Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halili almaliyiz, cok ucuza kapatabiliriz Pektemek icin dunyalari ister Cavcav bizden

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Halil Franfurt'ta bile oynayamıyor,bunu biliyormuydunuz?

Yorum

• Diyelim ki Fuchs ve Ozan'la ilgileniyoruz ikisini birden alabilme yada alma ihtimalimiz var mı?

Yorum

• Halil 5 para etmez.Hamitteki azim onda yok.Ancak salla Basi al Maasi mentalitesi var onda.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kanaute ve El Hamdoui ikilisinden biri,

Zokora ve Biglia ikilisinden biri.

Ozan İpek ve Fuchs'un ikisi birden alınsın da,

Erman,Ekrem,Osman,Mahmut kim varsa alınmasına razıyım...
            En son İsa tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 18:35.

Yorum

• İstanbul basını bombaları atıyor, siz de yarın oynanacak maçlar yerine Mustafa Sarp'ı konuşuyorsunuz..

Allah kolaylık versin..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 2 hafta daha sabredelim ondan sonra isimler hakkında mantıklımı değilmi karar verelim,
                Allah göstermesin şampiyon olmazsak M.Sarp-Erman-Turgay ismini duyan taraftar kulüp binasını yöneticilerin başına yıkar,zaten onlarda bu isimleri ağzına alamaz diye tahmin ediyorum,olursak arada kaynar garibanlar

Yani şu 2 hafta bi geçsin bakalım,şimdi ne desek hikaye.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• acayip isimler transfer günemi yapılıyor, sizle dalga geçiliyor, siz çok zekiymişsizin gibi Trabzonspor ile dalga geçiyorsunuz. esprilere bak. akıl kutuları...

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstanbul basını bombaları atıyor, siz de yarın oynanacak maçlar yerine Mustafa Sarp'ı konuşuyorsunuz..

Allah kolaylık versin..
                    aynen ya,sabri'ye de milan talipti güya geçen sene,her yazana inanacaksak!
                    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Yarınki maçı konuşalım beyler bırakın transferi, ama Gekas ve Fenin bu takıma çok katkı yapar bunuda söylemeden geçemicem

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acayip isimler transfer günemi yapılıyor, sizle dalga geçiliyor, siz çok zekiymişsizin gibi Trabzonspor ile dalga geçiyorsunuz. esprilere bak. akıl kutuları...
                        Ya amaç espri yapmak değilse? Mesela ben diyorum ki Sivasspor'da daha çok adam var bunları da alalım bonservisleri de yok. Ne anlıyorsunuz espri yaptığımı mı? Yoksa aman ha bu oyuncular sırf Trabzonlu ve bonservsi yok diye tercih edilmesinler bizi ileri taşıyacak futbolculara ihtiyacımız var mı demek istiyorum. Burda dalga geçmek amacı yok, uyanık olalım uyandırayım Trabzonspor'u ileriye taşıyacak futbolcular alalım diyorum niyetim bu
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• - Tulio De Melo / El Hamdaoui / Gekas / Semih / Mustafa Pektemek
                          - N'Guemo / Biglia / Ki / Alper / Emana / Mulumbu

- Salihovic / Seedorf / Odemwingie

- Orhan Şam / Fuchs / Fathi / Hasan Ali
                          - Aykut Demir / Serdar Kesimal / Serdar Aziz / Ersan Gülüm / Kemal Tokak

Şu havuzdan seç, beğen, al.. Çok zor değil. Gidip Hamido'nun topçularıyla uğraşmana gerek yok..
                          En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 19:14.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya amaç espri yapmak değilse? Mesela ben diyorum ki Sivasspor'da daha çok adam var bunları da alalım bonservisleri de yok. Ne anlıyorsunuz espri yaptığımı mı? Yoksa aman ha bu oyuncular sırf Trabzonlu ve bonservsi yok diye tercih edilmesinler bizi ileri taşıyacak futbolculara ihtiyacımız var mı demek istiyorum. Burda dalga geçmek amacı yok, uyanık olalım uyandırayım Trabzonspor'u ileriye taşıyacak futbolcular alalım diyorum niyetim bu
                            insanların yazdıklarından dalga geçtikleri, espri yaptıkları yada tavsiyede bulundukları anlaşılıyor. "ayhanı da alında tam olsun" diye giden bir yazıdan ben bunu anlıyorum. siz ya idrak edemediniz yada benle dalga geçiyorsunuz...

Yorum

• Alihan sen BATE'yi takip ediyor musun hâlâ? Bir soru soracağım.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• http://www.trabzonhaber.com.tr/spor/...diyecek-mi.htm hani problem adamın sorunlu oluşuydu.
                                twitter @hopeMit

Yorum

Yükleniyor...
                                X