Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zokora transferi de böyle geç bir saatte gelmişti.

Bismillahirrahmanirrahim.
    Beni güldürdün sen de gül emi !
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Muhammet Demir
      twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• cesar delgado yu cok begeniyorum
        César Delgado ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Argentinien ➤ Rechtsaußen ➤ zuletzt bei CA Central Cordoba (Rosario) ➤ * 18.08.1981 in Rosario, Argentinien

Yorum

• Lyon , saat bile veriyor ama futbolcu kim bilmiyor.

sanırım kafa buluyor
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beni güldürdün sen de gül emi !
            Babam gelirse uykudan uyanıp o beni bi güzel güldürecek
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              babama söyledim 02.45 te oyuncu ile anlaşacağız diye babam heyecanlandı ve önce istanbuldaki amcamı aradı haber verdi sonra birini daha aradı ama onun kim olduğunu anlayamadım..Her yere yayıyo şuan babam olayı
              ahahahah. Ne güzeliz yahu.
              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• dumanpub eğer doğru değilse söylediklerin, çok kişi seni anacak derinden derinden.
                Ve bu kadar insanın hakkına gireceksin.
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• lyon dan kimse bize gelmez adamı paraya bogmak lazım oda zor

Yorum

• Ya tutarsa ?

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhammet Demir
                      Keşke devre arasında alsaydık Muhammet'i.U19 Milli takımımızda çok iyi bir performans sergiliyor
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ben böyle bir haberi bu saatte alsam ve adim kadar da emin olsam yine de söylemezdim arkadas, yazik bu insanlara.
                        ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                        [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• kallström ise... ramoric mi kallstörm mü?

ulan yağmasakta gürlüyoruz bu bile yeter...
                          Avrupa piyasasını şu an elimizde tutuyoruz
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Birisi bir haber salliyor onun uzerine 50 sayfa dedikodu Hic bisey olacak degil bu saaten sonra

Yorum

• Kafa da bulsa iyi oldu ...

Hareketlendiniz işte F5 yapmayı bırakıp saçma da olsa yorum yazmaya başladınız ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• olsa olsa anthony reveillere dir..degilsede cris veya diakhate dir baskada olacagını sanmam
                                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X