Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamleler de tam böyle görünmüyor mu Akın?
    Hamleler bence sürekli işin kolayına kaçıldığını gösteriyor. İlgileniyoruz işin %70i bitti. Ne kaldı? Kulüpleriyle anlaşmak. Hıııı gerçekten %70'i bitmiş...
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 17:10.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Pawel gelecek sene 11 başlar mı?

Ben kararsız kaldım. Genel olarak iyi oynasa da kritik birkaç pozisyonda topu kontrol edemedi mesela dün. Şanssızlığına mı denk geldi, yoksa hep mi öyle bilmiyoruz da. İzleyemedik malesef o kadar.

Umut da ayrılacak.

Direk santrafor diyebileceğimiz bir Pawel kalacak elimizde.
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ozan Ipek mutlaka alinmali.Gerekirli bonservis bedeli odenmeli.Mustafa Pektemek isi de bitirilmeli.

Yorum

• Akın, başkanın luzumsuz konuşmalarından ben de rahatsızım ama bence ciddi bir çaba var...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizimle belki alakasi yok fakat:

Galatasaray, Tavşanlı Linyitspor'un golcüsü Mehmet Akyüz ile anlaşmaya vardı. NTV Spor

Bu durumda M.Pektemek'i almazlar ve umarim biz aliriz
            Bu adamla biz anlaşsak yönetim istifa sesleri yükselmeye başlamıştı şimdi.. Ama GS öyle mi, oturmuş kadrosuna genç yetenekler ekliyor
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Akın, başkanın luzumsuz konuşmalarından ben de rahatsızım ama bence ciddi bir çaba var...
              Tabi olacak olmalı bu yönetim politikasıdır. yoksa kredisi biter , güven kaybı artar vs vs....

şampiyonluk gitti iki önemli oyuncu da..........

bir şekilde gazımız alınıp sırtımız sıvazlanacak........

Benim görüşümdür .......
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Başkan bu işi sadece eğlence olarak gördüğü için ve futboldan çok da anlamadığı için böyle konuşuyor herhalde ..
                "ne kadar da büyütüyorsunuz şu futbolu, altı üstü top oynuyoruz " havasından kurtulmadığı sürece başarı zor..
                azize ile arasının bozulma sebebi de budur.. azize iş ciddiye binince yapması gerekeni yaptı. misketlerini alıp oyun arkadaşına bi tokat patlattı.
                bizim başkan hala ağustos böceği..
                Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

Akın, başkanın luzumsuz konuşmalarından ben de rahatsızım ama bence ciddi bir çaba var...
                  Üslubum belki biraz sert kaçacak ama başkan eğer ben başkanım diyorsa gidip Zokora'ya sulanacağımıza kaptanı Selçuk'u takımda tutması lazım. Takımın en önemli elemanı. Giderse büyük zarardayız. Beni ne Zokora ile ne Romaric ile kandıramazlar. İlk önce en faydalı adamını, kaptanını tut. Hani çaba diyorsun ya; bolca araştırılmış, Avrupa'da küme düşen takımlar incelenmiş, kontratı sona erecek elemanlar incelenmiş, elenmiş, bize seviye atlatacak olanlar belirlenmiş, süper kalitede genç Türk oyuncularıyla anlaşılmış ve onlara çaba harcansa anlarım. Ama elindekileri tutamayacaksın sonra Zokora'ya Romaric'e para saç, sonra? Mazeret hazır Şampiyonlar Ligi'ne belirsiz adamlar alamazdık. Ne güzel böylesini ben de yönetirim. Her zaman kolayına kaçıyorlar derken bunu kastediyorum
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 17:23.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Anıl Karaer ismi için bir tek ben mi ısrarcıyım yahu. solbek yetişmeyen bir ülkede bu adam bu kadar gözden gündemden uzak olamaz.
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=nF8WrB8kL0w

Yorum

• selçuk imza için sadri şenerin seçilmesini şart koyuyordu ne oldu o iş..

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          jajasız bir trabzon düşünmek bile istemem ama orhan şamın yerine daha iyi bir bek bilhassa yabancı olsa daha iyi olur...

İtalya'dan bir bek olurmu!

Nenad Tomovic, 37, Sırbistan ➤ FK Cukaricki, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 25 bin € ➤ * 30 Ağu 1987, Kragujevac, Yugoslavia (SFR)

Hem çok yönlü hem de Balkan Ekolünden...Bonservis yok.

Yorum

• Ben tam tersini düşünüyorum...Bir pazarlık yapacaksın Selçuk la...Masaya o bölgeye bir adam almış olarak mı oturmak daha iyi almamış olarak oturmak mı?

Egemen konusunda Şenol hoca'nın çok ısrarcı olmadığını anladım ben...Ama Selçuk konusunda paradan yana fedakarlık yapılacak...
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Selçuk giderse Burak bu kadar gol atamaz.

Selçuk'un kalma nedenlerinden birisi de Burak olabilir. Çok iyi arkadaşlar ikna edebilir.

Yorum

• Yönetimin yapacağı tek şey gelecek sene takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını sağlamaktır.Bu da 10-15 milyon Euro'yu gözden çıkarıp takıma yüksek kalite futbolcuları dahil etmekle olur.Yönetim şunu da iyi bilmeli Şampiyonlar ligine katılırsak bu taraftar şampiyon olmuş kadar sevinecektir.
                                Bordomavi.net

Yorum

Çalışıyor...
                                X