Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şöyle diyeyim Klose gelirse 2 yılda en fazla 25 gol atacaktır fakat Paulo Henrique,Burak gibi arkadan gelecek olmasına rağmen 2 yılda ligde en az 30 golü var diyorum gelirse açık ve net.Klose reklam açısından mükemmel olur o başka.

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yönetimin bonservisi olmayan oyuncu alacağını sanmıyorum.

1 takımına, 1 menejerine, 1 oyuncuya, 1 de bize diye olur transferler. Bu oyuncu da alındı ise bonservisi vardır.
      Bonservisi 3 milyon diye yazan arkadaşlar var.
      Yani kulübe para verileceği doğru.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• yunusemresel Yunus Emre Sel

bu arada Henrique transferinin, kesinleşmediğini vurgulamak isterim. Kimseyi yanıltmak veya yanlış yönlendirmek istemiyorum ama

Yorum

• Aldığımız Henrique Ganso değil ! ! !

Aldığımız Henrique Ganso değil ! ! !

Stadyum başlığındaki gibi bir parantez açılsın yahu
          Twitter Adresim

Yorum

• Anlamadıgım Klose Lazio ile anlaştıda neden Sadri Şener'le görüşüyor...Herhalde adam gelmeeycek olsa görüşme talep etmezdi.Lazio ile anlaştım der gecerdi.Benim bu görüşmeden anladıgım para konuşacak.Haliyle biz fazla verdigimize göre bize gelir...

Yorum

• Of bunaldım ya.. Gel artık klosee . Sabahdan beri burda bekliyoruzz..
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...carneiro+filho milan'a transfer söylentileri varken bir anda trabzonspor'a transfer olmasıyla video derlemelerinin altında italyanca isyan cümleleri artmıştır. dünya inanamıyor bu transfere.
                Kardeşim o değil diyoruz sana hala aynı şeyi yazıp duruyorsun.

He anasını satayım dünya ayağa kalktı, milano'da da taraftarlar kulübü basmış.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Klose delmezse üzülürüm yani.Okadar uğraştı başkan çokta iyi para veriyoruz gelmesi lazım.Bilmiyorum üzülürüm işte.

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hadi da halamı haber yok
                    Görüsme TSI 18.30 basladiysa simdi daha haber alamassin... Bir kac saat gecsin anca haber gelir...
                    HY67...

Yorum

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...carneiro+filho milan'a transfer söylentileri varken bir anda trabzonspor'a transfer olmasıyla video derlemelerinin altında italyanca isyan cümleleri artmıştır. dünya inanamıyor bu transfere.
                      ya bunu yazan salaklar santostaki paulo henrique sanıyorlar. bizim henrique o kadar ünlü değil
                      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlamadıgım Klose Lazio ile anlaştıda neden Sadri Şener'le görüşüyor...Herhalde adam gelmeeycek olsa görüşme talep etmezdi.Lazio ile anlaştım der gecerdi.Benim bu görüşmeden anladıgım para konuşacak.Haliyle biz fazla verdigimize göre bize gelir...
                        Bizim taraftara kalsa, Sadri Şener Whatsapp'tan diğer yöneticilere mesaj göndermiştir, Klose işi yattı sen Paulo'yu bitir diye..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim o değil diyoruz sana hala aynı şeyi yazıp duruyorsun.

He anasını satayım dünya ayağa kalktı, milano'da da taraftarlar kulübü basmış.
                          çççççççççççç
                          Twitter Adresim

Yorum

• Transfermarkt'a göre sözleşmesi 2014'e kadar sürüyor. Bedava verecek halleri yok herhalde. Yalnız benim anlamadığım neden Westerlo kulübünden transfer ettiğimiz söyleniyor. Belçika'da yapılan görüşmenin bununla ilgisi olması bana pek mantıklı gelmiyor. Nihayetinde adamı Brezilya'daki kulübünden alıyoruz. Onlar ne karışıyor ki?
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Cevat Kol; '' Asbaşkan ile şimdi görüştüm yalanladı transferi, böyle bir harekat söz konusu değil şuanlık ''dedi.

Yorum

• eldeki polonyalilari cikarirsak cok mutlu olurum...

madem o kadar yabanci alacagiz..

bu solda oynuyorsa Ozan Ipek yatti demek.

Yorum

Çalışıyor...
                                X