Fransaya gitmisse baskan, ozaman Monacoya gitmisdir o koreli oyuncu icin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gomis hızı ve gücüyle büyük katkı sağlar, gol yüzdesi cok yüksek olmamakla birlikte (Umuttan cok daha yüksek) asla bir Gökhan Ünal olmaz... ve iddia ya giren arkadaşlar için maalasef BMN ANGELS show olma ihtimali hayli yüksek
)
p.s. : kişisel Santrfor tercihim Gomis degildir"bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI
Yorum
-
dumanpub bir arkadaş grubuyla -la bakın forumu nasıl ayağa kaldııracağım gibisinden geyik yapıyor. Eğer Gomis trabzon'a gelsin(alamayacağımızdan değil transfer haberinin gerçekliğinden) canlı yayınla, hatta skpyden ankara kızılay meydanın anıracağımmmmmmyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberi kim verdi Arkadaşlar........
Lyon kulübüyle mi görüşme
Lyonda mı görüşme
Ben Lyondan Futbolcu alacaklarını zannetmiyorum, görüşmeye ara verildi,birazdan sonuçlanabilir
haberi veren eleman görüşmeye ara verildi yazabiliyor yani2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildibeyler zokoranın eşi hakkında ileri geri konuşmayın, ters bir şey düşünüyosanızda gidin başka nane kurusu yiyin. ayıp lan. Birinin yanında sevgilisi varsa trabzonluya ona bakmak yakışmaz. eşinden size ne be.. ayıptır. sadece yengemiz ,ablamız,kardeşimizdir. Adam bunu duysa ......töbe töbe olm yapmayın böle şeyler yaa..BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildibeyler zokoranın eşi hakkında ileri geri konuşmayın, ters bir şey düşünüyosanızda gidin başka nane kurusu yiyin. ayıp lan. Birinin yanında sevgilisi varsa trabzonluya ona bakmak yakışmaz. eşinden size ne be.. ayıptır. sadece yengemiz ,ablamız,kardeşimizdir. Adam bunu duysa ......töbe töbe olm yapmayın böle şeyler yaa..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledumanpub bir arkadaş grubuyla -la bakın forumu nasıl ayağa kaldııracağım gibisinden geyik yapıyor. Eğer Gomis trabzon'a gelsin(alamayacağımızdan değil transfer haberinin gerçekliğinden) canlı yayınla, hatta skpyden ankara kızılay meydanın anıracağımmmmmm
Lyon bu adamı elden çıkarmaya çalışıyor zaten.
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle100de 100 katiliyorum. Hic yakistiramiyorum hemserilerime.
Yorum
Yorum