Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akaragücünün Alt yapısında oynayan Arkadaşınız jkaç yaşında sizinle mi yaşıt?
    Hakikaten 38 yaşında, arkadaşı, ve alt yapı da...
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akaragücünün Alt yapısında oynayan Arkadaşınız jkaç yaşında sizinle mi yaşıt?
      2 sene sonra altyapıda jübilesini yapacak

şaka bir yana o arkadaş alt kat komşumuz, bilgisayarlarına format atmıştım oradan tanışıyoruz Fatih Tekke imzalı forma getirdi övünmek gibi olmasın

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        as gazetesine göe caideco ile biz,fener ve 2 rus takımı ilgileniyormuş

http://www.as.com/futbol/articulo/tr...sdaiftb_13/Tes
        Son derece kuvvetli fakat gol vuruşları pek üstün olan bir oyuncu değil. 23 yaşında. Yapı olarak sistemimize uyan bir santrafor. Sırtı dönük top saklayabiliyor, fiziğini bu konuda verimli kullanıyor. Top taşıma yeteneği de var yeteri kadar. Ama tekrar söylüyorum; aradığımız "golcü" o mudur emin değilim ?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şaka bir yana o arkadaş alt kat komşumuz, bilgisayarlarına format atmıştım oradan tanışıyoruz Fatih Tekke imzalı forma getirdi övünmek gibi olmasın
          siz 38 yaşındamısınız.

Bende trt 3 ü izliyorum ama sizin dediğiniz gibi bir haberle karşılaşmadım.
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Abicim yine olmadı. Samsun Ankara arası zor değil mi antrenman?

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Elimizde barış ataş varken murat ceylana sulanıyoruz murat ceylanın barıştan fazla hangi özelliği var söylermisiniz ?
              artı ceyhun var kadromuzda ben iki oyuncumuzada yeterince forma verilmediği kanaatindeyim,sabredilirse barışa bir gattuso neden olmasın.(ben barışta yeteneğin olduğuna inanıyorum)
              Ceyhunda erdal abinin dediği gibi oynadıkça açılacak bir oyuncu liverpool maçını hatırlayın nasıl oynamıştı.
              Üstad;
              Futbol bu evrensel doğrular içermiyor.Fikir bizimkiler tıpkı seninkiler gibi. Önemli olan nasıl temellendirdiğimizdir.
              Barış Ataş'la Murat Ceylan arasındaki ne fark gördüğümü sormuşsun. Şöyle söyleyim; Toplu-topsuz oyunda tempo, ikili mücadelelerde doğru zamanlama, sorumluluk alabilme!, topa ve rakibe sert oyun dengesini %90 oranında ayarlayabilme,şut tehdidi,pas yeteneği.

Ceyhun konusunda çok şey yazdım çizdim ama tekrar edeyim. Anatomik olarak futbolcu olması devamlılık sağlayabilmesi mümkün değil sürekli oynamalı diyoruz ama vücudu üst üste 5 maçı kaldırabilecek düzeyde değil ve hiç olamayacak diye düşünüyorum. Hamle hatası çok fazla (nedeni ağır oluşu) pas hataları için birşey söyleyemiyorum bir futbolcu pas atamıyorsa başka bir meslekle uğraşmalıdır.

Misal ben bizim kadroda Sezer Badur ve Mehmet Çakır'a çok güveniyorum. Hoca Sezer'i ideal 11'inin içerisinde iki maç üst üste oynatabilseydi şu çift yönlü ortasaha elamanı arayacağımıza başka şeyler konuşacaktık.

ama bunlar kesinlikle doğrudur diyemem
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Klose serbest kalıyor bence düşünülebilir

Yorum

• Chris Boyd diyorum başka birşey demiyorum, Miller nasıl kısa zamanda adapte olup başarılı olduysa Boyd bize inanılmaz katkı sağlar

Yorum

• 38 yaşındaki Muharrem abimiz Samsun'da yaşıyor ve alt komşusu olan arkadaşı Ankaragücü'nün altyapısında oynuyor. Kendisine imzalı Fatih Tekke forması getiren arkadaşı Vittek ile ilgilendiğimizi söylüyor.

Ben çıkamadım işin içinden.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Klose serbest kalıyor bence düşünülebilir
                      Biz Vittek'i istiyoruz
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Abluka Sezer konusunda her izlediğim antrenmanda senin gibi düşünmüşümdür...Ama olmayınca olmuyor...Sezer ikili ilişkiler anlamında da hiç bir zaman takımla olamadı...

Bu açıdan bakıldığında sahiden bireysel bazda futbolcular kadar takımın kimyasının oluşması çok önemli...Madem çok transfer yapacağız ve madem iskelettte bir kırılma yaşanacak sezonu erken açmak lazım...Gerçi Jaja reis bozulacak ama
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ivan Perisic bizde çok iyi iş yapar, kumaşı kaliteli yıldızı parlamadan alalım

Yorum

• Bu gün antrenman kaçta idi yahu?
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              38 yaşındaki Muharrem abimiz Samsun'da yaşıyor ve alt komşusu olan arkadaşı Ankaragücü'nün altyapısında oynuyor. Kendisine imzalı Fatih Tekke forması getiren arkadaşı Vittek ile ilgilendiğimizi söylüyor.

Ben çıkamadım işin içinden.

Talibi afyon'dan esra hanim. Kendisi istanbul'da yasiyor. Üst komsusu fb
                              Alt yapisindan ve Semih'in bize gelecegini iddaa ediyor ..

Acalim paravani ççç

Pardon mesajin izdivac tanitimina benzedi

Yorum

Ivan Perisic bizde çok iyi iş yapar, kumaşı kaliteli yıldızı parlamadan alalım
                                Tren kaçtı. 2 sene önce ilgilendik almadık. Çok konuşuldu adı o süre zarfında. Sanmıyorum ki gelsin bu dakikadan sonra. Yavaş yavaş Avrupa'da kendine yer edinmeye başladı. Aldığımız taktirde faydalı olabilecek oyunculardan biri.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X