İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 17:10.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
Pawel gelecek sene 11 başlar mı?
Ben kararsız kaldım. Genel olarak iyi oynasa da kritik birkaç pozisyonda topu kontrol edemedi mesela dün. Şanssızlığına mı denk geldi, yoksa hep mi öyle bilmiyoruz da. İzleyemedik malesef o kadar.
Umut da ayrılacak.
Direk santrafor diyebileceğimiz bir Pawel kalacak elimizde.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Akın, başkanın luzumsuz konuşmalarından ben de rahatsızım ama bence ciddi bir çaba var...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimle belki alakasi yok fakat:
Galatasaray, Tavşanlı Linyitspor'un golcüsü Mehmet Akyüz ile anlaşmaya vardı. NTV Spor
Bu durumda M.Pektemek'i almazlar ve umarim biz alirizBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkın, başkanın luzumsuz konuşmalarından ben de rahatsızım ama bence ciddi bir çaba var...
şampiyonluk gitti iki önemli oyuncu da..........
bir şekilde gazımız alınıp sırtımız sıvazlanacak........
Benim görüşümdür .......Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Başkan bu işi sadece eğlence olarak gördüğü için ve futboldan çok da anlamadığı için böyle konuşuyor herhalde ..
"ne kadar da büyütüyorsunuz şu futbolu, altı üstü top oynuyoruz " havasından kurtulmadığı sürece başarı zor..
azize ile arasının bozulma sebebi de budur.. azize iş ciddiye binince yapması gerekeni yaptı. misketlerini alıp oyun arkadaşına bi tokat patlattı.
bizim başkan hala ağustos böceği..Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkın, başkanın luzumsuz konuşmalarından ben de rahatsızım ama bence ciddi bir çaba var...En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 17:23.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejajasız bir trabzon düşünmek bile istememama orhan şamın yerine daha iyi bir bek bilhassa yabancı olsa daha iyi olur...
İtalya'dan bir bek olurmu!
Nenad Tomovic, 37, Sırbistan ➤ FK Cukaricki, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 25 bin € ➤ * 30 Ağu 1987, Kragujevac, Yugoslavia (SFR)
Hem çok yönlü hem de Balkan Ekolünden...Bonservis yok.
Yorum
-
Ben tam tersini düşünüyorum...Bir pazarlık yapacaksın Selçuk la...Masaya o bölgeye bir adam almış olarak mı oturmak daha iyi almamış olarak oturmak mı?
Egemen konusunda Şenol hoca'nın çok ısrarcı olmadığını anladım ben...Ama Selçuk konusunda paradan yana fedakarlık yapılacak...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Yönetimin yapacağı tek şey gelecek sene takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını sağlamaktır.Bu da 10-15 milyon Euro'yu gözden çıkarıp takıma yüksek kalite futbolcuları dahil etmekle olur.Yönetim şunu da iyi bilmeli Şampiyonlar ligine katılırsak bu taraftar şampiyon olmuş kadar sevinecektir.Bordomavi.net
Yorum
Yorum