Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam adrese gitmedi , kimseyi eleştirmedim . Durumumuz biraz trajikomik , o kadar .

Transfer duyumcusu ( ) Tunç elibol o şiirin son dizelerindeki "neden tunca benziyor mermer" kısmını anımsattı , yazayım istedim . Mana içinde mana aramayalım , gücenirim .

Yorum

• Tunc Dedi: Turgay Bahadir alindi dedi... (net degilmis)
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Erdal bam teline dokundun, ağlama duvarı yaptık burayı... Trabzonsporlu olmanın keyfi de burada. Duygusalız. İnatçıyız. Kendimizle dalga geçmeyi her daim başarabiliyoruz.
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Turgay Bahadır'ı dedi Tunç Elibol da..
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla Abi Varya Eyvallah

Bırakacam Değer Bilmez işleri
            Uğur; Parası neyse biz BMN'de toplarız söyle gereken yerlere şu adamı alsınlar alem zenci görsün bu adam müthiş bir şey yahu!
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• O isim açıkladı turgay bahadır dedi

Yorum

• turgay bahadırmış

Yorum

• Bir de Şirin Baba vardı...o hanginizdi abi
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Beyer turgaymis

Yorum

• Önümüzdeki Yil icin Protokol yapilmis Sözde... Ama Net degilmis... insallah dogrulanmaz da...
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Cenk Tosun mu dedi, ben mi yanlış duydum?

Hayırlı olsun.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Patladık da yayınlanmaz ki...
                          Senin ne yazdığını az çok tahmin ediyorum.Senin yazdığın biraz ağır kaçmıştır.

Yorum

• yatıyom ben hadi herkese iyi geceler herkes hakkini helal etsin... tuncada söyleyin biz o ismi ögrendik kavgasini bilem yaptik

Yorum

• Hay Allahım gece gece Bu Tunç malı yüzünden bir sürü küfrettim...

Yorum

• Rüyamda N'Doye görceğim Allah muhafaza...Yapma bun yapma bunu
                                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Yükleniyor...
                                X