Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son iki senedir yürüyen, kaleciyle karşı karşıya kaçırdığı pozisyonlarla
    ve magazinel yönüyle ünlü birine bizim yönetim 5 milyon mu verecek?

Yazıktır günahtır o paraya.
    Üstüne biraz daha koysunlar gitsinler cenki alsınlar.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bahsettiğim Sercan'dan bugün eser kalmamış olabilir .
      Tıpkı Burak ve Engin'in ilk geldiklerinde ki gibi..
      Şenol Güneş'e duacıyız .
      Dur yine olmadı .
      Diyorum ki , bir futbolcunun şayet Trabzonspor'a transfer olursa üstün başarılar göstereceğine asla garanti veremezsiniz .

Gelişimi durabilir , hatta gerileyebilir .

Futbol dijital bir spor değil . Çok şey ölçülemez .

O sebeple risk faktörünü azaltmak her zaman en mantıklı yoldur . Bonservis bedelleri gibi .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur

Serkan
        _______Giray_________Kyrgiakos_____Wendt

Zokora
        _______Colman

Jaja

Burak
        _________Sercan_______Henrique
        Yedekler:

Tolga
        Kemal
        Mustafa
        Piotr
        Alanzinho
        Baris
        Pawel

Nasil?

aynen güzel kadro. özellikle Kyrgiakos ben bu adamı stiyorum. hırçın ve agresif takımı ateşleyecek bir yapusı var

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu Filho'da son anda pürüz çıksa da Cenk'etsek ...
          O'nada GS teklifte bulunursa hic sasmam.
          Ilk baslardaki 1-2 transfer tekliflerini psikolojik olarak dusunmustum. Ama artik isin tadini kacirdilar.

Gerci Klose olayinda baya guldum ya. Hele hele sevgili iptal ettirmekten buyuk haz duydugum LiGTV nin gece yarisi SON DAKIKA haberi gecerek sanki kesin anlasma saglanmis gibi gostermeleri. Trabzonun elinden kaptilar demeleri.

Ve ardindan sevgili Klose den bir sag KLOSE yemeleri.. ve KNOCK OUT..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu hesaplamayı nasıl yapmışlar merak ettim
            %10 enflasyon olarak hesap etmiş ve eklemişler her sene
            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Kemal Tokak ve Ozan Ipek´ten (ki hala uzatnadi sözlesmesini) baska yerli kalmadi...Gurbetteki en hazir isim Tolga Cigerci!
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ayrıca Glowacki, Cale, Alanzinho gönderilmelidir. Daha Egemen'in yerini dolduramadık ve orayı ancak yabancı bir stoperle doldurabiliriz. Sağ bekte Serkan'ın, sol bekte de Piotr'un alternatifi yok. Buralara da transfer düşünülmeli. Forvet, düşüneceğimiz en son nokta ve buraya da Cenk'ten başkasını pek yakıştıramıyorum.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Serdar Taşçıyı opsiyonlu kiralayalım.

Yorum

• Sercan'a 5 m€ gayet normal bir rakamdır . Burda şok geçiriyorum diyenlere hayret ediyorum .

Sercan'ın bize gelmesi demek gol sıkıntısının bitmesi demek .

Düşünsenize sürekli arkaya sarkan bir ofans hattımız var .

Forvette yerli oyuncu olması geriye yabancı transferi demek .
                    Twitter Adresim

Yorum

• Şu dünyanın en şerefsiz kulübü galatasaray bütün ilgilendiklerimize talip oluyor. En iyisi nerede osuruktan oyuncu ilgileniyor gibi gözükelimde adam gibi kadro kuramasınlar. Ünal aysal ve Terim in bulunduğu yerde etik diye birşey olamaz zaten.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cenk'i şu anda 5 M'a alabilir misin Antep'in çingene başkanından ?
                        Biz teklifi verelim de onlar hayır derse o zaman bakarız. Büyük ihtimalle hayır derler ama yüzde yüz emin olamayız. Büyük para 5 milyon euro belli olmaz.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Galatasaray Sercan'la ilgileniyorsa Sercan oradadır.Galatasaray'a hayırsız olsun.
                          Alamaz...A-LA-MAZ...

Yani yeri değil ama gese paralı topçu alamaz...

Adamlar öyle bir girdiki abow kasıp kavuracaklar sanki...

Ancak boşta topçularla uğraşırlar...Salaklar Barış Özbek gitti diye seviniyorlar ama sanki yerine 10 gömlek üstün biri gelecekmiş gibi...

Gese Sercan falan alamaz adamlar kendi forumlarında bile yazmış trabzona yakın diye...

Yorum

• Lİg tv nİn haberİ yaziliysa paylaŞir misiniz?
                            alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                            yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Gs bizim ılgılendıklerımızle ılgılenıyor,bizim oyuncularımızı alıyor.Demekki bayagı büyük külübüz,demekki şenol güneş bayagı büyük hoca..

bu ne lan resmen gs nin futbolcu izleme komitesi gibi birşey olduk..Şenol günes ıstıyosa vardır bişi diyip araya giriyorlar.İyi taktik

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz teklifi verelim de onlar hayır derse o zaman bakarız. Büyük ihtimalle hayır derler ama yüzde yüz emin olamayız. Büyük para 5 milyon euro belli olmaz.
                                Cenk'i 10 'dan aşağı bırakmaz Levent Kızıl .
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X