Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    son 3 saat
    Yarın okula gitmeyeceğim üşenmem beklerim eğer birşey çıkmazsa seni bulurum.
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

beklediğiniz haber gelicek işte Başkan İspanyada değil şu an Fransada
      Fransa'da ilgilendiğimiz futbolcu yada futbolcular var mı ?
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Adam her türlü yazıyor ama kafa golünü göremedim

Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Sivok bizim defansta iş yapmaz mı,Glo'nun yerine?Glo çok sakatlanıyor seneye de aynı sıkıntı olursa nasıl başa çıkılır.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

beklediğiniz haber gelicek işte Başkan İspanyada değil şu an Fransada

YES Ispanya'ya gidecegini söyledi...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ulan tam yatıyordum..Fransa da kimle görüşüyor..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                romaric türkiye ligi için biraz yumuşak duruyor..
                Renktas bilmem sag ayagi iyi degil veya baska bisey de ama türkiye ligi icin biraz yumusak duruyor deme.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak ibrahim gökhun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zokora ve sercan galiba su an resmi sözleşme imzalayanlar.. eren ve barıs bu hafta imzalayacak haberlerde okugum kadarıyla henrique de prensipte.
                  Yani su ana kadar 5 Transfer ve en az 2-3 tanede yolda.
                  Memnu olmak gerekmezmi?
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sivok bizim defansta iş yapmaz mı,Glo'nun yerine?Glo çok sakatlanıyor seneye de aynı sıkıntı olursa nasıl başa çıkılır.
                    Bırak şu dengesizi ya ...
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Şuan alacağımız oyuncuları beğenmeyene şaşırmak lazım. Birkaç yıl önce bu takım Adem Koçak, Hasan Üçüncü, Ayman, Hüseyin, İbrahim Ege giibi kazmalarla oynuyordu. Şuanda Avrupanın sayılı orta sahaları, forvetleri gelecek beğenmiyorsunuz. Yuh.
                      7

Yorum

• duman bişey bilmiyosan geyik yapma yarın işe gidecem 3 saat belkletme beni burada
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Yatıcaktım boşuna takmayın beni buraya 3'e kadar gözüme uyku girmez !
                          FIRTINA

Yorum

• Lyondan br futbolcu arkadaslar olma ihtimali çok yüksek,aaksilik olursa kızmayın bana,02:45 de göörüşme sonlanacak

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Simdi net olarak kimleri aldik?

Zokora
                              Eren
                              Baris?
                              Romaric?
                              Henrique?
                              Abi bende internetten okuduğum haberlere göre şu anda;
                              Zokora kesin geldi
                              Eren ve Sercan Kaya ile Çarşamba günü sözleşme imzalayacakmışız
                              Barış Özbek ile de sanırım bu hafta içinde imzalayacakmışız
                              Romaric konusunda alındığı haberleri var çoğu sitede
                              Henrique ile prensipde anlaşmışız
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Renktas bilmem sag ayagi iyi degil veya baska bisey de ama türkiye ligi icin biraz yumusak duruyor deme.
                                öyle ama..bizim burada futbol pislik içinde..adamın amacı oynamak değil ki, oynatmamak..burada çok dayak yer..
                                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Çalışıyor...
                                X