Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şenol hoca bırakmaz umarım, sağı solu belli olmuyor.
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Ben imzalar atılmadan resmi açıklama gelmeden hiçbir transfer haberine inanmama kararı aldım
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Giroud Montpellier'e gitti abi artık Ligue 1'de o da.
        Montpeier onun için uygun bi basamak olur.
        Önü açık bu çocuğun.
        “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• bu kadar yaklaşmışken şampiyonluğu kaybettik gibi ama hiç burukluk yok nedense. bu çocuklar yapar yine ya.
          Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız kötü adını çıkardık Eskişehir in...Bu gün isim vermiyeyim bir gazeteci ile konuştuk...Çok halim selimdir...Nasıl kızmışsa seneye diyor Bülent Uygun Avni Aker e çıkarken her Trabzonspor taraftarı 5 lira atsın sahaya....Toplanır kulübe verilir sonra...Bunu diyen Trabzonsporlu değil
            Aynen öyle Erdal Abi herkes gördü ne mal olduklarını.. Çoğu kişi Bülent Uygun sadece takımı değil taraftarı da değiştirdi diyor..

Yorum

• A. Turan li Grenoble bir alt Lige düstü... Bu Cocugu kapmamiz lazim...
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Beter ol Satılmış şehir 3-1 yaptı bjk..
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Erdal hocam saatlerdir buradasın ve sıkılmadan her konuda yazıyorsun maşAllah.

Üstelik pekte görmediğimiz, isimler vererek trnsfer sezonunu açmış bir şekilde.

Sıkıntıdan diycem,değil,sıkıntı olsa yazmak gelmiyo insanın içinden.

Mutluluktan diycem,oda değil,fener kazandı.

ŞL heyecanı desem yeri değil.

Nedir hocam bu işin sırrı?

Bilmediğimiz ama, bilmemiz gereken birşeyler var gibime geliyor.
                  En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                  Erdal Hoş

Yorum

• helal olsun bjk inşallah seneye kümeye haydi satılmış şehir
                    Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

Ciks, sakın şampiyon olacağız deme...Gözünü seveyim deme...
                      Her hafta onun yüzünden olmuyor

Haftayada seneye derse, indirelim kepenkleri..

Yalniz hic ümitligi degilim

Dün avni akerdeydim..

Insan biraz olmulu konusuruz davranir?!?

Düdük caldi Selcuk kacti?!? Yuhlanacak mi sandi??

Bide farozlulardaki kavga neydi??

Yorum

Bıraktık işi gücü saldır "transfergücü"...Moralim yerine gelmeden ödev mödev yapamam hocayı da aradım erteleme istedim
                        Doktora mı yapıyorsunuz ?

Yorum

Ciks, sakın şampiyon olacağız deme...Gözünü seveyim deme...
                          Bir zamanlar ben kızıyordumda bazı yazdıklarına the ciks'in sende bana kızma diyordun bilmem belki hatırlarsın. Görüyorumki seninde şalterler atmış

Yorum

• satılmışşehir 4 köşe oldu

Yorum

• Uğur İnceman da kimdir ya? Allah allaaah..

Yorum

• İlk olarak kamyonetçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdal hocam saatlerdir buradasın ve sıkılmadan her konuda yazıyorsun maşAllah.

Üstelik pekte görmediğimiz, isimler vererek trnsfer sezonunu açmış bir şekilde.

Sıkıntıdan diycem,değil,sıkıntı olsa yazmak gelmiyo insanın içinden.

Mutluluktan diycem,oda değil,fener kazandı.

ŞL heyecanı desem yeri değil.

Nedir hocam bu işin sırrı?

Bilmediğimiz ama, bilmemiz gereken birşeyler var gibime geliyor.
                                Normalde kimseyi arayıp transfer sormak adetim değil...Ama olağanüstü hal bu...Yorgunuz ve morale ihtiyacımız var Olcay abiye bile sordum düşün ki ilk haberi ondan aldık ...Başka işe de elimiz gitmiyor....Dertleşiyoruz işte biz bize....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Çalışıyor...
                                X