Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes para derdine düşmüş anlamıyorum ki; bu nasıl bir his.

A

Yorum

• Halbuki Danny örneği kabak gibi önümüzde duruyor...Ula düş şu fransa'ya bak şu sömürülen zencilerin yüzüne ...
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adamlar Atletico Madrid gibi dünya klübünden 3 önemli topçu alıyor bizim çok bilmişler ise Adriana seviniyor.Ne yazıkki kazık yemeye bayılanlar var aramızda.
        İsimlerin önemli olmadığını geçen sezon Beşiktaş bize gösterdi. Reyes'i, Forlan'ı belki herkes takımında görmek ister ama takım oyununa yatkın olduğu söylenen Adrian kadar katkı vermeyebilirler.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mesela jaja nın aldıgı 650nin euro kriteri gibi...

jaja 1.250 alsa performansı nasıl olurdu?

Keza Colman..
          Jaja sabredip Trabzon'da kalabilse ve 3. kez sözleşmesini uzatsaydı muhtemelen 4-5 milyon €/yıl gibi bir ücrete imza atardı.

Tolga da üçüncü sözleşmesinde ancak 1 milyon €'yu yakaladı..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gabriç kiralanacaksa Türk takımlarına kiralanmamalı!!!!!!!
            Gabriç kiranacaksa Karabükspor onun için iyi bir seçim olabilir
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• hala bizimkiler tatmin olmaya calısıyor adrian vasat herique ne belli degil surda adam gibi bi zokora var forvet yine umut allah sabır versin
              Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
              18.11.2009

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                6-7 Mac iyi oynadi diye Tolga gibi bir kaleci demeye baslamisiz.Tamam iyi bir kaleci de eski Tolgayi da biliyoruz.1 Milyon Euro cok para.Almanyada iyi Oyuncular bile bukadar almiyor.
                eski tolgayı biliyorsun ama yeni tolgayı bilmek istemiyorsun galiba?nedendir ki bu sahip çıkmama isteiği, bu karamsarlık.ayrıca almanyada diyorsun da kaleci fiyatları her yerde fazladır.bayern neueri kaça aldı mesela?burda kıyas yok yanlış anlamayın.ama piyasada iyi kaleci her türlü pahalıdır.Tolga-Onur bunların alternatifi yerli piyasada yoktur.parayı abartmaya gerek yok gayet makul fiyat tolganın aldığı.ki hakkıdır...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mesela jaja nın aldıgı 650nin euro kriteri gibi...

jaja 1.250 alsa performansı nasıl olurdu?

Keza Colman..
                  Ne farkadecekti o zaman gittiği otele daha fazla hesap bırakırdı değişiklik bu olurdu....

Yorum

• Şu Ecuele Manga müthiş bir oyuncu ama alabileceğimizi sanmıyorum .

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hocam ikisi de sol açıkta oynarlar ama enginden farkları olmaz.ikisi de görüntü itibariyle net çizgi adamları değiller,oranın adamı ozan ipek tarzı çizgiyi yalayan bir adam olmalı..
                      Ozan'a tamam ama yalama olayına gerek yok...ordaki adamlar içeri rahat katetmeli pas ve şu tehtidi çok yüksek olmalı...
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Yok sola yakınmışta yok sağa yakınmış felan filan , yani uzun lafın kısası yine klasik bir forvetimiz yok , oda güzelmiş...
                        öyle gözükuyor..Tabi pawel ne yapar ona bakmak lazım

----zokora---colman---
                        burak-----adrian----paulo
                        ------pawel----------

en uygun gözüküyor..
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Allah içimi biliyor burada da yazayım; Colman'ın da gitmesi gerekiyor bu aşamadan sonra..

Bundan sonra bol bol sorun üretir gibi geliyor bana... Sezgi diyelim...

Yorum

• - Şenol Hoca hiç futbolcu izliyormu acaba merak ettim şimdi...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim tamamda eloğlu bunları alınca biz neden sağı solu bilinmeyen 26 yaşında gelecek vaad eden adam alıyoruz Polonyadan sen onu söyle.
                              eloğlu elano'yu alırken de colman'ı almıştık biz,ismini bilmeyelim de yeterki faydalı olsun boşver sen.
                              "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu 3 adamı biz alsaydık, yine bir menajer oyunu daha, kastılar bize bunları denilecekti burada
                                Birde Galatasarayin kazik yedigini hic kinse anlamiyor mu?

Demin yazistim ücü yillik maliyeti yaklasik 20 Milyon € , Bonservisleri de üzerine geliyor. Yni sadece bu sene icin 40 Milyon €

Üc adam icin 40 Milyon € verilirmi Allah Askina?

Birde bu adamlaer Misimovic, Elano ve Lincoln gibi fos cikarsa zaman bak hava ya. Yada Galatasaray 2 Terim Dönemde gibi olursa ozamanda bak havaya. Zaten Nakit Para olmadigindan az kalsin gebereceklerdi nasil üc oyuncuya bu kadar para veriyorlar anlamadim gitti. Birde üzerine Cambiassso gelrise , oh oh say say bitmez. Avrupa gelirleri de yok. Yani dogrusunu söylemek gerekirse, bunlar nerden bu paralari bulduklarini ben anlamiyorum.

Tek üzüldügüm konu, bu Adamlar Selcuka 10 Milyon bonservis bedeli veriridiler
                                Nefsin icin sevme

Yorum

Yükleniyor...
                                X