi görecek mi ?

Ertuğrul sağlam golcüydü be üstad ...

Kalsın dağınık istemem ...

Stoperden ileriye pres yapmaya kalkar maazallah ...

Kalbim dayanmaz ...
                            ben umutun pawel oynamaya başladıktan sonra olduğu bölge onun için en idealdir diye düşünüyorum. sol forvetimsi. adam sağ bekle ileri geri gidip geliyor. sağ bekler ligde çok çıkmadıkları için de dinç kalıyor. sol bek rahat oynuyor sayesinde ( bkz. egemen ) umut dinç kalıyor. sonuçta da karabük maçındaki gibi goller atıyor. kalsa da yeri forvet ve ya tek santrafor değil.
                            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

Polonya'ya bu kadar para vermemiş olsaydı f16 si bile olurdu

Yorum

• Yönetiminde tebrik etmek lazım.Koskoca dünyada git sen Bilicanın köylüsünü bul

Yorum

Yükleniyor...
                                X