Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işiniz gücünüz Şenol Güneşe giydirmek, isim verip rencide etmek istemiyorum,tartışmaya girmek istemiyorum.

ayıp...sadece ayıp.

kendimden çok ona üzülüyorum ben, Karabük'e giderken kendimden çok onun çekeceklerini düşündüm,üzüldüm. nitekim çekiyor işte. şu adamın elinden hakettiğini her seferinde alıyorlar, ve bazı renktaşlarımızda hala Şenol Güneşe suç bulmaya çalışıyor.

evet Şenol Güneş suçludur, fakat en az suçlu odur. Ben daha çok suçluyumdur,eleştiren beyinler daha çok suçludur ondan.

elinizi vicdanınıza koyun. ezberlemişsiniz bir isim, ezberlediğiniz isim çok güzel ŞENOL GÜNEŞ, ama siz tersten ezberlemişsiniz.

millet kasıntı FATİH TERİM i türk futbol imparatoru olarak görüyor, yaptığı bariz hataları bile görmezden geliyor, biz ise Türk Futbol Devrimcisi ŞENOL GÜNEŞ e kulp takmaya çalışıyoruz,üstelik suçladığımız şey,onun içinde bulunmadığı birşey.

biz daha kendimiz sahip çıkamıyoruz bu adama,elin hıncalı tabi saçına laf eder.

giden oyuncular,bozulan takım,gelecek isimler falan değil, şu adama yapılan saygısızlık benim bütün moralimi altüst ediyor.

şampiyon olsaydık siz alkışlayacaktınız bu adamı dimi? yorumsuz...

Şenol Güneşe her fırsatta bir kulp takanlar, elinizi vicdanınıza koyun. Sizin bu kulüp için yaptığınızdan daha çok şeyi yapan bir adamı eleştirirken biraz daha MANTIK çerçevesinde eleştirin. insaf. el insaf. el insaf.
    En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 11:44.
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar adrian ın hannover 96 ya transferi an meselesi
      bence hanovere gitmesini istiyorum ve ne kadar vereceklerini merak ediyorum ve ondan sonra bize yapilan teklifin hesapi sorulmali
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ğs'li arkadaşlarıma soruyorum bu Ceyhun'un neyi iyi? "Şut çekiyooo" diyorlar. Ben de "Hee hee, hele de pas atarken" diyorum
        sorsana kaç kere şut çekerken gördüler Ceyhunu

Yorum

• adrian'ın bir tane maçını izledim fransa'ta karşı ,ayrıca videolarını da izledim bence 2 yada 3 milyon Euro eder
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• The Ciks ;

Transfer bilgilerinden faydalanmak istiyoruz...
            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adrian'ın bir tane maçını izledim fransa'ta karşı ,ayrıca videolarını da izledim bence 2 yada 3 milyon Euro eder
              bencede alanzinhodan farkını göremedi onun yaptığını alanzinhoda yapıyor belki daha iyisini en fazla 1.5-2 milyon eder.
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ğs'li arkadaşlarıma soruyorum bu Ceyhun'un neyi iyi? "Şut çekiyooo" diyorlar. Ben de "Hee hee, hele de pas atarken" diyorum

Barış'ı mumla arayacaklar da haberleri yok.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  işiniz gücünüz Şenol Güneşe giydirmek, isim verip rencide etmek istemiyorum,tartışmaya girmek istemiyorum.

ayıp...sadece ayıp.

kendimden çok ona üzülüyorum ben, Karabük'e giderken kendimden çok onun çekeceklerini düşündüm,üzüldüm. nitekim çekiyor işte. şu adamın elinden hakettiğini her seferinde alıyorlar, ve bazı renktaşlarımızda hala Şenol Güneşe suç bulmaya çalışıyor.

evet Şenol Güneş suçludur, fakat en az suçlu odur. Ben daha çok suçluyumdur,eleştiren beyinler daha çok suçludur ondan.

elinizi vicdanınıza koyun. ezberlemişsiniz bir isim, ezberlediğiniz isim çok güzel ŞENOL GÜNEŞ, ama siz tersten ezberlemişsiniz.

millet kasıntı FATİH TERİM i türk futbol imparatoru olarak görüyor, yaptığı bariz hataları bile görmezden geliyor, biz ise Türk Futbol Devrimcisi ŞENOL GÜNEŞ e kulp takmaya çalışıyoruz,üstelik suçladığımız şey,onun içinde bulunmadığı birşey.

biz daha kendimiz sahip çıkamıyoruz bu adama,elin hıncalı tabi saçına laf eder.

giden oyuncular,bozulan takım,gelecek isimler falan değil, şu adama yapılan saygısızlık benim bütün moralimi altüst ediyor.

