Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazım böyle adamlar bize
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız bu bana yapılsa kesin dalarımlazım böyle adamlar bize
Yorum
-
Zokora transfer isteği Şenol Hoca nın ön libero ile oynama isteğini gösteriyor. Ama söylenen Ozan İpek ve kaliteli bir santrafor transferi ile eldeki Burak ve Jaja ile nasıl bir takım yapılabilr diye düşününce çok bilinmeyenli denklem oluyor.
Ama Colman-Zokora-Selçuk önlerinde Jaja korkutucu bir ortasaha demek. Bu sistem için mutlaka en azından 1 tane çok iyi ileri çıkışlar yapabilen bir bek lazım. Çünkü kanatsız oynadığımız için bu görev beklerin oluyor. Kısacası modern futbol. Şenol Hoca sanırım bunu istiyor.En son bangkook_61 tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 18:45.
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşama kadar bekleyiverin siz de dakika dakika gelişmeleri anlatması da mümkün değil yani.
Zokora önliberoya alınır ve Selçuk da kalırsa harika olur.Hem Colman'dan hem de Selçuk'tan daha fazla verim alabiriz böylece.
Selçuk-Zokora-Colman
4-3-3 / 4-1-3-2 / 4-1-2-3 iyi oynanir eger Selcuk kalirsa ve Zokora' yi transfer edersek... Iyi birde Golcü isimizi görür... N' doye / El Hamdaoui olabilir... tabi Defansi saglam kurmak sarti ile... Onur ile Giray kalir bence... Fuchs, Orhan Sam ve Egemen kalirsa mükemmel olur...
Söyle bir ilk 11 fena mi olurdu? (Sakin kimse Orhan Sam olmaz demesin....)
------------.Onur K.------------
Orhan----Giray---Egemen--Fuchs
-------------Zokora--------------
-----Selcuk----------Colman------
Burak Yilmaz--.xXx---Jaja Coelho
Afrika Kupasina gidecek olan Zokoranin yedegi Alper Potuk olur...
Forvet icin Yedek M. Pektemek olur...
Eren Albayrak zaten bizde gibi...
Orhan Sam
C. Fuchs
Zokora
N' doye / El Hamdaoui
A. Potuk
M. Pektemek
E. Albayrak
Kadroda Engin kalirsa O. Ipege gerek kalmaz... Nasil olsa Eren de geliyor...
25 Milyona iyi bir Takim kurabiliriz yani... tabi Selcuk ile Egemeni tutmak sarti ile...
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora transfer isteği Şenol Hoca nın ön libero ile oynama isteğini gösteriyor. Ama söylenen Ozan İpek ve kaliteli bir santrafor transferi ile eldeki Burak ve Jaja ile nasıl bir takım yapılabilr diye düşününce çok bilinmeyenli denklem oluyor.
Ama Colman-Zokora-Selçuk önlerinde Jaja korkutucu bir ortasaha demek. Bu sistem için mutlaka en azından 1 tane çok iyi ileri çıkışlar yapabilen bir bek lazım. Çünkü kanatsız oynadığımız için bu görev beklerin oluyor. Kısacası modern futbol. Şenol Hoca sanırım bunu istiyor.
Bu sebepten oturu alacagimiz santraforun komple bir futolcu olmasi lazim..
-------------------------onur----------------------------
serkan------------giray---------??????----------??????
------------zokora--------romaric--------?????--------
-----------------burak----------jaja---------------------
----------------------????????----------------------------
seklinde bi kadro olusur kanaatimce.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWerder Bremen Frings'in sözleşmesini uzatmamış. Düşünülebilir mi ki? Ya da yaşlı mı dersiniz..“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFrings in yerine Bjk' den Ernst alinirsa Zokora' ya iyi bir alternatif olur... Zaten Ernst orada pek sans bulamiyor...
Dusse dusse 2 milyon avroya duser..
Biz hakketen Besiktas degiliz aklimiz fikrimiz var"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevuuhh o ne şeytani gülüştür korktum ula
Yorum
-
orhan şam stoper için belki belki ama sağ bek için asla olmaz adam her maç motor oluyor..hiç beğenmiyorum..hakan aslantaş çok daha kaliteli1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekorku filmlerinden fırlamış gibi.. seni zenci seni1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Yorum
Yorum