Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler I am Jaja. Writing you from Kral's iphone. La beni niye sattınız?
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Mete serdar çoban yarın trabzona geliyor arkadaşlar adı real madrid le anılan oyuncuyla anlaşmışız bomba haber diye buna derim...

Yorum

• Seyyah. cizildi..

Seyyah'i cizen ilk önce beni cizmeli!!!

Oscarlik filimdi

Yorum

• Heinze gelirese,Kazandan Ansaldiyi de alsinlar Colmanla beraber Tango oynarlar sahada.Samba bize göre degilmis demkki.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• aynı bağlantıdan kuzenlerimde giriyor

çizik yemeyeyim sonra
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle olunca başka sorular da geliyor aklıma...Mesela Panteliç meselesi....Öyle olunca da sevimsiz bir durum olmuyor mu?
              Az önce yanımdaki arkadaşa bundan bahsettim,sen yazdın abi.

Halil Şanlı ile de anlamlı bir korelasyon var gibi.Ayrıntılarda gizli.

Yorum

• Erdal abim şimdi ne evine döndük çözemedim

Yorum

• İlk olarak iskenderliden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mete serdar çoban yarın trabzona geliyor arkadaşlar adı real madrid le anılan oyuncuyla anlaşmışız bomba haber diye buna derim...
                  Abi 5. dk sonra gel. Ortalik karisik

Yorum

• Çıkıp dürüstçe deseydiniz tamam bir hata yaptık güzel olurdu.

Ama bizi salak yerine koyuyorsunuz şuan.

Az bilgisayardan anlıyorsam ve yazdıklarınızı okuduysam resmen kandırılıyoruz
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Mete serdar çoban yarın trabzona geliyor arkadaşlar adı real madrid le anılan oyuncuyla anlaşmışız bomba haber diye buna derim...
                      kim la bu

valla tanımıyom

nerde oynar

Yorum

Sende ayrı bi havadasın abi

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynı bağlantıdan kuzenlerimde giriyor

çizik yemeyeyim sonra

Aynı bağlantıdan sıkıntı olmaz,arkadaş aynı pc'den girmiş

Yorum

• Matrix'i de kaybettik...

Yorum

• ne oluyor yahu..farkli seyler oluyor forumda..anlam veremiyorum..
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Arkadaşlar mete serdar çoban bombası patladı ne düşünüyorsunuz iyi transfer oldu bence...

Yorum

Çalışıyor...
                                X