şampiyon olsaydık siz alkışlayacaktınız bu adamı dimi? yorumsuz...

Şenol Güneşe her fırsatta bir kulp takanlar, elinizi vicdanınıza koyun. Sizin bu kulüp için yaptığınızdan daha çok şeyi yapan bir adamı eleştirirken biraz daha MANTIK çerçevesinde eleştirin. insaf. el insaf. el insaf.
                  İmzamı atıyorum...Şenol hocanın üstüne hoca tanımam takımı adam etti ama bakıyoruzda taraftarın bir kısmını adam edememiş...
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Adrian bitiyor

Trabzonspor’un hem devre arasında, hem de Haziran transfer döneminde gündemindeki ilk isim olan Polonia Warşowa takımının beyni Adrian Mierzejewski için artık son hamle yapılıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in iki kez izleyip, ‘Mutlaka alınsın’ dediği, futbolcu İzleme Komitesi’nin ise her defasında, ‘Mükemmel bir orta saha virtiözü’ dediği Adrian ile ilgili girişimler hızlanarak dün yeniden başlatıldı. Polonya A Milli takımının da oyun kurucusu olan 24 yaşındaki yıldız futbolcu, Jaja Coelho’nun Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ahli’ye verilmesinden sonra mutlaka alınması gereken isim olarak kabul edildi. Bu futbolcuyla her konuda anlaşmaya varıldı. Dün Polonya kulübüyle yeniden resmi yazışmalar başladı.

Alternatif Romaric

Başkan Sadri Şener ile birlikte Yönetici Tuncay Bekiroğlu, Adrian Mierzejewski olayına nokta koymak için dün öğleden sonra Polonya’ya gittiler. Burada ilk randevu gerçekleştirildi. Polonia Warşowa yönetimi kapıyı 5 milyon Euro’dan açtı. Trabzonspor ise bu rakama 3 milyon Euro ile yanıt verdi. Daha sonra pazarlıklar 4,5 milyon Eeuro talebe karşılık, 3,5 milyon Euro verme vaadiyle devam etti. Tarafların bir aksilik olmaması halinde 4 milyon Euro karşılığı el sıkışması bekleniyor. Trabzonspor ile Polonia Warşowa arasındaki pazarlık bir aksilik olmazsa yarın olumlu noktalanacak ve yıldız oyuncu 5 yıllığına gelecek. Adrian transferinde beklenmedik bir olumsuzluk yaşanırsa bu kez hemen Sevilla’dan Romariç’in işi bitirilecek.

En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 12.06.2011, 11:54.
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sorsana kaç kere şut çekerken gördüler Ceyhunu
                      İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barış'ı mumla arayacaklar da haberleri yok.
                      Ekşi Sözlükte'de fena hayal kuranlar var Yakışıklı da diyorlar. Futbolla alakalı bir şey bulamayınca... Yıllık 1.1 milyon avro yazıyor ekşide eğer doğruysa bizim yönetime hak vermek lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Selçuk-Zokora (Kesinlikle Zokora daha kaliteli ama yinede Selçukdan daha faydalı olur diyemem şuan )
                        Egemen-? Stoper acil Egemen benim gördüğüm en iyi stoper kim ne derse desin...
                        Ceyhun- Varlığını hissettiremedi bize.İnşallah başarılı olur...
                        Umut-Henrique (Umut misyonunu tamamladı...Henrique övgüyle bahsediliyor izleyip görücez Umut'u arattırcak değil ya ??!!
                        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Jaja'yı elden çıkarıp Adrian'ı almak pek mantıklı gelmedi umarım yanılırım

Yorum

• Adrian için 7-8 milyon euro gözden çıkarılmalı.. Baba topçu...

Yorum

• bir yedek kadrosu yapalım hep as yapıyoruz
                              ........................tolga
                              tayfun....mustafa......glowacki.....ferhat
                              .............barış ö........sezer
                              sercan...........alanzinho............eren
                              .....................pawel
                              bu kadro bile ilk 8 e oynar
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Jaja'nın neden 5 milyon euroya satıldığı anlaşıldı. Adamlar paraya nakit vermişler. Genelde transferlerde 1-2 yıla yayılan taksitlerle verilir paralar. O şekilde 7-8 milyon euroya satmaktansa 5 milyon euro nakit para çok daha iyi. Sıcak para yönetimin transferlerde elini rahatlatır.

Yorum

Çalışıyor...
                                X