İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer söylentilerinin basına bu kadar erken servis edilmesinin amacı bariz bir şekilde belli;
Kaçan şampiyonluk ve takımdan ayrılacak olan Selçuk vb. topçuların yaratacağı tepkiyi gargaraya getirmek. Şu dönemde çıkan haberlere inanmayın, alayı palavra. Şenol Hoca'yı da sever sayarım ama ondan da doğru düzgün bir transfer beklemek boş iştir, kendisinin öyle bir bilgi birikimi, araştırması yoktur. Yine menajerler ne kakalarsa o olur, o da kamp bittikten sonra.
Sadri Başkan sen de boş çıktın.En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 01.05.2011, 16:56.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu kaçıncı kendi yeteneklerimizi bulalım diyişimiz Emenike yi alalım diyoruz yok o paraya daha iyisini alırız Cenk i alalım ona o kadar vereceğimize gidip kendi Cenk imizi bulalım hani becerebilsek adam akıllı oyuncu getirmeyi dediğine laf etmiycem ama kendi Cenk imizi kendi Emenike mizi siz bu kafayla giderseniz hiçbir zaman bulamayacağız.transferi ben yapsam bu mantıkla yapardım demek istedim... biz malesef ne kaliteli topçu alabiliyoruz ne de yıldız çıkarabiliyoruz. Devre arasında alınan adamların adı Pavel ve Piotr değil de Cavenaghi ve Devic olsaydı şimdi çoktan kolbastı başlamıştı.
Yani biz bu iki olayı da beceremiyoruz bari az riskli olanı seçsinler kendi yıldızlarımızı bulalım...
Yorum
-
İlk olarak elbera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdu yu almamızın sebebi güçlü ve dayanıklı olmasıdır. Çok hızlı bir oyuncu veya çok teknik biri değil bitiriciliği de Umut tan iyi olduğu taraf sadece daha güçlü olması bitiricilik konusunda kararsızım.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer Selçuk gerçekten Fener'e gitmek istiyorsa gitsin zaten.. Trabzonspor'dan başka takıma transfer olan ilk yıldız o değil.. Bu takımdan Fatih Gökdeniz Szymek Şota Hami gibi adamlar gitti...
A.madrid yada Valencia olabilir
Türkiyede bizden başka takımı tercih edeceğini zannetmiyorumBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Fenerebahçeye gitmeyecek
Türkiyede bizden başka takımı tercih edeceğini zannetmiyorum[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo bizim yönetimlerin aptallığı...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Fenerebahçeye gitmeyecek
Türkiyede bizden başka takımı tercih edeceğini zannetmiyorum
Valencia da Mehmet Topal'la iyi bir ikili olurlar..
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDusan Djuric i bir ara yazdım hakkında bilgi sahibi olan biri varmı diye bir arkadaş bizde oynayamaz
dedi adamı istemeyen takım kalmadı yahu[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla adaş ben izledim bikaç maçını bizim sol tarafı uçurur ama italyadan isteyeni çok
biraz tereddüt ettim.
udinese galiba italyadanBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener selçuk yerine sezer'i alacak büyük ihitmalle
Yorum
-
Dusan sol tarafi ucurmaz ama oynar, cünki sol acigimiz yok!
Ben transferi seviye atlamak icin alirim, ayni seviyede kalmak icin.
Dusan'a sorabilirim Türkiye'den teklif varmi diye..
Bu aksam maclari var.
Ben italya degil Isvicre Basininda Almanya Herta Berlin diye okudum.
Asist krali galiba su an ama bu Zürihin oyun sistemi ilen alakali.
Onlarda sirf soldan oynuyor
4-4-2 formatinin sol acigidir, yani ingliz sistemine uygun.
Alinabilir, ama fark yaratmaz. Kiyaslarsak Glowacki seviyesinde verim aliriz bana göre.
Ugur abi; edu isi ne alaka?? Birde izleme komitesine Young Boys'dan Henriyi önerirmisin. En son Dusani sordugunda da yazmisdim.. Sene kalirsa Young Boys düzelir ve 2. Doumbia hatta 2x Doumbia olarak yurt disina cikarsimdiden alinmali.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDusan sol tarafi ucurmaz ama oynar, cünki sol acigimiz yok!
Ben transferi seviye atlamak icin alirim, ayni seviyede kalmak icin.
Dusan'a sorabilirim Türkiye'den teklif varmi diye..
Bu aksam maclari var.
Ben italya degil Isvicre Basininda Almanya Herta Berlin diye okudum.
Asist krali galiba su an ama bu Zürihin oyun sistemi ilen alakali.
Onlarda sirf soldan oynuyor
4-4-2 formatinin sol acigidir, yani ingliz sistemine uygun.
Alinabilir, ama fark yaratmaz. Kiyaslarsak Glowacki seviyesinde verim aliriz bana göre.
Ugur abi; edu isi ne alaka?? Birde izleme komitesine Young Boys'dan Henriyi önerirmisin. En son Dusani sordugunda da yazmisdim.. Sene kalirsa Young Boys düzelir ve 2. Doumbia hatta 2x Doumbia olarak yurt disina cikarsimdiden alinmali.
Yorum
Yorum