Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merak etmeyin cünkü bence alinmayacak... Ilgileniyoruz cünkü Oyuncuyu kamcilamak istiyoruz haftaya oynanacak FB Macina (tabi Riza Calimbay haftaya oynatirsa... bu hafta oynamadi degilmi ilk 11'de?) Erman desinki Sampiyonlar Liginde oynayabilirim...
    Erman'ı doğru düzgün hiç izlemedim ama Mustafa Sarp'la ilgilendiğimiz nasıl doğru olabilir ya.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ricky van Wolfswinkel
      Taniyan var mi?
      Var. Bize gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama. Bir aralar Barcelona Chelsea gibi kulüpler peşindeydi.

Yorum

• Bu Benim Fm De Bi Adam Var Vijnaldum mu Ne O Nasıl Fm de Baya İyide
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Benim Fm De Bi Adam Var Vijnaldum mu Ne O Nasıl Fm de Baya İyide
          Georginio Wijnaldum demek istedin galiba eski okul arkadasim, müthis bir yetenek ancak bize gelecegini sanmiyorum genc olmasina ragmen müthis isler basariyor Feyenoorda ve Avrupa takimlarinin listesinde.

Yorum

• Diego renan müthiş bir back oyuncusu her iki kanattada görev yapabiliyor.
            vaclav kadlec sparta prag oyuncusu uzun boylu hızlı yası kücük son vuruslarını geliştirirse adından epeyce söz ettirir.
            walter su anda portoda yedek forvet,geleceğin brezilya milli takımı oyuncularından.porto gecen sene internacionalden 5 milyon dolara aldı
            wijnaldum feyenord topcusu.orta alanın her tarafında görev yapabiliyor.feyenordun kötü durumundan yararlanarak yapılabilecek bir transfer
            alan dzagoev hemen hemen dzagoev haakkında bişeyler biliyordur söylenecek söz yok.
            pablo piatti almeria nın orta saha oyuncusu.jaja nın mevkiinde görev yapar.jaja gibi top kaptırıp kosmamazlık etmez.almeria küme düştü alınabilir bir oyuncu

son olarak fm oynayan herkes bu oyuncuları tanır.ben fm den bulduğum gelecek vaad eden oyunculardan izleyebildiklerimi ve aklıma gelenleri yazdım sadece.

Yorum

• Alex ülkesine dönmüş he.. Vay be adam bizim ligi ne hale getirirdi alabilseydik..
              Az önce sorduğum Ilsinho da ülkesine dönmüş, yeni gördüm..

Sağ tarafa ilaç olur.. Alsak mı Ilsinho'yu?

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğur abi,

BATE Borisov'dan bir oyuncu soracağım da bilgin var mı diye sorayım mı?
                sor bakalım
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• ilsinho nun sözlesmesi bitiyor
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilsinho nun sözlesmesi bitiyor
                    Ooo gerçekten mi..

Bir yoklayayım bakalım gelir mi bize.

Yorum

• Alexander Meier Frankfurt'daki. Nasıl oyuncudur? Düşen demişken kimse ondan bahsetmemiş
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 21:28.
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sor bakalım
                        Renan Bressan diye Brezilya asıllı Bulgar bir orta saha oyuncuları var BATE'nin. Sezona fena başlamamış. 9 maçta 3 gol 3 asisti var. İki ayağını da kullanabiliyor ve pasları, şutları çok düzgün. Ayrıca duran top ustası da diyebiliriz görüntülerden anlayabildiğim kadarıyla.

Henüz 22 yaşında. 2 milyon euro da bonservisi gözüküyor. Düşünülemez mi?

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• - Bate Borisov takım oyunu oynuyor aslında , tek tek baktığında ne kadar yetenekliisimleri var tartışılır , benim takım ya hastayısız Borisovun
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• perisic 7 milyon euro'ya dortmund'a transfer olmak üzere
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alexander Meier Frankfurt'daki. Nasıl oyuncudur? Düşen demişken kimse ondan bahsetmemiş
                              Ceyhun'un Alman versiyonu..

Yorum

• Gekas kaliteli bir golcu ama 2.yarida takimla birlikte oda krize girdi...
                                Halili hic begenmem degil Bundesligada Süper Ligde oynasaydi kimse suratina bakmazdi...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X