Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Trt'de ne yapsın öyle bombalar bulamayınca bulmuş bir N'duka haberi verip verip duruyor
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Medyada Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Adem Büyük ve Nduka'nın kulübümüze transferleri konusunda haberler yer almaktadır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bahsedilen oyuncuların transferleriyle ilgili hiçbir tasarrufumuz ve girişimimiz söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saat 17 civarı geçti trt 3 spor programında, hatta yorum yaptılar iyi bakılırsa geleceği emenikesi olabilir diye, ben şahsen ilk defa duyuyorum bu ismi umarım doğru değildir

edit: zaten yalanlanmış ohh iyi, trt de kolpacılığa başlamış hayırlı olsun

arkadaşlar boşuna heder etmeyin kendinizi eylül ayının son gününe kadar transfer olmaz tecrübelerle sabit
        Sürekli F5 tuşuna basmak hoşumuza gidiyo

Yorum

saat 17 civarı geçti trt 3 spor programında, hatta yorum yaptılar iyi bakılırsa geleceği emenikesi olabilir diye, ben şahsen ilk defa duyuyorum bu ismi umarım doğru değildir

edit: zaten yalanlanmış ohh iyi, trt de kolpacılığa başlamış hayırlı olsun

arkadaşlar boşuna heder etmeyin kendinizi eylül ayının son gününe kadar transfer olmaz tecrübelerle sabit
          TRT de arkadaşım var söyledim kaldırırlar birazdan
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Gökhan Ünal'a da 6-7 lira verildi diye biliyorum.Ama satarken daha iyiye sattık orası ayrı konu 2,5 lira+Burak Yılmaz
            3.250 bin euro'ya aldık bonservisini
            3.500+Burak'a da fenere sattık (ben bunun tamamen bir kıyak ve ikili diyaloglar yüzünden gerçekleştiğini düşünüyorum zira fenerin böyle bir transfere ihtiyacı yoktu ne geçen sezon ne bu sezon ama oldu işte Türkiye transferi)

aldığımız rakam ise tam komedi "bjk-fener ve gs'den önceleri istedikleriyle kıyaslayınca"
            Ha bir de bizim Ogün ve Abdullah örnekleri var 11 milyon dolara satmadığımız iki adamı ertesi yıl 4 milyon dolara yollamıştık. Onursal Başkanım selamlar saygılar...
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• ankaragücünün altyapısında oynayan arkadşım var söylediğine göre vittekle ilgileniyormuşuz büyük oranda anlaşmışız ama lig bitmediğinden sır gibi saklanıyormuş, vittek arkadaşları arasında söylüyormuş şampiyonluğa oynayan bir takımla anlaştım diye

Yorum

• Ya TRT ya da kulüp yalan söylüyor. TRT'te bakıyorum bu kadar üstüne gitmek için yalanlanmış bir haberin gerzek olmak lazım ya da yüzde yüz emin...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alper Potuk-Orhan Gülle-Oktay Delibalta-Murat Ceylan bunlardan bir ikisini almak bu kadar zor olamaz!
                  Selçuk'u manisa'dan bedava almadık 3 küsür milyon verdik adama!
                  Elimizde barış ataş varken murat ceylana sulanıyoruz murat ceylanın barıştan fazla hangi özelliği var söylermisiniz ?
                  artı ceyhun var kadromuzda ben iki oyuncumuzada yeterince forma verilmediği kanaatindeyim,sabredilirse barışa bir gattuso neden olmasın.(ben barışta yeteneğin olduğuna inanıyorum)
                  Ceyhunda erdal abinin dediği gibi oynadıkça açılacak bir oyuncu liverpool maçını hatırlayın nasıl oynamıştı.
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• as gazetesine göe caideco ile biz,fener ve 2 rus takımı ilgileniyormuş

[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• mustafa pektemek i begenmemek ne demek.... sanki mustafa alınıp baska forvet almayacaklar...mustafa eger alındıysa su anda ligin gelecek vaad eden en iyi 3 oyuncusundan biri alınmıstır demektir......

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elimizde barış ataş varken murat ceylana sulanıyoruz murat ceylanın barıştan fazla hangi özelliği var söylermisiniz ?
                        artı ceyhun var kadromuzda ben iki oyuncumuzada yeterince forma verilmediği kanaatindeyim,sabredilirse barışa bir gattuso neden olmasın.(ben barışta yeteneğin olduğuna inanıyorum)
                        Ceyhunda erdal abinin dediği gibi oynadıkça açılacak bir oyuncu liverpool maçını hatırlayın nasıl oynamıştı.
                        Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Vittek çok yanlış bir transfer olur bence. Tamam iyi bir futbolcu ama uzun bir sakatlık geçirdi ve toparlanabileceğinin sanmıyorum.
                          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Caicedo cuk oturur forvete ama daha çok genç gelir mi bilemeyiz.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Barış Diyarbakırspor'dayken canla başla mücadele ediyordu. 90 dakika pres yapıp koşuyordu ama bizde pek forma şansı bulamadı. Kaldı ki bizim takımda çok koşan bir tane futbolcu var ikincisine gerek duyulmuyor sanırım
                              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

ankaragücünün altyapısında oynayan arkadşım var söylediğine göre vittekle ilgileniyormuşuz büyük oranda anlaşmışız ama lig bitmediğinden sır gibi saklanıyormuş, vittek arkadaşları arasında söylüyormuş şampiyonluğa oynayan bir takımla anlaştım diye
                                Akaragücünün Alt yapısında oynayan Arkadaşınız jkaç yaşında sizinle mi yaşıt?
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Yükleniyor...
                                X