Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SORUN KENDİ ALACAĞI PARADA

Trabzonspor’ da ki kesin kaynaklardan alınan bilgiye göre Ajaks ve Trabzonspor kulüpleri rakamlar konusunda birbirine yakın dururken, oyuncunun istediği parada büyük sorun yaşanıyor. Faslı oyuncunun Hollanda da 2.5 milyon Euro yıllık kazanca sahip olduğu, Trabzonspor’dan da yıllık bu parayı istediği öğrenildi. Ancak Trabzonspor kurmayları oyuncuyu 1.7 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışıyor. Yönetimin pazartesi günü 1.7 milyon Euro’luk teklifi oyuncuya son kez sunacağı ve yönetici Tuncay Bekiroğlu’nun Salı günü son kez masaya oturarak olumlu veya olumsuz bir sonuç almayı planladığı öğrenildi.
    twitter @hopeMit

Yorum

• Halil Altıntop= Umut Bulut

Yorum

• Halil mi ? Yanlışlıkla Hamit'i getirirler inşallah.
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alihan sen BATE'yi takip ediyor musun hâlâ? Bir soru soracağım.
          Edemiyorum maalesef Kaan, işler yoğun..

Yorum

• Wolfsburg'da Diego bu oyuncu nasıl olur bizim takıma jajayıda keser yada tuncay şanlıyı alalım bizde coşarr
            adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• bana kalsa futbolcudan çok iyi anlıyorum. halilin futbolunu hiç beğenmem gelmesini de zinhar istemem. ancak şunuda belirteyim burakı da beğenmezdim, zinhar gelmesini istemezdim halili de kanat forvet oynatır şenol hoca, burak gibi patlama yapar mı?

Yorum

• Önümüzdeki sene Hasan Ahmet ve Göksu'yu kadroda tutsak, en azından Türkiye Kupası maçlarının bir kısmında oynatsak ne kaybederiz?..

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  insanların yazdıklarından dalga geçtikleri, espri yaptıkları yada tavsiyede bulundukları anlaşılıyor. "ayhanı da alında tam olsun" diye giden bir yazıdan ben bunu anlıyorum. siz ya idrak edemediniz yada benle dalga geçiyorsunuz...
                  Bence insanların tepki koyması iyi. Bir fikri olduğunu gösterir. Bu şunu da gösterir: Bu haberlere inanılıp tepki konuluyorsa taraftarla yönetim arasında ciddi bir güven problemi var demektir. Bunlar Gökdeniz'i de satarlar deyip seçim kazanan ve ardından Gökdeniz'i satan, Dembele'yi alalım mı hocam diye espri yaptığını sanan, PSV'ye kaptırılan oyuncuyu soranlara demek doğru yoldayız diyen, o yıldız değil deyip saçma sapan futbolcuları yere göğe sığdıramayanlar dalga geçmiyor da şurda gariban 2 yorum yapan içi kavrulan endişe dolu taraftar dalga geçiyor öyle mi? Herhalde onu da yapmasalar akıl sağlıkları tehlikeye girer. Herşeyi şakaya vuruyorlar iyi de ediyorlar, yoksa nasıl bu güven bunalımını aşacaklar? Olay dalga geçmek değil, çok daha derinlerde
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önümüzdeki sene Hasan Ahmet ve Göksu'yu kadroda tutsak, en azından Türkiye Kupası maçlarının bir kısmında oynatsak ne kaybederiz?..
                    Alihan bence de Hasan Ahmet ve Göksu'yu gelecek sene kadroda tutmalıyız.Ayrıca Hüseyin Kayıkçı'yı da tutsak iyi olur.

Orta saha mevkisi için Tita'ya ne dersiniz ?
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• tita yı bırak yerinde kalsın hocam onun yeri iyi
                      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Halil demeyin.. Umut Halil'e fark atar!!
                        Halil yerine ayni takimda oynayan Theofannis Gekas düsünülmeli.
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• hayal gücü yüksek bir haber

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SORUN KENDİ ALACAĞI PARADA

Trabzonspor’ da ki kesin kaynaklardan alınan bilgiye göre Ajaks ve Trabzonspor kulüpleri rakamlar konusunda birbirine yakın dururken, oyuncunun istediği parada büyük sorun yaşanıyor. Faslı oyuncunun Hollanda da 2.5 milyon Euro yıllık kazanca sahip olduğu, Trabzonspor’dan da yıllık bu parayı istediği öğrenildi. Ancak Trabzonspor kurmayları oyuncuyu 1.7 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışıyor. Yönetimin pazartesi günü 1.7 milyon Euro’luk teklifi oyuncuya son kez sunacağı ve yönetici Tuncay Bekiroğlu’nun Salı günü son kez masaya oturarak olumlu veya olumsuz bir sonuç almayı planladığı öğrenildi.

şu haber doğru mu acep... 2.5m € kazanan adama 1.7 teklif etmişiz, fazlada bir fark yok aslında. parayı düşünen adamsa hiç uğramasın buraya ama bizimkilerde cimrilik yapmasın orta yolu bulsun 2m € civarı bir rakama bu adamı alabiliriz, yıldız bir golcü işte bu tip adam alacam diyorsan parayada kıyacaksın... 300 bin € daha ekleyin net 2m € teklif edin, bu adam zaten kazandıracağı puanlarla ilk sezonunda parasını çok rahat çıkarır, neydi formülümüz : PARA = BAŞARI = PARA... para başarıyı, başarıda parayı doğurur. benim düşüncem budur.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Halil le Gekasin arasindaki farki bana biri anlatabilirmi? Ikiside kazmanin önde gideni bizim Umut bunlarin yaninda David Villadir gözümde
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Frankfurtta olupta bizde oynayabilecek tek isim Ochs oda Wolfsburga transfer oldu
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X