Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugünkü döviz kuru ve vergi kesintileriyle....
    Eyvallah

Bu arada Jaja konusunda herhalde onun kaşı var, bunun gözü var türünden yaklaştığımı sananlara da ne diyeceğimi şaşırdım

Jaja yetenekliyse muazzam futbolcuysa önerin bakalım büyük Avrupa kulüplerine alıyorlar mı

Bir futbolcu Trabzonspor'daysa işini sahiplenecek, işiyle gündemde olacak. Sürekli ikilik çıkartmayacak. Ama savunun gol atıyor ya çok büyük iş
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tolga Ciğerci işi ne oldu?

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Giray Bulak olayı diyorsun ...

Ben de Kayseri'nin transferlerinini başarısına gönderme yaptın sanmıştım ...
        Valla Kayserinin transfer basarisini bilmem ama gecen sene aldiklari adam bizim Serkana Avni Akerin cimlerini bi guzel tattirdi...

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Giray Bulak olayı diyorsun ...

Ben de Kayseri'nin transferlerinini başarısına gönderme yaptın sanmıştım ...
          Allen İverson istatistiği yapan kayseri 40/6 istatistiği ile oynuyor
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tolga Ciğerci işi ne oldu?
            Güzel soru..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sercan'ın ücreti her sene yüzde 10 artıyor. Dikkatimi çeken 5 senelik anlaşma yapılmış demekki çok eminler Sercan'dan. Oldu da memnun kalmadık satmaya kalksak bu parayı vericek kulüp çıkmayabilir, satamayabiliriz.
              Genç yetenek diye alınanlar hep kayboluyor karadenizspora ordanda kimbilir nereye inşallah şenol hoca bazı şeyleri degiştirir...

Yorum

• Ben Burak Yılmaz olayından beri yapılan/yapılacak olan transferler için kötü diyemiyorum.

Burada Burak için saydıklarımı hatırlıyorum,aynı tongaya düşmeyeceğim.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  barış özbek için 1.2 m euro yıllık çok değilmi ya ?
                  Yalandır.. Zokora 1650 alıyor.. Barışın alacağı maksimum para 600 bin .. Bizim yönetimin zaten en çok o huyunu seviyorum.. Futbolcuya az para veriyor..
                  Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    barış özbek galatasarayda şampiyonluk yaşadı galiba?

ilk geldiğinde cimbom bunu nerden bulmuş demiştim.

o kadar kötü transfer olduğunu düşünmüyorum galatasaraydan gönderilmesi de fatih terimin kaprisinden.
                    abi bahsettiğiniz takım galatasaray

hani şu varya uefa yı aldığı için kendini dünyanın en büyüğü sanan

ayrıca o kupayı aldığı günün aslında onlar için sonun başlangıcı olduğunu kabullenemeyen ahlaksız futboldan anlamayan kaprisli bir insan topluluğu...

barışı unutmaları gayet normal ki bunlar giderken geri dönersem adam değilim diyen terime yapışmış adamlar. hey gidi cincon güldürüyosun ya bizi helal olsun sana...
                    22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• Ceyhun Gülselam'ın menajeri Alparslan Kayabunar: "Trabzonspor ile görüştük ancak bizim istediğimiz ile TS'in verdiği arasında uçurum var." "tribündergi"
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eyvallah

Bu arada Jaja konusunda herhalde onun kaşı var, bunun gözü var türünden yaklaştığımı sananlara da ne diyeceğimi şaşırdım

Jaja yetenekliyse muazzam futbolcuysa önerin bakalım büyük Avrupa kulüplerine alıyorlar mı

Bir futbolcu Trabzonspor'daysa işini sahiplenecek, işiyle gündemde olacak. Sürekli ikilik çıkartmayacak. Ama savunun gol atıyor ya çok büyük iş
                        Avrupa'nın hangi büyük takımı Trabzonspor'da oynayan veya oynayacak futbolcuyu alacak ki

Yorum

• O değilde bu mal angutlar harbi mal

Barışı aldık diye kafa buluyorlar Gerizekalılar Burak için dedıklerınız ortada bizde dahıl ne oldu şampiyonluktan etti,19 gol attı,milli takımın değişilmezi oldu...

Guizayı aldınız ortalıgı yıktınız ne oldu..Neyse senel günes ısrar ettiyse vardır birşey..Hem barış okadar kötü futbolcu değil.Almanyada okadar gurbetçi içinden çıkmış sonuçta

Yorum

• Barış feldkamp döneminde gayet iyiydi ve sürekli ilk 11 de oynuyordu.şenol güneş olmayan birşeyi çıkarmıyo zaten oyuncusuna güven duygusu aşılayıp verebileceginin en iyisini vermeyi sağlıyor.barışta zaten bu potansiyel var şenol hocada onu açıga cıkaracaktır burak örneği vermeye gerek yok...

gs taraftarının barış için neler dedigi bizim transferimizin dogru olup olmadıgı için çok önemli ya! hatta bam diye birşeyler dolanıyordu forumda.daha önceden neler yazdıklarınıda bi zahmet arastırın barış için orta sahanın dinamosu diyenlerde aynı kişiler..

selcuk için daha düne kadar ersunun prensi diyen bizim taraftar gidince de takımın yarısı gitti diyen yine bizim taraftar...allaha şükür bir oyuncu gidince bitecek kadar küçülmedi trabzonspor..

son olarakta şahsi düşüncem taraftarlık destek vermekle olur..takıma transfer yapmak veya her yeni alınan oyuncuya agız burun yamultmak degildir..
                            Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Murat Ceylan : Geçen sezon Trabzonspor'dan teklif aldım.

Yorum

• Kafada bir klişe oluşuyor sonra o , ebedi gidiyor .

Ben takımıma göre bakmaya çalışıyorum . Beni futbolcunun ismi cismi ilgilendirmez . Eğer bilgi sahibi isem oyuncunun niteliklerini takımdaki selefi oyuncularla karşılaştırır , takımımın futboluna ne açıdan hitab ettiğine bakarım .

Bu sabah öğrendiğim iki haber Hubocan ve Sercan . Transfer teklifi filan değil , isimler üzerinde takılmıyorum o kadar önemli değil . Bu oyuncuların kulüp kulislerinde konuşuluyor olması bana öncelikle takımın taktiksel yapısı ve ileriye dönük dönüşümünü doğru tahmin etmem adına mutluluk veriyor . Ancak asıl sevindirici olan transfer çalışmalarında geçmiş yıllara nazaran görece bir bilinç farkı olduğu .

Son bir not ; ülkemizde 3-4 milyon euronun üzerinde edecek bir avuç yerli futbolcu , onların yarısı da zaten elimizde . Kulübün artık yüksek bonservis yükü altına girmeyecek şekilde transfer dönemlerini planlaması gerekiyor . Varsın , traftar tepkisi olsun . Kulübün geleceğinden daha önemli değil .

Yorum

Yükleniyor...
                                X