Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fransaya gitmisse baskan, ozaman Monacoya gitmisdir o koreli oyuncu icin.
    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Gomis hızı ve gücüyle büyük katkı sağlar, gol yüzdesi cok yüksek olmamakla birlikte (Umuttan cok daha yüksek ) asla bir Gökhan Ünal olmaz... ve iddia ya giren arkadaşlar için maalasef BMN ANGELS show olma ihtimali hayli yüksek)
      p.s. : kişisel Santrfor tercihim Gomis degildir
      "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• dumanpub bir arkadaş grubuyla -la bakın forumu nasıl ayağa kaldııracağım gibisinden geyik yapıyor. Eğer Gomis trabzon'a gelsin(alamayacağımızdan değil transfer haberinin gerçekliğinden) canlı yayınla, hatta skpyden ankara kızılay meydanın anıracağımmmmmm
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haberi kim verdi Arkadaşlar........

Lyon kulübüyle mi görüşme

Lyonda mı görüşme

Ben Lyondan Futbolcu alacaklarını zannetmiyorum
          özet geçiyim,02,45 t bitecek görüşme,haber lyondan yazan bi adam yada yönetici,ama lyon yöneticisi olma ihtimali var , görüşmeye ara verildi,birazdan sonuçlanabilir
          haberi veren eleman görüşmeye ara verildi yazabiliyor yani
          2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
          2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
          2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• başkan belki şimdi kaçıncı rüyayı görüyordur bazen düşünüyorum olan bize oluyo ya yazık bize

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi
              beyler zokoranın eşi hakkında ileri geri konuşmayın, ters bir şey düşünüyosanızda gidin başka nane kurusu yiyin. ayıp lan. Birinin yanında sevgilisi varsa trabzonluya ona bakmak yakışmaz. eşinden size ne be.. ayıptır. sadece yengemiz ,ablamız,kardeşimizdir. Adam bunu duysa ......töbe töbe olm yapmayın böle şeyler yaa..
              100de 100 katiliyorum. Hic yakistiramiyorum hemserilerime.
              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• anlamadım,skype uzerinden transfermı olur be=)
                En son Napoli tarafından düzenlendi; 07.06.2011, 00:54.
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• ağalar Allah iyiliğinizi versin.gece gece kopardınız beni.seviyorum taraftarımızı ya.Bu arada biri gomis mi dedi?Yok canım,kedidir o kedi
                  from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi
                    beyler zokoranın eşi hakkında ileri geri konuşmayın, ters bir şey düşünüyosanızda gidin başka nane kurusu yiyin. ayıp lan. Birinin yanında sevgilisi varsa trabzonluya ona bakmak yakışmaz. eşinden size ne be.. ayıptır. sadece yengemiz ,ablamız,kardeşimizdir. Adam bunu duysa ......töbe töbe olm yapmayın böle şeyler yaa..
                    böyle bir muhabbet olduysa cidden ayıptır ya bizim futbolcumuz olmasına bile gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dumanpub bir arkadaş grubuyla -la bakın forumu nasıl ayağa kaldııracağım gibisinden geyik yapıyor. Eğer Gomis trabzon'a gelsin(alamayacağımızdan değil transfer haberinin gerçekliğinden) canlı yayınla, hatta skpyden ankara kızılay meydanın anıracağımmmmmm
                      La etme gözünü seveyim.

Lyon bu adamı elden çıkarmaya çalışıyor zaten.

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        100de 100 katiliyorum. Hic yakistiramiyorum hemserilerime.
                        kötü bi şey söylemedim =( güzele güzel demekten ziyade

Yorum

• Emenike'nin bu ligde yaptığı etkiyi gördükçe.Gomis çok dahha fazlasını yapar.Ama sözü geçen paralara daha etkili isimler bulunabilir bence.

Yorum

• Bu Bakary Sako bildiğin manyak ...

Yok yok bu topçu değil başka birşey ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Cris'i yada Dikhate'yi alsa bizim için daha faydalı olur.

Yorum

• vay anasini... bundan sonra kloseyi sokakta görsem diyecegim ilk sey "sen kimsin?" olacak...

gomis falan iyi gidiyoruz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X