Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sercan gelirse nerede oynar, sistem nasıl olur bunları da tartışmak lazım
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ne Baris'i yahu? Biz sakadir falan derken bunlar ciddi ciddi ilgilenmis mi Barisla?
      ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
      [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmi sitenin koyduğu resme bak rezillik...

Gs 'de Selçuk'un bizim formamızla fotosunu koymuştu .

Neresi rezillik anlamadım ?
        Twitter Adresim

Yorum

• Barış Özbek transferine ben de karşıydım ama bedelsiz olması ve Ceyhun'un takımdan ayrılma olasılığının yüksek olmasından dolayı biraz daha sıcak bakıyorum şimdi bu transfere. Ayrıca bir Şenol Güneş gerçeği de var. Adam edemeyeceği futbolcu yoktur benim gözümde.

Yorum

• ilgilendiğimiz tüm oyuncuların gs ile anılması sinir bozucu olmaya başladı..

Yorum

• Formayı kastetmedim ben. Adam gibi bir ton pozu varken neden oyuncunun suyu tükürürken ki fotoğrafı konuluyor ki?
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Barış İmza Atarken Başka Transferler Hakkında Bişey Söylerler Mi ?
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi sen hangisini alırsın?
                  Hangisi sisteme oturur.
                  Takımı ben kursam , herhalde genç osman gibi boynuma ipi geçirirler .

Şenol hocaya Allah kolaylık versin diyebiliyorum . Taraftar zor , başkan zor .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sercan gelirse nerede oynar, sistem nasıl olur bunları da tartışmak lazım

Bir de pas atıp top dağıtan santrafordan bahsederler.

Sercan Gökdeniz'in forvet versiyonu gibi bişe.Tabi istikrar ve fizik bakımından kıyaslamıyorum bile.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak ander_sevdaluk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynı yerden benzer şekilde bir kaç tane golü var öylesine bir vuruş değil yani...çok kailteli bir oyuncu...vargas ismi gündemimizde mi bu arada...?
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayrıca dalga geçtiğimiz Umut bile Sercan'dan daha etkin bir isim. Hadi Cenk desek geleceği çok daha parlak ama Sercan o paraya gelmesin.
                        Haklısın şuanda bence de Umut daha faydalı olur Sercan'dan. Umut'un hatası Jaja gibi atakları başlagıcında değil sonlandırırken öldürmesi. Sercan'ı çok beğenmiyorum(5 milyon euro verecek kadar) gelmesin de diyemiyorum. Çünkü yerli oyuncu kıtlığı var. Sercan'ın sürati en büyük silahı onun dışında baktığın zaman eksikleri var.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç neden başkan değilim diye düşündünüz mü
                          Ahmet daha erken göreceğin günler var....
                          Biz bu ülkede adamla perde arkasında 400 milyara anlaşıp sahnede 700 milyara imza attırmış aradaki 300'ü cebe indirmiş yönetici biliyoruz...kazın ayağı öyle değil yani...
                          Ama tabi sen herşeyin göründüğü gibi olduğunu düşünmekte serbestsin...

Devre arası hiç bir maçı hem de 3-0 dan satamayacağım için başkan olamıyorum...Şampiyonluğu satamayacağım için başkan olamıyorum...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Baris geldigine gore Ceyhun resmen gitti artik..

Ceyhunuda sevmezdim ya neyse..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• inanmiyorum yaaaa.. Barisin en cogu alacagi yillik ücret 600.000 - 700.000 arasi olmaliydi!!!!
                              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @Futbalski
                                Şu vargas için birşeyler karalayabilir misin?Fiyatta içinde olmak üzere
                                Yaklaşık 5 Milyon € fiyatı ilk geldiğinde sağ kanatta oynuyordu sonra forvet arkasında oynamaya başladı sol kanatta da oynayabiliyor Club Brugge'nin en iyi oyuncusu teknik kapasitesi yüksek, seri, oyun zekası iyi olan bir oyuncu çok ince paslar atabiliyor. Geçirdiği sakatlıklar kariyerini olumsuz etkiledi diyebilirim bu patlamayı daha önce yapabilirdi.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

Çalışıyor...
                                X